Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w banku millenium

IP: *.bph.pl 17.11.06, 15:03
    witam, niedlugo ide na rozmowe w sprawie rpacy w banku millenium, obsluga
    klienta biznesowego. Teraz mam spokojnA prace (ok 2000 brutto) ale malo
    ambicjonalna.Czy warto pracowac dla millenium,? jaka jest tam atmosfera ??
    Obserwuj wątek
      • Gość: MilleMan Re: praca w banku millenium IP: *.icpnet.pl 17.11.06, 17:12
        hehehe chłopie teraz to dopiero wpadłeś......ja niedawno odeszłem z MB,
        ponieważ nie ma mozliwości dalszego rozwoju ( pracowałem jako doradca
        detaliczny), a co za tym idzie zdobycie większych zarobków. Praca w MB wyglada
        w ten sposób,że jesli nawet awansujesz to nie wiąże sie to z awansem
        finansowym. Oprócz tego maksymalnie wykorzystują ludzi do pracy, często wiąże
        się to z nadgodzinami. Wmawiano nam,że pracownik Banku to świętość a tak
        naprawdę liczy sie tylko pozyskanie jak największej kasy dla Banku. Nie licz na
        jakąś większą premię. Z tego co wiem to zmienił sie system premiowy w całej
        Polsce i jak to bywa z korzyścia dla Banku a nie dla pracowników. Ogólnie to
        jest bardzo duża rotacja wśród pracowników-nie ma ludzi do pracy. Nie wiem w
        jakiej części Polski będziesz pracował, ale ja pracowałem w Poznaniu.I nie daj
        się nabrać na slogan Bankowy "INSPIRUJE NAS ŻYCIE" bo to zwykła popelina....
      • Gość: nienienie millenium to lipa IP: *.eu.org 17.11.06, 17:21
        nie rezygnuj z dotychczasowej pracy - moja rada.
      • rodned Re: praca w banku millenium 17.11.06, 17:41
        kolezanka zwolnila sie z hukiem po tym, jak kazdy pracownik dostal swojego
        "opiekuna", ktory stale patrzyl na rece. glupia polityka wciskania wszystkich
        produktow kazdemu klientowi - patrz przychodzi sprzataczka zalozyc konto a ty
        masz jej sprzedac fundusz inwestycyjny, podejrzewam, ze w przypadku klienta
        biznesowego podobnie.
        • djo4 a Fortis bank? 17.11.06, 18:19
          zarabiam 1500 netto w spokojnej pracy ale mam podobny problem ja autor watku
          chcialbym prace bardziej wymagajca umyslowo:)
          moze wiecie cos na temat Fortis banku?
          Inspektor ds. operacji bakowych?
          dzieki.
          • Gość: aaa Re: a Fortis bank? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:11
            up
            • m-carpenter Re: a Fortis bank? 03.01.07, 22:02
              fortis słabo płaci, a roboty po pachy!
              możliwości awansu głównie "pozorne" - zmiana nazwy stanowiska, ale robota ta
              sama i pieniądze właściwie tez.
              właśnie odchodze więc nie polecam.
              • Gość: britta Re: a Fortis bank? IP: *.e-wro.net.pl 04.01.07, 00:02
                a który bank, które banki płąca dobrze, ja również pracuje w banku, chce
                skłądac cv do innych, ale nie chce z deszczu pod rynne ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka