thesaloniki 13.03.07, 22:46 Poradźcie jak dostać prace w sądzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: v Re: praca w sądzie IP: *.chello.pl 14.03.07, 00:13 najlepiej przez znajomosci. no chyba, ze jestes prawnikiem to moze byc ci latwiej.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga.bez.pracy Re: praca w sądzie IP: 193.151.48.* 14.03.07, 08:19 Też mnie to interesuje.Jestem po resocjalizacji.Ciekawa jestem jak wygląda jakakolwiek rekrutacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2 Re: praca w sądzie IP: *.chello.pl 14.03.07, 11:15 a jestes zainteresowana kuratelą? to chodzisz po sadach i skladasz podania. a czekac mopzesz i ze 2 lata.;)no i badania i inne takie duperele. wcale nie tak latwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komcia Re: praca w sądzie IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.07, 11:18 o takiej pracy mozna pomarzyc bez znajomosci.. Jedyna szansa to załapać sie podczas studiów(jesli sie zaocznie studiuje) do jakiejkolwiek pracy w sądzie (zdarzaja sie ogloszenia np w up)i nawiązywać znajomości. Po studiach ma sie już wtedy jakies doswiadczenie wiec sa jakies szanse na prace w zawodzie. No ale to jest opcja dla ludzi którzy nie utrzymują sie sami podczas studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: praca w sądzie 14.03.07, 11:18 Zależy jaką ale zazwyczaj przez znajomości, innaczej nie da rady. Odpowiedz Link Zgłoś