Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 21:03 od kiedy to majorka i ibiza sa nad oceanem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jagna Zarabiaj na Kanarach IP: 87.204.115.* 24.10.08, 07:22 Dalej w artykule redaktor się co prawda poprawia,że Baleary należą do basenu morza Śródziemnego ale szczerze nie jest tak różowo z pracą zarówno na Balearach, jak i Kanarach...chyba, że redaktor swą wiedzę czerpie li i jedynie z przewodnika..wydrukowanego w czasach prosperity. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Zarabiaj na Kanarach 24.10.08, 12:31 Jak to brak bezpośredniego połączenia? Chyba autor daaawno temu pisał ten artykuł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanaryjczyk Zarabiaj na Kanarach IP: 158.66.1.* 24.10.08, 14:01 ,,Nie ma bezpośrednich połączeń lotniczych między Polską a Wyspami Kanaryjskimi" -Ha ha ha !!! A ja jakoś w tamtym roku leciałem bezpośrednio z Warszawy??? Kiepski redaktor ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maura zarabiaj na kanarach IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 24.10.08, 14:46 "1 tys. euro (3,6 tys. zł) miesięcznie. Za te pieniądze na Teneryfie można mieć ekskluzywny dom na plaży, z basenem, ogrodem i garażem." chyba faktycznie inspiracja zaczerpnięta z nieaktualnych źródeł... moi znajomi wynajmują mieszkanie w bloku w jednej z miejscowości turystycznych Wysp Kanaryjskich za 1200 euro i to wcale nie jest wygórowana cena. mieszkanie nie powala estetycznie, a i lokalizacja mało ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: zarabiaj na kanarach IP: *.era.pl 24.10.08, 17:01 Bylem w tym roku na urlopie własnie na jednej z wysp kanaryjskich. Obsługa hotelu to w większości Polacy. Rozmawiałem z nimi. Twierdzą, że pieniądze nie są duże ale przyjemny klimat i kultura pracy (siesta, wszyscy wokół uśmiechnięci, wyluzowaniu i żyjący bez pośpiechu), więc warto. Ogromną różnicę zauwazyłem w kulturze na drodze (wypożyczyłem samochód na kilka dni). Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: zarabiaj na kanarach 24.10.08, 19:15 Pb95 jest na Teneryfie po 0.78€, bezposrednich polaczen miedzy Polska a Wyspami Kanaryjskimi nie ma - tak jak pisze autorka artykulu - niedawno padly linie LTE, ciut wczesniej Futura. Co do pracy - nie jest tak rozowo, kryzys dotyka tez Kanary, hotele czesto maja problemy z minimalnym zapelniniem - i raczej wyrzuca sie ludzi niz zatrudnia nowych. Bezrobocie rosnie. Na dzien dzisiejszy odradzalbym wyjazd nie tylko na Kanary ale i do Hiszpanii w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: zarabiaj na kanarach IP: *.eranet.pl 25.10.08, 02:42 Futurą leciałem w sierpniu. Flota w miarę nowa.... monitory LCD całkiem niezłe warunki jak na czarter tanią linią. Padła...? zaskakujące. Co do bezpośrednich połączeń, to można przez biuro podróży, sam lot w czarterze załatwić. Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Zarabiaj na Kanarach 24.10.08, 20:24 Male wyspy sa ogolnie wszystkie takie same. Dziwne panuja tam zwyczaje co do pracy i zycia prywatnego. Wydaje sie,ze rzadzi tam jakiegos rodzaju niewidzialna mafia. Tubylcy sa zamknieci w sobie i jakby zastraszeni. Ciezko do nich dotrzec - z moich wlasnych doswiadczen pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
wioocha Ciekawy artykuł! 25.10.08, 16:05 Właśnie się dowiedziałem, że Ibiza i Mallorca leżą na Kanarach! Pouczające. Odpowiedz Link Zgłoś