buchachay 24.12.08, 08:51 Chcesz o czyms powiedzieć przełożonemu, ale krepuje cie brak anonimowości? Opisz sprawe tutaj. Nie pozwól, żeby inny miał lepiej niz Ty. Musisz tepić opierdalaczy i nierobów. Wpisz się. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chorazy_torpeda Re: anonimowe DONOSY 28.12.08, 12:09 nic tu nie powiem... bedac anonimowy nie dostane nagrody... hehehehehe Odpowiedz Link
nesca123 Re: anonimowe DONOSY 28.12.08, 22:06 Czasami mam wrażenie, że to PIASKOWNICA, a nie forum Pracowników TCHN. Szok Odpowiedz Link
buchachay Re: anonimowe DONOSY 02.01.09, 10:41 Szacowna nesca123, proszę nie spamować. Poza tym otrzymano wiele informacji o pani pracy. Teraz jest to potwierdzane. Dodam, że najwięcej informacji dostarczam ja. Odpowiedz Link
nesca123 Re: anonimowe DONOSY 02.01.09, 21:55 Żałosny jesteś. Zakładasz jakieś beznadziejne tematy, i myślisz że każdy jest tak samo prosty jak ty! Jak masz z kimś problem to powiedz mu to w oczy. Nie potrafisz się kłócić o swoje? Anonimowe donosy nie są rozwiązaniem. Na pewne sprawy można przymknąć oko, ale najpierw trzeba je zauważyć. Za cienki jesteś, żeby rozmawiać o tym w 4 oczy, a co dopiero 6. Bo tak się załatwia sprawy! Ps. Że tak brzydko napiszę.. Gówno wiesz o mojej, i innych pracy. Nie myśl za dużo nad scenariuszem "TYCH" informacji, bo dostaniesz pierdolca i odlecisz. A tak to może jeszcze coś z ciebie będzie :D Odpowiedz Link
gmyras Re: anonimowe DONOSY 04.01.09, 17:11 spiepszaj z tego forum suko,zajmnij sie obrzadkiem w swojej oborze wiesniaro!!!!!! Odpowiedz Link
nesca123 Re: anonimowe DONOSY 04.01.09, 23:45 Gmyras jak ci się nudzi to lepiej znajdź sobie jakąś dupę, a nie wypisujesz o jakiejś lasce z drukarni i liderze co do niej lata, albo kup sobie lalę i trzep się przy niej. Tylko jak już będzie dobrze to spuść się w domu, a nie na forum. Bo tu ludzie chcą rozmawiać, a nie dołki kopać. Naucz się trochę kultury, bo jak "KUBA BOGU tak BÓG KUBIE" zapamiętaj to sobie. Brak jakiejkolwiek kultury z twojej strony wskazuje na to, że jednak ty jesteś ze wsi. Odpowiedz Link