e-zuza 14.12.07, 10:35 mam pytanko jak się pracuje w pepsi jako przedstawiciel handlowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: euchenio Re: praca w pepsi IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.08, 10:23 witam. także jestem zainteresowany tym watkiem niedlugo mam rozmowe w pepsi i chcialbym wiedziec jakie sa warunki pracy w pepsi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luz Re: praca w pepsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 20:25 praca bez perspektyw zaklamani szefowie zwolnić caly zarząd a będzie wszystko okey firma kant i oszust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: praca w pepsi IP: *.chello.pl 06.04.08, 20:58 jak wszedzie masz wynik jesteś super nie masz chcą cie zabic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: praca w pepsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 22:17 werbuja na slasku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: praca w pepsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 09:38 Oddajcie nam starą ekipe.jestem wlaścicielem hotelu w Mikolajkach nikt nas nie odwiedza handlujemy z coca-cola jak pracowal Janek z Olecka wspólpraca byla idealna a teraz to jest poprostu kpina z klijenta.Janek nawet w zimie pojawial się u nas a teraz przyjeżdżacie w maju jak zwykle póki nie wróci stara gwardia to z wami nigdy nie będę handlować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: praca w pepsi IP: *.chello.pl 07.04.08, 16:04 "handlujemy z coca-cola " ale siarA tam to dopiero wymieniają ludzi człowieku pepsi przy nich to aniołki .tak w nawiasie mało kto mi uwierzy, bo ludzie szczególnie młodzi którzy jeszcze nie pracowali sugerują sie nazwami firm .pozycją produktów na rynku .natomiast i w jednej i w drugiej nie warto pracować na stanowisku ph tam jest tylko wyścig wyścig plany plany (chyba że to lubicie i tak sie wypalicie , bardzo niezdrowa rywalizacja jak to w koncernach pzdr) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: praca w pepsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 10:17 rozmowy kwalifikacyjne -bzdura są organizowane ale zatrudniają ludzi po znajomościach lub rodzinę dlatego jest taki syf-w pepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: praca w pepsi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 17:54 Forum o pepsi palukiznin.nazwa.pl/forum/viewtopic.php?t=439&postdays=0&postorder=asc&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: praca w pepsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 08:33 poszukujecie mechaników serwisowych to i dobrze bo np. jak ja zgłaszam lodówkę do naprawy w Mikołajkach w kwietniu to przyjeżdża w sierpniu serwisant z Olsztyna i tak jej nie naprawi zazwyczaj nie ma części lub nie umie Janek z Olecka to był gość Odpowiedz Link Zgłoś
risteard Re: praca w pepsi 14.05.08, 12:46 Moja koleżanka z pracy była kiedyś PH w Pepsi czy Coca-Coli - nie pamiętam dokładnie. Codziennie limi wizyt w placówkach - 20 punktów, sprzedaż na planowanych poziomach, ciągła rywalizacja, wyścig szczurów, aż do wypalenia. Potem zmiana ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lee Re: praca w pepsi IP: *.chello.pl 14.05.08, 22:00 do du..y robota u jednych i u drugich u tych czerwonych jest jak na wojnie . ciągłe napięcie i robota od rana do wieczora w cięzkich warunkach u pepsiarzy też nieszanują ph . chętnych do pracy mają ciągle młodych bo oni się nabierają na nazwe . kultura pracy w tych firmach to dno Odpowiedz Link Zgłoś