Dodaj do ulubionych

Poznajmy się;)

17.09.04, 08:15
Cześć!

Już odrobinkę o sobie napisałam wcześniej. Dodam, ze mam dwadzieścia lat.
Stworzyłam z narzeczonym własny domek i na dzień dzisiejszy moje dzieciaczki
to dwa kocury syjamywink
Oczywiście intersuję się wszelkiego typu robótkami. A forum założyłam, by
wytrwać w postanowieniu, że nie zaprzestanę się rozwijać w tym kierunku, jak
i po to, by zebrać wszystkich manualnych do "kupy"wink
Czekam na Was ( czasem mi tak dziwnie zwracać się do Was po nickach, nie
znając choćby Waszych imion)
Możemy się wymienić numerami gg wysyłając je sobie na pocztę albo na forum.
Obserwuj wątek
    • astrit Re: Poznajmy się;) 17.09.04, 09:57
      Hej ! wink

A ja dwadzieścia lat skończyłam ...noooo.... jakiś czas temu wink)))
      Również jestem bezwzględnie wykorzystywana przez dwa koty - kocura syjama i
      koteczkę dachówkę. Do takich prac ręcznych miałam pociąg od kołyski ( hehehe)
      teraz zajmuję się renowacją, przeróbką i zdobieniem mebli, pracuję nad własną
      galerią z prawdziwego zdarzenia i próbuję jednocześnie znaleźć czas na dom,
      męża, koty, drugą pracę i hobby... no, bardzo próbuję smile) Poza wszelkimi
      pracami z drewnem ( no, nie rzeźbię, to akurat jest poza moim zakresem
      zainteresowań) maluję na szkle, na ceramice, dłubię w glinie i masie
      papierowej, rysuję grafiki, robię słomiane figurki, uprawiam decoupage i chcę
      jeszcze zacząć malować na materiale. W planach mam naukę witrażownictwa i
      fussingu.. W niedziele próbuję odespać zaległości wink)))))
      • mrouh Re: Poznajmy się;) 17.09.04, 10:28
        Mam lat 20+6. Czuję się czasem, jakbym miała raczej 6smile Mimo to uczę w
        gimnazjum francuskiego, a w wolnych chwilach przesiaduję przed komputerem,
        maluję na szkle, w okresie świątecznym produkuję kartki. Lubię języki obce,
        aktualnie na tapecie jest wersja brazylijska portugalskiego, jako dodatek
        brazylijska muzykasmile Jestem uzależniona od sieci, nie-stetysmile Mieszkam z Lubym
        w niedużym mieście na południu, tez mieliśmy Kocinę, ale odeszła od nas w
        styczniu z powodu białaczki. Lubię oswajać otoczenie, czynić je bardziej "moim",
        zmieniać, ozdabiać. Taki chochlik w łapkach. Może mam go po dziadku, który
        malował i rzeźbił i cioci, która maluje? smile Pod nickiem Mrouh kryje się zwykłe
        imię, którego skrótem jest Agasmile Jeśli ktoś chciałby numerek gg, podam na pocztę.
      • joolanta Re: Poznajmy się;) 23.09.04, 14:58
        przepraszam ze poprawie, ale grafik sie nie rysuje...
    • sasanka21 Re: Poznajmy się;) 17.09.04, 12:21
      Mam lat 20+* .. wystarczy spojrzeć na klawiaturE big_grin z wykształcenia jestem
      informatykiem i niestety praca zawodowa zabiera mi cały dzień z życia. Kocham
      robótki ręczne: szydełko i druty, ale zdarzyło mi się tez wyczarować kilka
      fajnych rzeczy z butelek czy kwiatów, niestety na ulubione zajecia brak czasu,
      ale staram się zawsze cos dla siebie uszczknąć z całego dnia. Kocham kwiaty,
      więc mam ich w domu trochę, wczoraj np przesadzanie zajęło mi cały wieczór,
      kiedy mój Luby zajmował sie podłaczaniem odpływów w kuchni.. a własnie,
      mieszkamy sobie z moim Kochanym i własnie próbujemy sie urządzać. Po latach
      wynajmów wreszcie osiedliśmy we własnym M2 smile

aaa... na imię mam Honorata.

Witajcie
      • diara Re: Poznajmy się;) 19.09.04, 12:06
        Ja jestem Sylwia. Mam lat 26 i mam półrocznego synka, który teraz zajmuje mi
        cały czassmile
        I chyba ostatnie co robiłam, to obrazki ze zwierzaczkami z Kubusia Puchatka do
        powieszenia nad łóżeczkiem synka.
        A robię pisanki wielkanocne, obrazki ze zdjęć (i nie tylko), księgi pamiątkowe
        i ciągle jakieś odzoby do domu, szczególnie w okresie świąt.
        Trochę też robiłam na drutach i haftowałam, ale jednak wolę malować.
        Mieszkamy sobie z mężem i synkiem w domu, który jeszcze nie jest wykończony -
        zajmujemy na razie jeden pokój z kuchnią. W przyszłości mamy zamiar kupić psa.
    • joanka741 Re: Poznajmy się;) 20.09.04, 21:59
      Cześć !
      Jak widac jestem Joanna.Nie jestem specjalnie artystycznie uzdolniona,ale chce
      cos robic ze zględu na dzieci.Aktualnie ucze je wyszywac(czekam na zimowe
      długie dnismile),Też bardzo lubie rózne ozóbki,mam w planach ozdoby swiateczne
      wiec prosze o przepisysmile)
      lubie miec zawalony domek róznymi dziwnymi ozdobami,kocham swiece i
      aniołki,lubie wikline i suszki smile).
      Marzy sie mi mały domek gdzie bede mogła wreszcie wszystko urzadzic tak jak
      chcesmile)(drewno ,ratan,itd.)
      Mamy króliczka o niezbyt wyszukanym imieniu Trusiasmile)
      Planujemy rybki (ja),papugi(synek) i psa (córka).
      Lubie czytać,pływac i łazic po górach.Niestety z braku czasu niezbyt mi to
      wychodzi.
      a to moja banda
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=14936688
      pozdrawiam serdecznie możecie pisac do mnie na gazetowego maila gg tez chetnie
      damsmile
    • annafox Re: Poznajmy się;) 22.09.04, 23:34
      smile
      Na imie mi ania. Mam 26 sad i jedana malusia core - 6 mies. Kosmicznie lubie cos
      robic raczkami ale teraz moge jaedynie wycinac z gazet rozne rzeczy majac
      nadzieje ze powstanie z nich w rezultacie jakis obrazek. Maluje obrazki dla
      cory - i nad lozeczko i do zabawy. Planuje zilustowac Pchle Szachrajke i zrobic
      corze taka jej ksiazke. Ostatnio malowalam kwiaty z zielnika do kuchni.
      I tak jak jedna z was musze - i to koniecznie oswoic sobie otoczenie. Zawsze
      lubilam to okreslenie.
      Mam kochanego meza ktory wprawdzie nic manulanie nie potrafi ale bardzo mnie
      wspiera w moich hobbystycznych zapedach - od fotografi przez obrzy olejen alz
      do wycinanek - mam nadzieje ze nie lowickichsmile. Mamy 30m mieszkanko. Fajne
      tylko MALE sadMylimy o domu - bank wzystko zniesie wiec moze niebawem. Moj malil
      to aniafox@poczta.onet.pl GG tez podam ale prosze o malia. smile

• joolanta Re: Poznajmy się;) 23.09.04, 15:14
      jola, dużo po 20-stce. dużo, dużo szyłam, lepiłam i majsterkowałam, ale teraz
      czas spędzam pożyteczniej przy ukochanej córeczce. Dla niej teraz najczęściej
      szyje
    • dczeraniuk Re: Poznajmy się;) 23.09.04, 15:38
      Mam na imie Dorota, lat 29 (jeszcze he he).
      Chcialam byc artystka a zostalam ksiegowa smile)).
      Zajmuje sie glownie decoupagem, maluje na szkle, bardzo lubie window colors.
      Szyje.
      Uwielbiam secesje.
      Od jakiegos czasu mam sklepik internetowy - swietna zabawa, ale moje hobby
      powoli traci na spontanicznosci bo wszyscy zamawiaja ANIOLKI smile)). Moja galeria
      to dorobek prac tych pol zartem i na serio z ostatnich kilku lat:
      republika.pl/antique_deco/
      • kosda Re: Poznajmy się;) 23.09.04, 19:01
        Pozwólcie, ze o wieku to ja nawet wspominac nie bede smile
        W koncu i tak młody duch sie liczy smile
        Ale powiem za to, ze mieszkam w Koszalinie, do morza mam 12 km
        i to morze czesto jest moim natchnieniem.
        Rodzina pełna smile mąż, syn i córka za oceanem. - wybitnie
        wyrozumiali..
        Wyrozumiali musza byc bo mam słabostki.
        A słabostki to wieczne przemeblowywanie, malowanie, przerabianie,
        eksperymentowanie, tworzenie wszelkiego nowego ,z lepszym lub gorszym skutkiem.
        Ostatnio uparta jak rzadko na to decoupage jestem i dodatkowo na starocie ,
        ktore chce mi sie odnawiac.
        Tez mialam byc artystka ale mam inny zawod , zaniedbany z powodów niekoniecznie
        ode mnie zaleznych smile
        Zadomowiona tez jestem na Aranzacji Wnętrz ,gdzie po wakacyjnej
        przerwie z przyjemnościa wracam smile
        Nik kosda to pierwsze litery miasta i imienia - Dana
    • qlka_79 Re: Poznajmy się;) 11.10.04, 23:34
      Śledzę to forum już od pewnego czasu i postanowiłam się dołączyć.
      Mam na imię Ewa, 25 lat, mieszkam koło Zielonej Góry, skończyłam dziennikarstwo
      i jeszcze studiuję drugi kierunek - socjologię.
      Uwielbiam prace ręczne!
      Namiętnie wyszywam krzyżykami obrazki, robię kartki, szyję torebki, maluję
      butelki, lepię z masy solnej i z modeliny, robię biżuterię. Na własne potrzeby,
      czasem kartki na zamówienie albo na prezent.
      Bardzo żałuję, że nie zajmuję się zarobkowo takimi czynnościami, bo chyba
      minęłam się z powołaniem.
      Moim marzeniem, chyba już nierealnym, jest skończyć historię sztuki.
      Uwielbiam Van Gogha i impresjonistów.
      I bardzo podoba mi sie to forum!

Pozdrawiam wszystkie pasjonatki!
    • a.erie Re: Poznajmy się;) 14.10.04, 18:04
      Witajcie smile
      mam na imie Alina, mieszkam w USA.
      Moje dwadziescia lat skonczylam daaaaaawno,ale w duszy nadal jestem smarkata smile

Rysuje, fotografuje, szyje, dziergam na drutach, krzyzykuje, wyszywam, zbieram
      dziwactwa natury i ...
      troche pisze.
      bede was podgladac, moze czegos sie naucze?
    • joasia1 Re: Poznajmy się;) 27.10.04, 18:39
      Joanna, lat 45, meza, dzieci i zwierzat domowych brak
      W mlodych latach - robotki na drutach, szydelkowanie, haftowanie.
      Od 1980 mieszkam w Niemczech.
      Od 3 lat robie czasami cos w decoupage.
      Zainteresowanie bardzo niekobiece wink - samochody i wyscigi Formel1
    • kragmel Re: Poznajmy się;) 27.10.04, 19:03
      no proszę, a ja taka niewychowana, nie przedstawi się, tylko gada wink
      mam dwie lewe ręce (te dzieci, które cały obrazek wysmarują klejem zanim coś
      przykleją to ja wink i dużo chęci. wcielenie spokoju, ale jak coś robię to
      potrzebuję efekt ostateczny mieć jak najszybciej, więc haftowanie obrusów w
      moim wypadku odpada.
      ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek zrobiłam najbardziej dumna jestem z
      bibułkowego jeża na choinkę.
      na imię mam karolina, ale mało kto tak do mnie mówi.
      • surtout Re: Poznajmy się;) 28.10.04, 00:19
        No to ja też...
        Lat 28 (jeszcze przez chwilę).
        Mieszkam sobie w Trójmieście i zamiast - zgodnie z wykształceniem - analizować
        wielki świat polityki, zajmuję się tysiącem rzeczy z zupełnie innej beczki, za
        to znacznie ciekawszych i o wiele bardziej nerwowych (a to lubię...) Moja Mama
        twierdzi, że zawsze chciałam być aktorką, ale ja doskonale pamiętam, że wahałam
        się między zakonnicą, a pilotem myśliwca wink
        Jednak moje nadrzędne zajęcie to bycie Mamą prawie dwuletniego Ludzika. Kiedy
        Ludzik już zaśnie, rozwijam się twórczo: piszę bajki, wierszyki, no i ostatnio
        wyklejam.
        Poza tym twórczo gotuję, dlatego można mnie też spotkać na forum "Kuchnia" smile
      • mrouh Re: Poznajmy się;) 28.10.04, 15:03

> mam dwie lewe ręce (te dzieci, które cały obrazek wysmarują klejem zanim coś
        > przykleją to ja wink

To akurat przy decoupage'u jak znalazł smile

> wcielenie spokoju, ale jak coś robię to potrzebuję efekt ostateczny mieć jak
        najszybciej, więc haftowanie obrusów w moim wypadku odpada.

Jakże ja Cię rozumiem!... smile

________________________________________________________________________
        Portugalia
        Brazylia
        hand made
        • kragmel Re: Poznajmy się;) 28.10.04, 21:29
          mrouh napisała:

> To akurat przy decoupage'u jak znalazł smile
          i dlatego mi się ten decoupage tak podoba smile

> > wcielenie spokoju, ale jak coś robię to potrzebuję efekt ostateczny mieć
          > > jak najszybciej, więc haftowanie obrusów w moim wypadku odpada.
          >
          > Jakże ja Cię rozumiem!... smile

ja się przy decoupage'u cierpliwości uczę. nooo bo trzeba tak dłuuuugo czekać
          zanim wyschnie jedna warstwa lakieru.
    • greglis Re: Poznajmy się;) 28.10.04, 12:55
      Ponieważ i ja zaglądam na to forum postanowiłam się przedstawić.
      Mam 34 lata, od czterech lat mieszkam w Warszawie,mam męża i kochaną córeczkę.Z
      zamiłowania i zawodu dekorator wnętrz.A co za tym idzie uprawiam "rękodzieło"
      jakie się tylko da .Od ponad roku zafascynowana jestem sztuką decoupeage'u
      • aquarius1980 Re: Poznajmy się;) 28.10.04, 14:14
        hmm w sumie mi też wypadałoby sie przedstawićsmile)

Na imię mi Agnieszka, mam 24 lata, dziś właśnie skończyłam studia na
        specjalizacji dietetykasmile
        Artystycznie wyżywam się falami, jak mnie coś "najdzie", zafascynuje ...
        Jak łatwo zauważyć, obecnie moim konikiem jest technika decoupagesmile) ale może
        teraz mając wolną od spraw przyziemnych głowę i więcej czasu, będę mogła go
        poświęcić na różnego rodzaju robótki, a forum to dostarcza tak wielu
        inspiracji ....

pozdrawiam serdecznie
        • surtout Re: Poznajmy się;) 28.10.04, 14:36
          Gratulacje, pani dietetyk!!! smile))
          • aquarius1980 Re: Poznajmy się;) 28.10.04, 14:40
            Dziękuję serdeczniesmile)

Właśnie doczytałam Twój post - ja też lubię "twórczo" gotować wink - jako
            żywieniowiec zawodowy i kobitka.

• rzesorek Re: Poznajmy się;) 28.10.04, 15:04
      Hejsmile)))
      Ewa się kłania mam 32 lata (ło jejsmile) i dwie sztuki drobiazgowe - 3 latka i 10
      miesięcy...dzięki temu forum przypomniałam sobie dawne upodobania...dzięki Aniu
      • a19a24 Re: Poznajmy się;) 28.10.04, 15:11
        Z przyjemnością czytam wszystkie wpisy (pewnie inne dziewczyny również) Witamy,
        witamy....wink
      • kocia_noga Re: Poznajmy się;) 17.11.04, 21:51
        Rzęsorki są kochane.Zwłaszcza rzęsorek rzeczek , ale nie tylko. Wpadłam tu
        przypadkiem i spodobał mi się twój nick smile
    • ogi1 Re: Poznajmy się;) 28.10.04, 22:47
      To i ja sie dolacze. Mam 29 lat. Od 10 m-cy jestem po raz pierwszy mama. Robutki reczne
      interesowaly mnie juz od czasow podstawowkowych, gdzie uczeszczalam do kolka tzw.
      "babcinego" gdzie szydelkowalysmy, malowalysny i takie tam. W czasie kolejnych lat nauki
      znajdowalam jakos czas na hobby, ale po podjeciu pracy bylo juz duzo gorzej. Teraz
      powrocilam do moich zainteresowan dzieki przerwie w pracy na urlop macierzynski. W idealnym
      momencie powstalo to forum, bo synus umie zajac sie juz soba (a najczesciej naszym kotem-
      dachowcem) i mam troche czasu dla siebie. Forum dziala na mnie ogromnie inspirujaco i
      zachecajaco, bo czesto mam cos dlugo w glowie, ale jak wezme tworzywo do reki duzo
      pomyslow ulatnia sie. Dzieki forum robia mi na glowa kolko i wracaja.
    • dajanaf1 Re: Poznajmy się;) 29.10.04, 10:46
      mam na imię Danka , lat dużo , pracuję zawodowo i mam nastoletniego syna.
      Nigdy nie interesowały mnie robótki ręczne , zwariowałam po wybudowaniu domu na
      wsi. Trwa to już 1,5 roku. Zaczełam od malowania na szkle , całą ściane już
      obwieściłam . Trafiłam na to forum , odkryłam decopuge i ponownie zwariowałam ,
      teraz czas na meble
    • jotkal1 Re: Poznajmy się;) 07.11.04, 00:03
      Witam ozdóbkowe pasjonatki!
      Mam na imię Kaśka, lat ...ponad 20, 5-cioletnią córeczkę, męża, 3 koty i 3 psy.
      Wszyscy mieszkamy we własnym domku (nieustannie upiększanym własnoręcznie),
      który znajduje się w byłym mieście wojewódzkim w Polsce Środkowej, gdzie życie
      wielkomiejskie już dawno zamarło i marazm ogarnął prawie wszystkich
      mieszkańców. Z wykształcenia jestem etnografem - obecnie
      bezrobotnym."Ozdóbkowo" działam już od dawien dawna. Gdy pracowałam w muzeum
      bawiłam się w twórczynię ludową - robiłam wycinanki, kwiaty, bukiety i wianki z
      papieru i bibuły, pająki (ozdoby zawieszane w wiejskich chatach pod powałą)
      również z bibuły i słomy, haftowałam i malowałam na szkle (tylko nie rzeźbiłam,
      ale za to próbowałam lepić naczynia na kole garncarskim). Swoje wyroby
      sprzedawałam w sklepiku muzealnym oraz brałam udział w konkursach dla twórców
      ludowych. Gdy natrafiłam na to Forum ogarnął mnie szał "ozdóbkowy". Rzuciłam
      wszystko, pobiegłam na strych i powyciągałam z pudeł sterty gazet i czasopism
      dotyczących wszelkich robótek ręcznych (najstarsza odziedziczona po Babci
      pochodzi z 1959r. i od tej pory uzbierało się tego już sporo). W związku z moim
      bezrobociem zrodziła się we mnie myśl, aby zająć się wykonywaniem różnych ozdób
      i spróbować je sprzedać w małych sklepikach czy galeryjkach. Dzięki temu Forum
      (którego jestem zagorzałą fanką) zaczynam mieć nadzieję, że jest to coraz
      realniejsze. Trzymam za Was (i za siebie) kciuki.
      • nefer1 Re: Poznajmy się;) 07.11.04, 10:06
        Witam serdecznie !
        Mam na imię Dominika- lat 22. Mieszkam, pracuję i studiuję w Trójmieście.
        Zawsze podobały mi się wszelkiego rodzaju ozdoby, na szkle, meblach itp. Nigdy
        się za nic nie zabrałam porządnie, sądząc, ze nie mam talentu i nic z tego nie
        wyjdzie. Ostatnio jednak nabralam chęci aby nauczyć sie robić własnoręcznie
        świeczki. Dzięki temu wstąpiłam na to forum. Znalazłam interesujący mnie wątek
        a oprócz tego mnóstwo innych - w szczególności te które dotyczą decoupagesmile) Na
        razie mam na koncie doniczkę z zestawu, jutro biegne po pracy kupić kolejną bo
        zakochalam się w tej technice.
        Cieszę się bardzo, że to forum powstało - dzięki niemu mam nowe wspaniałe
        hobbysmile)
        pozdrawiam
        D.
    • kiciun Re: Poznajmy się;) 07.11.04, 09:47
      A ja mam na imię Anka i będę musiała przeszukać archiwum z kartką w ręce, bo
      nic nie wiem na temat decoupage, a straszliwie myślę, co zrobić ze swoim życiem
      po zakrętach życiowych. Z odnawiania mebli nic mi nie wyszło (spieprzyłam jeden
      antyk) i dosyć. Antyki pozostawiam profesjonalistom, ale decoupage to coś dla
      mnie. Mniej więcej coś wiem, ale będę musiała wiele nadrobić. Pewnie wiele
      rzeczy zepsuję, ale mnie to nie martwi. smile
    • pepe27 Re: Poznajmy się;) 08.11.04, 23:55
      Mam na imię Ilona.Mam 2 małych dzieci i 3 nieznośne kocury.
      Obserwowałam wasze forum od dawna , a dzisiaj postanowiłam do Was dołączyć.Moją
      największą pasją jest mój ogród,a " robótki ręczne " to praca i sposób na
      zarabianie. Pobię fajne rzeczy, głównie dla dzieci i sprzedaję na aukcjach i w
      sklepach.Dość dużo wiem o chemii ( farby , lakiery, , tworzywa sztuczne,
      drewno ), mam kilka swoich patentów i lubię dzielić się tą wiedzą. Więc chętnie
      pomogę. Wyklejankami zajmuję się od kilku lat.
    • nenuphar77 Re: Poznajmy się;) 09.11.04, 11:09
      Mam na imie Beata, mam 27 lat, niedawno wyszlam za maz smile
      Wolne chwile ktorych mam niewiele lubie poswiecac na wykonywanie roznych rzeczy.
      Lubie szydelkowac, malowac, probuje robic cos z masy solnej (ale do tej pory
      mialam zly przepis na mase, teraz wyprobuje podany przez Was). Sama robilam
      zaproszenia slubne, co sprawilo mi wiele radosci, lubie robic roznego rodzaju
      kartki. Wszystko to robie dla siebie lub przyjaciol w prezencie. Teraz
      postawilam sobie za zadanie wystrojenie naszej pierwszej choinki wlasnorecznie.
      Jestem raczej odtworcza niz tworcza (niestety sad zachwycona jestem Waszymi
      pracami a nawet pocichu zazdrosze Wam talentow wink Mam nadzieje, ze moja
      obecnosc na forum nie bedzie miala tylko charakteru pasozytniczego, postaram
      sie dzielic tym co wiem i potrafie, pozdrawiam wszystkich smile
    • zielony_listek Re: Poznajmy się;) 09.11.04, 11:10
      Oj, a ja sie jeszcze nie przedstawilam, wstyd!

