Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

gallaher polska..

06.03.08, 20:03
    Mam pytanie dotyczące tej firmy, czy ktos moze mi pomoć, wybieram
    sie na rozmowe i nie wiem jak tak jest w tej firmie. moze kots mi
    pomoże. Gdzie moge sie cos dowiedziec o tej firmie??
    dziekuje z gory
    Obserwuj wątek
      • Gość: a ja Re: gallaher polska.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.08, 19:16
        na jakie stanowisko ???
        • posowski Re: gallaher polska.. 10.03.08, 18:17
          przedstawiciel handlowy rejon Cz-wa. Wiesz cos na temat tej firmy???
          Z gory dziekuje!!
          • Gość: A.w Re: gallaher polska.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 08:53
            nie wiem jak w Częstochowie ale w Szczecinie ludzi zmienia sie jak "rękawiczki"
            cały czas dowalają target , którego nie jesteś w stanie osiągnąć.
            • posowski Re: gallaher polska.. 12.03.08, 10:24
              Dzieki za wiadomosc po prostu firma do BANI!!! Nie warto do nich sie
              pchac!! a wlasnie Scandinavian Tabacco tez jest do bani??
              A wiesz moze cos o firmie Sarantis Polska S.A.(Jan Niezbędny, STR8,
              C-Thru, Camel, Carroten)?? Jak sie tam pracuje itd.?? Z gory dzieki
              • Gość: Łukasz Re: gallaher polska.. IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.08, 10:27
                ST jest dopiero do bani !! PMPL sobie odpuść, tak samo BAT - niemożliwe targety.
                Zostaje IT, ale mają nieciekawych regionalnych ...
      • Gość: Łukasz Re: gallaher polska.. IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.08, 10:25
        Auta: Skody Fabie, teraz zmiana na Roomster.
        Kasa: Spokojnie możesz żądać 1800zł podstawy netto
        Dofinansowują uczelnie, wczasy, bogaty pakiet socjalny oraz medyczny
        Najlepsze marki: Camel, LD, Level, reszta marek niszowa

Rok temu kupił ich JTI. Trzeci potentat tytoniowy. Z tego co wiem to po
        wkupieniu ich przez anglików są duże stresy.

Nie zbierasz zamówień, ale możesz sprzedawać fajki z auta. Musisz utrzymać
        dystrybucję oraz zajmować się merchem. Szukają osób z wyższym, możesz być bez
        doświadczenia, ale z pasją, chęcią do pracy.
        Rozmowa na temat doświadczeń zawodowych, cech dobrego ph, Twoje zalety i wady.
        Szybko i sprawnie trzeba odpowiadać.

PH odwiedza ok 15 - 18 punktów dziennie.
        • posowski Re: gallaher polska.. 12.03.08, 11:03
          Ale te papierosy chyba sie cienko sie sprzedaja takie trzoske
          bazdziewie?? ;-). Malo znane marki. tak ja sadze. Ok moze sie myle,
          awiesz cos o Scandunavian Tabacoo??
          • Gość: Łukasz Re: gallaher polska.. IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.08, 13:40
            Co powiem o Scandinavian? Na początek nie żądaj więcej niż 1,5 tys zł netto.
            Auta: Opel Combo 24h/7. ST łącznie z HoP i Jtt zostało wykupione przez BAT. Rok
            rozliczeniowy kończy się w czerwcu więc do tego czasu może być nieprzyjemnie w
            firmie. Firma jako pracodawca jest godna polecenia. Pakiety socjalne, paczki,
            wczasy pod grusza, dofinansowania, pomoc socjalna. Wszystko jak najbardziej
            istnieje i przysługuje. Jest też 13 wypłata. Nigdy nie spóźniają sie z wyplata,
            a jak masz święta to dostaniesz wypłatę wcześniej na konto.
            Są dobrzy w KS cheap czyli w tanim segmencie. Marki nevada i main są w 10
            najlepiej sprzedających sie papierosów. Pozostałe marki: reven, rockts nie są
            jakimiś rewelacjami. Maja swoich klientów i prowadza sie własnym tokiem, z czego
            coraz więcej konsumentów zabiera reven cristal. Ma mocna pozycje na rynku
            mentholi, ale z tendencja spadkowa slim camelia ma wielu stałych klientów, ale
            wprowadzenie na rynek l&m link wywolało szal i wszystkie inne marki typu slim
            straciły.

Rekrutacja polega na zadawaniu pytań nie związanych z fajkami. Co byś zrobił
            gdyby? Co byś zrobił wtedy? Bardziej ukierunkowanie psychologiczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka