galoty 22.09.06, 19:38 Wielu się Lepperowi odgrażało od Frasyniuka i Balcerowicza po Borowskiego. Tymczasem były to tylko nic nie przynoszące okrzyki. Jedyny, który postąpił z Lepperem konsekwentnie do końca jest Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Lepper dał się zlepperować 23.09.06, 00:05 Ty na powaznie?:))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Lepper dał się zlepperować 23.09.06, 06:08 absztyfikant napisał: > Ty na powaznie?:))))))))))))))))))))))))))))))) > Głębia Twojej wypowiedzi nie pozwala mi odpowiedzieć poza tym, że widocznie nie znalazłeś odpowiedniego linka czy cytatu i napisałeś co umiesz i wiesz sam, czyli nic. Tylko, że z reguły "takie nic" be zlinków i cytatów pisałeś pod innymi nickami. Co zapomniałeś hasła do np Beatrix ? Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Lepper dał się zlepperować 23.09.06, 09:20 Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - tyle ludowe porzekadło. Z mojego punktu widzenia, to widać inaczej, mianowicie tak, że to Pan Premier został wystrychniety przez prostego chłopa na dudka. A tak się zarzekał, że z Samoobroną nigdy. Rządza władzy odbiera rozum nie tylko rzadzącym ale i ich poplecznikom. Nieprawdaż, koleżanko galoty? J. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Lepper dał się zlepperować 23.09.06, 15:26 januszcz napisał: > Rządza władzy odbiera rozum nie tylko rzadzącym ale i ich > poplecznikom. Nieprawdaż, koleżanko galoty? Zdziwisz się zapewne jak niedługo zobaczysz wspólna w zasadzie manifestację Po - SamaBrona. PS Złapałem się ręką w kroku. Jest i są ! Jednak jestem kolega Galoty :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Lepper dał się zlepperować 23.09.06, 15:29 To sie tam teraz 'podrap' - moze na forum sie poprawi:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Lepper dał się zlepperować 23.09.06, 17:13 galoty napisała: =========================== > PS Złapałem się ręką w kroku. Jest i są ! Jednak jestem kolega Galoty :-)) No i widzisz jaki z ciebie "partyzant"... Poprostu zakładając konto podałeś fałszywe dane...nawet płeć. Typowe dla popleczników PiS. J. Odpowiedz Link Zgłoś
psychol_ogia Re: Lepper dał się zlepperować 23.09.06, 21:07 Poprostu zakładając konto podałeś > fałszywe dane...nawet płeć. Typowe dla popleczników PiS. może oni mają problemy z określeniem swojej płci Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Lepper dał się zlepperować 23.09.06, 15:06 Przeciez Kaczynski zrobil przestepce i pospolitego bandziora wicepremierem i ministrem rolnictwa. Rozmowa z toba nie ma sensu:) Odpowiedz Link Zgłoś
szklosz Re: Lepper dał się zlepperować 23.09.06, 15:31 Dał mu sznsę. Ludziom trzeba dawać sznsę, a Leppera w demokratycznych wyborach wybrali Polacy. Zagłosowało na jego partię więcej wyborców niż na partię Piechoty. Natomiast Lepper tej szansy nie wykorzystał. Zupełnie tak samo jak Piechota, któremu to nikt inny jak wyborcy zabrali prawo do rządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Lepper dał się zlepperować 23.09.06, 15:32 Hitlera tez wybrali ludzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
szklosz Re: Lepper dał się zlepperować 23.09.06, 15:52 Ponownie głupi komentarz. Piechotę, Kaczyńskiego, Tuska, Clontona, Busha, Hitlera ... No i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Lepper dał się zlepperować 23.09.06, 16:10 Piszesz, ze Leppera wybrali ludzie. No wlasnie, co z tego?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Lepper dał się zlepperować 23.09.06, 21:00 absztyfikant napisał: > Piszesz, ze Leppera wybrali ludzie. No wlasnie, co z tego?:))) Ty tego nie zrozumiesz. Gdyby Biuro Polityczne a ... to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Galoty 23.09.06, 16:32 Rozumiem, ze miałeś po prostu słabszy dzień. ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
psychol_ogia Re: Galoty 23.09.06, 16:34 korfi napisał: > Rozumiem, ze miałeś po prostu słabszy dzień. podobnie jak premier Odpowiedz Link Zgłoś