Gość: olo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 15:32 Dostałem dzisiaj pismo z PUP z ofertą pracy, niewiecie może o co chodzi, jak zaoferują mi pracę w Biedronce to ja 2 ton nie uniosę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adsf Re: Oferta z PUPy IP: 88.220.112.* 10.01.07, 15:39 dlatego właśnie cukier pakują w 1 kg opakowania coby łatwiej było Ci przenieść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Oferta z PUPy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:35 Ja tam wychodzę z założenia, że jak coś, to na rozmowie kwalifikacyjnej można udawać wariata. Wariatów raczej nie przyjmują. A jak nie przyjmą to i tych 2 ton nie trzeba będzie dźwigać. Nikt nie może Ciebie zmusić do przyjęcie oferty pracy, która nie będzie Ci odpowiadała. W ostateczności zostaniesz na 3 miesiące skreślony z listy bezrobotnych. A tak swoją drogą to zauważyłam, że jak ktoś dostaje ofertę z pup to wpada w panikę bo się boi, że trafi do jakiegoś tesco albo innego syfu. Pup jak już zechce łaskawie pomóc to zamiast radości strach wywołuje. Dziwne....:)Chyba powinni się zreformować. Moi bezrobotni znajomi też panicznie boją się, że im coś pup zaoferuje. Ja zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś