Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co po Geologii ???

20.11.06, 13:29
    Ukończyłem AGH na kierunku Górnictwo i Geologia - Wydział Geologii, Geogizyki
    o Ochrony Środowiska.
    A moja specjalność to Kamień i Kamieniarstwo w Architekturze i Budownictwie :)

Gdzie mam szansę znaleźć pracę?
    czy tylko w zakładach kamieniarskich?
    Czy też jest szansa w firmach geologicznych? Jakie musze mieć kwalifikacje aby
    się do takich firm dostać?

jeśli macie jakieś pomysły piszcie :) lub na maila: bigos_iam@interia.pl
    Obserwuj wątek
      • knap.radoslaw Re: Co po Geologii ??? 20.11.06, 13:33
        Jako przykłąd zapraszam do odwiedzenia strony www.bdi.com.pl i spojrzenie na
        ofertę: Starszy Konsultant - Geolog,nr ref. 2229-06. Akurat w tym przypadku
        szukamy osoby z większym doświadczeniem, ale wiem że poszukuje się osób bez
        doświadczenia do firm o podobnym profilu.
        • axx611 Re: Co po Geologii ??? 20.11.06, 22:47
          Bardzo dobre place i ciekawa praca. Wymagana dobra kondycja fizyczna. Ta Twoja
          specialnosc jest bardzo waska i nic tutaj nie znajdziesz. Moze trzeba zmienic
          specialnosc. Bardzo duze mozliwosci pracy sa jak zwykle poza Polska. Duze firmy
          budowlane oraz przemysl naftowy glownie wiercenia poszukiwawcze i analizy.
          Brakuje ludzi,super place. Jedna taka firme moge zarekomendowac Schlumberger
          sie nazywa ale jest jeszcze kilka innych. Po wiecej informacji odsylam do
          www.geology.com/jobs/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka