Dodaj do ulubionych

Praca w NTT System

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 12:06
Witam Wszystkich.Mam pytanie czy ktoś może się orientuje czy są przyjęcia w
NTT System na stanowisko montażu komputerów i jak mniej więcej wgląda sprawa
zarobków?
Obserwuj wątek
    • Gość: ......... Re: Praca w NTT System IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 00:32
      ......
    • serwisowo.info Re: Praca w NTT System 14.02.09, 09:34
      Nie sądzę, żeby były przyjęcia... może zwolnienia?
    • Gość: bolo Re: Praca w NTT System IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.09, 17:13
      Niedawno zatrudniłem się w NTT, na innym stanowisku. Ogólnie firma spoko miła
      atmosfera.Mi się bardzo podoba. Pytanie tylko czy chcesz pracować w którymś z
      odziałów czy w centrali. Poniewaz z początkiem roku roku przeniesiono montaz
      komputerów tylko do centrali. W oddziałach sa montowane obecnie tyko pod małe
      zamówienia
    • Gość: anonim Re: Praca w NTT System IP: 217.153.26.* 10.03.09, 14:14
      Przez parę lat pracowałem w serwisie NTT System,

atmosfera spoko, zarobki bardzo słabe i z tego co wiem nic się nie zmieniło.
      • Gość: gosc Re: Praca w NTT System IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.09, 22:38
        Ponoc z nowym rokiem ma się coś zmienić - oby na lepsze
    • Gość: anonim z W-wy Re: Praca w NTT System IP: *.xdsl.centertel.pl 21.11.09, 21:26
      pracowałem w NTT przez ponad 3 lata, atmosfera super, ludzie bardzo mili, ale...
      zarobki na pewno nie za wysokie - zarówno w serwisie i składaniu kompów.
      Zresztą zawsze szukali kogoś do składania kompów - po co potwierdza dużą rotację
      pracowników a to zapewne jest spowodowane wielkością zarobków.
      • icservice Re: Praca w NTT System 29.11.09, 18:20
        Kolega również pracował i narzekal tylko i wyłącznie na zarobki.
        • Gość: anonimus Re: Praca w NTT System IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 11:00
          to w końcu jakie są te zarobki w NTT? Bo dla niektórych mogą być słabe a dla
          reszty dosyć dobre
          • Gość: gal anonim Re: Praca w NTT System IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.09, 12:37
            Zarobki zarowno na produkcji, serwisie jak i na dziale handlowym w NTT sa zenujaco niskie. Orientacyjnie w oddziale firmy nie przekraczaja 1 tys na rękę, często z zaniżoną kwotą na umowie, jezeli wogole takowa jest podpisana :).
            Odradzam - omijac z daleka
    • Gość: bolo Re: Praca w NTT System IP: *.subscribers.sferia.net 07.01.10, 08:30
      Pracowałem w NTT przez ponad 5 lat, z tego prawie 3 lata na umowę i nikt z kierownictwa się nie interesował żadną umowom o prace,dopiero jak ludzie zaczeli odchodzić to ich przycisneło i zaczeli podpisywać umowy. Wiekrzość umów i tak była podpisywana na czas określony, żeby potem było łatwiej zwolnić.Tak wogule to praca w tej firmie polega na wazyliniarstwie,na ten temat mogą coś powiedzieć:kierownik serwisu produkci-wykształcenie podstawowe,kierownik produkci-bze matury.To są właśnie wazyliniarze!!!
      • m.gregor Re: Praca w NTT System 21.01.10, 23:10
        A Ty skonczyles studia, masz 3 fakultety i piszesz:
        - umowom
        - wiekrzosc
        - wogule
        - wazyliniarstwie
        - produkci
        Ehhhh...
        • Gość: ciekawski Re: Praca w NTT System IP: *.chello.pl 20.10.10, 15:48
          jestem ciekaw ile osób pracuje jeszcze w NTT System kiedyś prężna firma dziś koszmar...
    • Gość: conan Re: Praca w NTT System IP: 217.17.41.* 27.09.11, 11:32
      pracowałem tam 5 lat i takiej kichy nigdzie nie znajdziecie nie mówiąc o zarobkach...
      • Gość: smyk Re: Praca w NTT System IP: 109.94.242.* 05.10.11, 12:49
        króluja tam 3 cnoty:kolesiostwo, kue...stwo i kumoterstwo
        jeśli brak Wam którejś z nich jesteście bez szans...
        • Gość: hehe Re: Praca w NTT System IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 20:53
          Sama prawda, wyzbyli się już fachowców w ramach restrukturyzacji, teraz pewnie kierownictwo żre się miedzy sobą. Dobrze że moja zbyt długa przygoda z tą firmą już za mną. Teraz jak to się mówi oddycham.
          • Gość: pytanie Re: Praca w NTT System IP: *.183.179.227.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.12.11, 09:48
            jakie sa zarobki przy skladaniu komputerow? przeciez tyle osob tam pracuje i jakos zyja ludzie?
            • Gość: były Re: Praca w NTT System IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 17:51
              Raczej marne i to umowa zlecenie jak mają jakieś większe zamówienia.
              • Gość: a Re: Praca w NTT System IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 04:55
                Generalnie idz pracować w pizzeri jako kierowca zarobisz więcej płaca na produkcji 7 netto
                i jak bug da dostaniesz umowę o prace po roku ... :D A kierownictwo to zgraja niezrównoważonych emocjonalnie baranów koledzy z podwórka ,jeden drugiego zrobił w ch%^$
                żeby mieć lepsze stanowisko czy zarabiać więcej :D. O Mc donald jest zajebisty mój brat tam pracuje i zarabia 1700 netto :D i ma umowę o PRACE !. Zawsze możesz posłać CV do samsunga
                spoko robota płaca adekwatna do doświadczenia i umiejętności którymi dysponujesz :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka