Gość: sroka IP: *.chello.pl 05.03.07, 22:02 Mam propozycje pracy w tej firmie na stanowisku kierowniczym. Kasy jeszcze nie znam, dopiero zaprosili mnie na rozmowę. Czy ktoś miał doczynienia z tą Firmą?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n.michal Re: Reckitt Benckiser 06.03.07, 10:05 co to znaczy masz propozycje??? propozycja bez propozycji finansowej??? jakie stanowisko kierownicze w jakim dziale??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: Reckitt Benckiser IP: *.messagelabs.net 08.03.07, 09:36 Witam, Odnośnie tej firmy - czy ktoś może mi powiedzieć jaka jest atmosfera pracy w biurze? Zamierzam złożyc papiery do tej firmy, a słyszałem różne opinie. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: Reckitt Benckiser 08.03.07, 11:42 w sumie jest ok, kasa troche za mala jak na duza firme posiadajaca tak znane marki. na wstepie ustal czym bedziesz sie DOKŁADNIE zajmowal i jaka jest ewentualna scieżka Twojego dalszego rozwoju w firmie. ogolne pytania ogola odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: Reckitt Benckiser IP: *.messagelabs.net 08.03.07, 14:13 A jaka jest atmosfera w opakowaniach, na jaka kasę można liczyc na "wejściu"? Posiadam pewne doświadczenie w tym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: Reckitt Benckiser 12.03.07, 11:37 atmosfera ok, jak to w duzych zachodnich koncernach raczej mozesz liczyc na pomoc kolegow i szefow, pracy jest full. kasa to bardziej indywidulana sprawa, ale RB pod wzgledem wysokosci zarobkow troche odstaje od podobnych firm i konkurentów na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: Reckitt Benckiser IP: *.chello.pl 12.03.07, 21:14 A jak wygląda rekrutacja?? Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: Reckitt Benckiser 15.03.07, 11:01 Asesment Center + spotkania z przyszłymi szefami Odpowiedz Link Zgłoś