Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rozmowa kwal. typu Assessment Center

IP: 195.245.226.* 13.10.03, 13:52
    Assessment Center na czym polega, jak pozytywnie przejść tem etap
    rekrutacji. Dzieki za rady!
    Obserwuj wątek
      • Gość: aga Re: rozmowa kwal. typu Assessment Center IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 15:29
        Assessment Center to metoda rekrutacji składająca się z wielu elemetnów. Oprócz
        rozmowy kwalifikacyjnej, możesz mieć tu do czynienia z takimi zadaniami jak:
        dyskusja grupowa (z innymi kandydatami na to samo stanowisko); rozwiązywanie
        case study , czyli takich sytuacji, z jakimi możesz mieć do czynienia na danym
        stanowisku; różnego rodzaju testy.
        A jak to przejść pozytywnie? Nie mam pojęcia. Mnie sie nie udało.
        Ale Tobie życzę powodzenia.
        • Gość: ciekaw Re: rozmowa kwal. typu Assessment Center IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.10.03, 20:20
          Na bank bedziesz mial koszyk, tzn uporanie sie z kilkoma
          sprawami przy ograniczonym czasie, srodkach, komunikacji itp.
          • Gość: Misiek Re: rozmowa kwal. typu Assessment Center IP: *.swisscom.com / *.swisscom.com 13.10.03, 20:39
            Najpewniej jeszcze po angielsku. Nie zapomnij ze pies i dzieci sa mniej wazne
            oraz ze mozesz poslac wspolpracownikow :) Mnie sie nie udalo zrobic koszyka.
            Ale dzieki temu nie musialem wchodzic nikomu w d... w pewniej znanej firmie
            konsultingowej.A z innej sie zwolnilem kiedy tylko zauwazylem ze prawa
            Murphiego sa niesmiertelne :). W efekcie wyszlo mi to na dobre :). Zycze
            powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka