Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w deichmann

IP: *.euro-net.pl 27.10.08, 20:05
    witam chcialabym sie dowiedziec czegos o tych sklepach ,warunkach
    pracy itp
    Obserwuj wątek
      • Gość: iga Re: praca w deichmann IP: *.xdsl.centertel.pl 28.10.08, 10:05
        Praca taka sobie. Najgorsze jest to, ze zatrudniają na 1/4 etatu, 1/2 to już za
        wybitne zasługi. Stawka godzinowa.
      • Gość: Ewcia Re: praca w deichmann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 18:13
        Pracowałam tam miesiąc bo dłużej niewytrzymałabym( nie miałam wyjścia). Zarobki do dupy około 7 zł na godz, atmosfera straszna -czułam się jak w obozie koncentracyjnym ,przerwa trwa 15 min z zegarkiem w ręku(deichmann to bardzo punktualna firma HE HE) Umowa na 1/4 etatu a pracujesz po siedem godz dziennie,cały dzień czujesz smród sztucznege tworzywa i kleju z jakiego wykonane są te "cudne buty". Nigdy więcej. Nie pakuj sie w to, dobrze ci radzę. Już nie mówię o fantastycznej kobiecie która jest jakąś tam kierowniczką regionalną deichmana, zołza jakich mało, niestety nie pamiętam nazwiska- taka ruda, brzydka i wredna.
      • Gość: Ewcia Re: praca w deichmann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 18:17
        Dodałabym jeszcze że nogi wchodzą w tyłek, głowa boli od smrodu więc generalnie nie marnuj tam sobie zdrowia. pozdrawiam
        • Gość: renia Re: praca w deichmann IP: *.osiedle.net.pl 14.12.08, 12:27
          Popieram , nie ładuj się w to. Wyzysk jak nic. Pracowałam tam rok
          zanim znalazlam cos innego. Zarobki do bani, brak motywacji do
          pracy i ciagle pogananie. Rzuca ci bony na swieta do pensji 700zl
          i ciesz sie.
          • Gość: ania Re: praca w deichmann IP: *.jota.za.digi.pl 19.01.09, 18:42
            Oj widzię wielką przesadę w tych opiniach. Ja pracuję w Deichmanie
            prawie 3 lata. Praca jak to w sklepie. U mnie atmosfera jest super.
            Rzeczywiście 1/4 etatu ale są plusy bo pracuje się po6-7 h 3-4 dni w
            tyg. Stawka 11,40 brutto na godz.
            • Gość: mika Re: praca w deichmann IP: 94.254.141.* 22.01.09, 09:18
              Wszystko zależy od kierownika/kierowniczki. Ja pracuje tu już dwa lata. Na
              godzine mamy stawke 9,80 zl. Ale jest jeszcze premia od utargu i jak jest lepszy
              miesiąc jest ona naprawde super. I nie mamy żadnego obozu pracy. Idzcie sobie do
              fabryki pracujcie 12h na jednej maszynie + wyrobienie normy dziennej i wtedy
              zobaczycie co to obóz pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka