posowski 06.03.08, 20:03 Mam pytanie dotyczące tej firmy, czy ktos moze mi pomoć, wybieram sie na rozmowe i nie wiem jak tak jest w tej firmie. moze kots mi pomoże. Gdzie moge sie cos dowiedziec o tej firmie?? dziekuje z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a ja Re: gallaher polska.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.08, 19:16 na jakie stanowisko ??? Odpowiedz Link Zgłoś
posowski Re: gallaher polska.. 10.03.08, 18:17 przedstawiciel handlowy rejon Cz-wa. Wiesz cos na temat tej firmy??? Z gory dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.w Re: gallaher polska.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 08:53 nie wiem jak w Częstochowie ale w Szczecinie ludzi zmienia sie jak "rękawiczki" cały czas dowalają target , którego nie jesteś w stanie osiągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
posowski Re: gallaher polska.. 12.03.08, 10:24 Dzieki za wiadomosc po prostu firma do BANI!!! Nie warto do nich sie pchac!! a wlasnie Scandinavian Tabacco tez jest do bani?? A wiesz moze cos o firmie Sarantis Polska S.A.(Jan Niezbędny, STR8, C-Thru, Camel, Carroten)?? Jak sie tam pracuje itd.?? Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: gallaher polska.. IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.08, 10:27 ST jest dopiero do bani !! PMPL sobie odpuść, tak samo BAT - niemożliwe targety. Zostaje IT, ale mają nieciekawych regionalnych ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: gallaher polska.. IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.08, 10:25 Auta: Skody Fabie, teraz zmiana na Roomster. Kasa: Spokojnie możesz żądać 1800zł podstawy netto Dofinansowują uczelnie, wczasy, bogaty pakiet socjalny oraz medyczny Najlepsze marki: Camel, LD, Level, reszta marek niszowa Rok temu kupił ich JTI. Trzeci potentat tytoniowy. Z tego co wiem to po wkupieniu ich przez anglików są duże stresy. Nie zbierasz zamówień, ale możesz sprzedawać fajki z auta. Musisz utrzymać dystrybucję oraz zajmować się merchem. Szukają osób z wyższym, możesz być bez doświadczenia, ale z pasją, chęcią do pracy. Rozmowa na temat doświadczeń zawodowych, cech dobrego ph, Twoje zalety i wady. Szybko i sprawnie trzeba odpowiadać. PH odwiedza ok 15 - 18 punktów dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
posowski Re: gallaher polska.. 12.03.08, 11:03 Ale te papierosy chyba sie cienko sie sprzedaja takie trzoske bazdziewie?? ;-). Malo znane marki. tak ja sadze. Ok moze sie myle, awiesz cos o Scandunavian Tabacoo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: gallaher polska.. IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.08, 13:40 Co powiem o Scandinavian? Na początek nie żądaj więcej niż 1,5 tys zł netto. Auta: Opel Combo 24h/7. ST łącznie z HoP i Jtt zostało wykupione przez BAT. Rok rozliczeniowy kończy się w czerwcu więc do tego czasu może być nieprzyjemnie w firmie. Firma jako pracodawca jest godna polecenia. Pakiety socjalne, paczki, wczasy pod grusza, dofinansowania, pomoc socjalna. Wszystko jak najbardziej istnieje i przysługuje. Jest też 13 wypłata. Nigdy nie spóźniają sie z wyplata, a jak masz święta to dostaniesz wypłatę wcześniej na konto. Są dobrzy w KS cheap czyli w tanim segmencie. Marki nevada i main są w 10 najlepiej sprzedających sie papierosów. Pozostałe marki: reven, rockts nie są jakimiś rewelacjami. Maja swoich klientów i prowadza sie własnym tokiem, z czego coraz więcej konsumentów zabiera reven cristal. Ma mocna pozycje na rynku mentholi, ale z tendencja spadkowa slim camelia ma wielu stałych klientów, ale wprowadzenie na rynek l&m link wywolało szal i wszystkie inne marki typu slim straciły. Rekrutacja polega na zadawaniu pytań nie związanych z fajkami. Co byś zrobił gdyby? Co byś zrobił wtedy? Bardziej ukierunkowanie psychologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś