Gość: marek IP: 195.245.226.* 13.10.03, 13:52 Assessment Center na czym polega, jak pozytywnie przejść tem etap rekrutacji. Dzieki za rady! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: rozmowa kwal. typu Assessment Center IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 15:29 Assessment Center to metoda rekrutacji składająca się z wielu elemetnów. Oprócz rozmowy kwalifikacyjnej, możesz mieć tu do czynienia z takimi zadaniami jak: dyskusja grupowa (z innymi kandydatami na to samo stanowisko); rozwiązywanie case study , czyli takich sytuacji, z jakimi możesz mieć do czynienia na danym stanowisku; różnego rodzaju testy. A jak to przejść pozytywnie? Nie mam pojęcia. Mnie sie nie udało. Ale Tobie życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekaw Re: rozmowa kwal. typu Assessment Center IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.10.03, 20:20 Na bank bedziesz mial koszyk, tzn uporanie sie z kilkoma sprawami przy ograniczonym czasie, srodkach, komunikacji itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: rozmowa kwal. typu Assessment Center IP: *.swisscom.com / *.swisscom.com 13.10.03, 20:39 Najpewniej jeszcze po angielsku. Nie zapomnij ze pies i dzieci sa mniej wazne oraz ze mozesz poslac wspolpracownikow :) Mnie sie nie udalo zrobic koszyka. Ale dzieki temu nie musialem wchodzic nikomu w d... w pewniej znanej firmie konsultingowej.A z innej sie zwolnilem kiedy tylko zauwazylem ze prawa Murphiego sa niesmiertelne :). W efekcie wyszlo mi to na dobre :). Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś