Gość: olać 900 zeta IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 28.04.09, 13:07 olać 900 zeta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fff Re: Olewaj - to twój problem IP: *.chello.pl 28.04.09, 17:15 ten problem dotyczy nas wszystkich . bo trzeba bedzie z podatków lenia utrzymywać a skonczył pewnie jakies dupiate studia i innej propozycji nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: Olewaj - to twój problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 17:53 Ja wolę płacić podatki (dość wysokie, bo zarabiam niemało) na zasiłki dla ludzi, którzy nie dają się poniżać, niż na odprawy prezesów i pensje panów urzędników, którzy wymyślają kolejne puste programy aktywizacji bezrobotnych w stylu "przekwalifikuj się z kasjera na montera maszyn". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Olewaj - to twój problem IP: *.chello.pl 28.04.09, 18:15 ale taki jeden prezes ,pan daje czasami prace 1000 innym osobom ich dzieciom , matką itp . a taka nierób tylko kradnie i ćpa . ja nie wole płacić podatki na nierobów , wole żeby się zadowolili marna pensją niz jak mają zasilić gangi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: Olewaj - to twój problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 18:44 Tak, racja. Ja tylko myślę, że zasiłek dla bezrobotnych należy się osobie, która ostatnio pracowała. I wolę żeby moje podatki szły na wsparcie dla tych ludzi niż na odprawy prezesów. Prezes, który dałby Tobie lub mnie zarobić 1000 złotych nie weźmie odprawy z naszych podatków (tylko z firmy). Odprawy z naszych podatków biorą prezesi spółek Skarbu Państwa, a tacy NAS nie zatrudnią (mają za duże rodziny do zatrudnienia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: olać 900 zeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 19:00 http://s7.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=123684 Odpowiedz Link Zgłoś