Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ja cukiernik mam pracowac przy kablach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 17:43
    Obserwuj wątek
      • Gość: krysia Re: Ja cukiernik mam pracowac przy kablach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 17:47
        Taką oto dostalam propozycje z biura pracy.Całe zycie pracowalam w przemysle
        spozywczym a tu dali mi propozycje pracy w kablach i swiatłowodach.Dodam ze
        jestem na zasiłku dla bezrobotnych.widac naprawde brakuje rąk do pracy w
        Polsce.Nie wiem jak tam placą bo mam sie stawic 31.01.
        • Gość: ja Re: Ja cukiernik mam pracowac przy kablach IP: *.chello.pl 19.01.07, 00:20
          Nikt Cie chyba nie zmusza ????
          Mozesz znaleść sobie sam i "badać zawartość cukru w cukrze"

Kaczyzm i roszczenia na całego
        • krzysztofsf Re: Ja cukiernik mam pracowac przy kablach 19.01.07, 07:39
          No coz, w USA przecietna jest, o ile dobrze pamietam, trzykrotna zmiana zawodu w czasie aktywnosci zawodowej.
        • Gość: tdrk Re: Ja cukiernik mam pracowac przy kablach IP: 80.51.233.* 19.01.07, 07:57
          A co to kogo.... Ile osob po marketingu i zarzadzaniu pracuje na halach w
          hipermarkecie- tlumy! Oni to dopiero powinni narzekac.

W trakcie mojej kilkuletniej kariery zawodowej pracowalem w 5 zawodach (w tym 3
          jako prac dodatkowa) i nie narzekam- teraz mam doswiadczenie pozwalajace mi
          podjac prace w roznych branzach.
          • Gość: gość Re: Ja cukiernik mam pracowac przy kablach IP: 82.160.121.* 19.01.07, 09:52
            O rany, mi po dwóch fakultetach zaproponowali pracę magazyniera. Mogę nawet myć
            kible, kwestia za ile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka