Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

list motywacyjny-dane pracodawcy problem

28.04.08, 15:52
    chcę złozyć podania w kilku sklepach ale nie wiem ską wziąć nazwiska
    pracowawców.Szukam na google 2 godziny i wyskakują adresy,nmery telefonów,ale
    niegdzie nie ma nazwika właściciela.
    Co mam zrobić,wpisać szanwny panie x w podaniu ,czy jak?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marek Pisz "Szanowni Panstwo" (nt) IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.08, 16:44
        .
        • e-ftalo Re: Pisz "Szanowni Panstwo" (nt) 05.05.08, 16:39
          "Szanowni Panstwo" (nt)

A skąd kierownik bedzie wiedział że to do niego?
          • le.chujarek może stąd, że podwładny mu to na biurko położy? 20.05.08, 11:51
      • e-ftalo Re: list motywacyjny-dane pracodawcy problem 21.05.08, 15:10
        skoro wie,to powinno mu wystarczyć
        "piszę do pani/pana w nietypowej sprawie ,dotyczącej pracy"
      • annajustyna Re: list motywacyjny-dane pracodawcy problem 21.05.08, 20:54
        Przedzwon najpierw i spytaj, do kogo zlozyc, a przy okazji sie moze dowiesz, czy
        akurat kogos szukaja i na jakie stanowisko. Poza tym to zawsze lepiej wyglada w
        podaniu, jesli mozna powolac sie na kontakt tel z dnia takiego, a takiego...
      • przytulasek10 Re: list motywacyjny-dane pracodawcy problem 22.05.08, 15:16
        Ja w takich sytuacjach nie pisalam nazwiskiem, ale tytulowałam jedynie firmą
        Lepsze to, niz przekrecic nazwisko albo napisac do poprzednika:]
        jesli poczta przechodzi przez jakis sekretariat to na pewno skieruja pismo gdzie
        trzeba
        po jakiś 3 dniach bez odp warto zadzwonic i upewnic sie czy trafilo gdzie
        trzeba, powiedziec w jakiej sprawie i najpewniej jesli są kadry to połączą z
        kadrami, jesli mała firma "własnościowa" to malo prawdopodobne zeby polaczyli z
        wlascicielem ale warto sprobowac
        Pozdr!!
        • e-ftalo Re: list motywacyjny-dane pracodawcy problem 29.07.08, 15:09
          właśnie znalazłem
          www.pf.pl/serwis/biedronka-Tarnobrzeg-V1_YP.html
          jest telefon,wystarczy zadzwonić i już wszystko jasne
          • Gość: Moi Re: list motywacyjny-dane pracodawcy problem IP: *.cmbg.cable.ntl.com 07.01.09, 00:55
            I teraz piszesz: "Szanowna Pani Biedronko"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka