Gość: michal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.03, 23:16 jak dostac sie do usa chcem tam pracowac mam20 lat i chcialbym tam wyjechac a wizy raczej nie dostane bo slyszalem ze daja ja za twarz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: volica Re: JEST KTOS TU Z USA IP: *.bna.bellsouth.net 29.04.03, 08:04 do meksyku wizy nie potrzebujesz, potem jedziesz do monterey, idziesz do baru i pytasz o koyota, nastepnie placisz 1500$ i triatlon: biegiem przez pustynie, wplaw przez rio Grande i kawaleczek rowerem. cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: JEST KTOS TU Z USA IP: *.atlanta.ga.us 29.04.03, 14:11 Mozna jeszcze probowac na Kube a potem lodka na Key West. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volica Re: JEST KTOS TU Z USA IP: *.bna.bellsouth.net 29.04.03, 15:42 na kube sam chcialbym pojechac :)) byle nie do varadero pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: JEST KTOS TU Z USA 29.04.03, 15:47 cwaniaczki sie odezwaly z jackowa albo grinpointu, kurde. zamiast pomoc to se kurde jaja robia. jak masz 20 lat to wal chlopie na studia i wtedy idz do biura podrozy np guliwer, i jedz na program work & travel ja bylem dwa razy i zaluje ze nie zostaelm i teraz sam sie zasatanwiam jak tu 3 raz wjechac. zawsze postaje wiza turystyczna. pzdr. mantis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VOLICA Re: JEST KTOS TU Z USA IP: *.bna.bellsouth.net 29.04.03, 15:59 a potem bedzie plakal ze jest juz w stanach a dom z basenem nie czeka i pracy nie ma ,a za 5.50$ on pracowac nie bedzie i w umowie ma 40 h tygodniowo, i jego nie obchodzi ze deszcz pada. Stary, poszukaj watku z zeszlego roku o Work&Travel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: JEST KTOS TU Z USA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 16:18 ej moi drodzy ja tam tylko chcem sie dostac mam tam znajomych u ktorych moge pierwsze dni przemieszkac i stawiac pierwsze kroki,mam tylko warunek dostac sie do stanow! A z tym work i trawel to koniecznie trzeba byc studentem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volica Re: JEST KTOS TU Z USA IP: *.bna.bellsouth.net 29.04.03, 16:23 tak i w dodatku studentem dziennym (teoretycznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: JEST KTOS TU Z USA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 16:26 a jak se zalatwie papiery ze jestem studentem to cos wypali? jakie wtedy potrzebuje papiery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volica Re: JEST KTOS TU Z USA IP: *.bna.bellsouth.net 29.04.03, 16:30 legitymacje ,index i zaswiadczenie z uczelni www.workandtravel.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: JEST KTOS TU Z USA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 16:59 i te dokumenty by mi spokojnie wystarczyly -a gdybym je zalatwil a tak naprawde to niebylbym studentem to czy ktos bedzie sprawdzal czy faktycznie jestem studentem czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volica Re: JEST KTOS TU Z USA IP: *.bna.bellsouth.net 29.04.03, 16:31 sorki, zly link, ale sprobuj z google Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: JEST KTOS TU Z USA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 17:15 i te dokumenty by mi spokojnie wystarczyly -a gdybym je zalatwil a tak naprawde to niebylbym studentem to czy ktos bedzie sprawdzal czy faktycznie jestem studentem czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: JEST KTOS TU Z USA 30.04.03, 12:59 bylem na work & travel 2 razy podobno teraz sprawdzaaj czy jest sie studentem powiedz mi co za problem zapisac sie na studai ? nie mnusisz byc dzienny moze byc zaoczny iwieczorowy od tego roku. mozesz wjechac na turystyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentUW Re: JEST KTOS TU Z USA IP: 63.166.226.* 30.04.03, 00:27 Gość portalu: michal napisał(a): > a jak se zalatwie papiery ze jestem studentem to cos wypali? > jakie wtedy potrzebuje papiery? Jedz do Stanow, stary. Przyjma Cie z otwartymi ramionami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miotelka-czekam na Re: JEST KTOS TU Z USA IP: *.proxy.aol.com 30.04.03, 06:47 coman down Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: JEST KTOS TU Z USA IP: *.jagiellonia.krakow.pl 30.04.03, 11:57 Sa dwa sposoby - bierzesz zaswiadczenie "lewe" o wykupie wycieczki do USA albo kupuje bilet do Tijuany. Tam dajem 1000 dolcow i przewoza cie na druga strone. Kontakt najlepiej znalezc na alei Reowlucji (to glowna ulica w Tijuanie), konkretnie na takim wewnetrzym targu z wyrobami ze skory. Odpowiedz Link Zgłoś