Dodaj do ulubionych

potencjalna praca

20.10.10, 19:28
Witam, Przeszłam szereg rozmów kwalifikacyjnych w bgz na stanowisko mikro. Udało się, dostałam ofertę. Ale... mam też pozytywną odpowiedź z innego banku.

Proszę o opinie, charakterystykę tego stanowiska pracy. Jeżeli nie możecie, nie chcecie tutaj, na forum publicznym, proszę o wysłanie do mnie maila.
Interesują mnie Wasze opinie na temat produktów oferowanych przez bank, wynagrodzenia - dotychczas pytano mnie ile chciałabym zarobić, jednak informacji o proponowanym wynagrodzeniu nie otrzymałam (nawet w późniejszych, końcowych rozmowach). Jak wyglądają szkolenia. No i ważne są dla mnie kwestie premi - raz mówiono, że ich nie ma, że są jakieś nagrody, innym razem mówiono, że owszem są.
Ochotę mam bardzo dużą na podjęcie tej pracy, jednak mam sporo wątpliwości co do tej kwesti jak to wygląda w pratyce, czytając Wasze posty wątpię, że jest tak różowo jak zapewniano na rozmowach...
Obserwuj wątek
    • nadzieja_bgz Re: potencjalna praca 20.10.10, 21:22
      Wątpliwości masz słusznie, różowo nie jest
      premii nie ma i nie będzie
      nagrody hmm może i ktoś tam dostaje, ja takich nie znam
      szkolenie- jedyne skuteczne to samokształcenie i już, na szkoleniech wiele się nie nauczysz

• vabank4 Re: potencjalna praca 21.10.10, 10:46
      Szkolenia będziesz miał na początku,w to nie wątpię.Później się przydadzą ,aby je wpisywać w CV.A różowo będziesz miał w oczach jak parę razy dostaniesz w głowę.A ile Ci proponują w innym banku?
      • turduska Re: potencjalna praca 21.10.10, 13:01
        3500 brutto
    • jasiulek33 Re: potencjalna praca 24.10.10, 20:32
      Witam, ja parę lat przepracowałem na stanowisku doradcy klienta mikro i zdecydowanie odradzam. Przede wszystkim w tym banku nie ma odpowiednich narzędzi do pracy, zero pomocy z góry, a pany coraz większe. o premii możesz zapomnieć.Mam porównanie jak ta praca wygląda w innych bankach i zdecydowanie odradzam pracę w bgz
    • zawszezosia Re: potencjalna praca 24.10.10, 20:53
      Jeśli nie musisz daj sobie spokój z tym bankiem życia szkoda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka