Gość: Jaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 17:43 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krysia Re: Ja cukiernik mam pracowac przy kablach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 17:47 Taką oto dostalam propozycje z biura pracy.Całe zycie pracowalam w przemysle spozywczym a tu dali mi propozycje pracy w kablach i swiatłowodach.Dodam ze jestem na zasiłku dla bezrobotnych.widac naprawde brakuje rąk do pracy w Polsce.Nie wiem jak tam placą bo mam sie stawic 31.01. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ja cukiernik mam pracowac przy kablach IP: *.chello.pl 19.01.07, 00:20 Nikt Cie chyba nie zmusza ???? Mozesz znaleść sobie sam i "badać zawartość cukru w cukrze" Kaczyzm i roszczenia na całego Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Ja cukiernik mam pracowac przy kablach 19.01.07, 07:39 No coz, w USA przecietna jest, o ile dobrze pamietam, trzykrotna zmiana zawodu w czasie aktywnosci zawodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tdrk Re: Ja cukiernik mam pracowac przy kablach IP: 80.51.233.* 19.01.07, 07:57 A co to kogo.... Ile osob po marketingu i zarzadzaniu pracuje na halach w hipermarkecie- tlumy! Oni to dopiero powinni narzekac. W trakcie mojej kilkuletniej kariery zawodowej pracowalem w 5 zawodach (w tym 3 jako prac dodatkowa) i nie narzekam- teraz mam doswiadczenie pozwalajace mi podjac prace w roznych branzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ja cukiernik mam pracowac przy kablach IP: 82.160.121.* 19.01.07, 09:52 O rany, mi po dwóch fakultetach zaproponowali pracę magazyniera. Mogę nawet myć kible, kwestia za ile. Odpowiedz Link Zgłoś