Julita, lat 33, wyksztalcenie techniczne, chlopak, pies, kot.

Mam maly domek remontowany generalnie glownie wlasnymi rencamy, stad troche
      doswiadczenia w malo damskich pracach typu miszanie betonu, gipsowanie plyt g-
      k, kladzenie paneli. Podobno jestem swietna w fugowaniu smile Troche dlubie w
      ogrodku (pies niestety tez sad
      Kiedys sporo szylam, teraz chyba jestem za leniwa smile

Spodobal mi sie pomysl przyozdobienia kilku drobiazgow przez decoupage i
      malowanie z szablonow, dlatego sie tu znalazlam i bardzo mi tu dobrze smile
      Moze wreszcie znalazlam cos dla siebie, cos na co warto poswieciec swoj wolny
      (niestety w malych ilosciach) czas smile

Pozdrawiam
      zielony_listek
    • malen_a Re: Poznajmy się;) 09.11.04, 11:57
      Anka, dwadziescia-pare-latek, kotek smile
      od zawsze pasjonowaly mnie robotki reczne (kiedys to bylo haftowanie,
      szydelkowanie) od jakiegos czasu jest to scrapbooking
      troche maluje porcelane, glownie na wlasny uzytek i najblizszych, teraz zaczynam
      haft krzyzykowy, mam jeszcze w planach kilka 'robotek' ale nie chce zapeszac,

oprocz tego pracuje w 2 roznych zawodach, skladam stronki internetowe i
      studiuje, wiec mam niestety malo czasu na moje pasje sad((
      • dapop Re: Poznajmy się;) 10.11.04, 19:05
        Witam Was cieplutko. Też bardzo chetnie się przedstawię bo odkryłam to forum
        dwa dni temu i chyba będe tu często zagladać smile Mam na imię Danka, latek sporo
        bo 46 i od urodzenia ciągotki do bawienia się papierkami, farbakami, masami
        itd. Moje dwie córy tez chyba to lubią tylko mąż trochę na to kręci nosem
        mówiąć że my bardzo lubimy sie bawić. Już sporo lat maluję, zapraszam na strone
        grafdan.w.interia.pl a jako była masazystka prowadzę też serwis
        www.akupresura.akcjasos.pl
        Ostatnio wpadłam na pomysł stworzenia serwisu dla "kurek domowych" (adres w
        popisie) i szukajac ciekawych miejsc wpadłam na to forum smile
        Mimo tego że siedzę sporo przy komputerze lubie coś zrobić do domu, najbardziej
        lubię wszelkie masy no i oczywiście farby.
        Pozdrawiam
    • m_wait Re: Poznajmy się;) 10.11.04, 20:02
      Magda-21 lat-Warszawa...
      Bardzo się cieszę ,że znalazłam to forum.Dawno niczego ładnego nie zrobilam dla
      bliskich...Dobrze,ze mam kilka dni wolnych i spokojnie przejrzę Wasze linki.
      Interesuję się wzornictwem i fizjologią roślin =)
    • aniaiewa Re: Poznajmy się;) 11.11.04, 01:23
      Witajcie,
      Nazywam sie Ania i mam juz prawie -dziesci (ale to pierwsze dziescismile ) Poza
      tym jestem szczesliwa mamusia prawie trzyletniej Ewusi no i szczesliwa zona
      mojego meza, ktorego dosc czesto, ze wzgledu na prace, nie ma w domu A ze od
      zawsze uwielbialam sobie cos podlubac, a od niedawna, tzn. odkad moja corcia
      stala sie bardziej samodzielna a maz w rozjazdach, mam troszke wiecej czasu,
      zwlaszcza wieczorami i z najwieksza przyjemnoscia powroce do robotek recznych.
      Wczesniej troszke lepilam z modeliny, malowalam (raczej do szuflady),
      dziergalam na drutach i szydelku Uwielbiam robic roznego rodzaju ozdobki do
      domu A ostatnio odkrylam Window Color i... zabraklo mi powierzchni w domu do
      obklejaniasmile Teraz zabieram sie za robienie mobili, ale to na razie plany na po
      swietach A dzis po przeczytaniu kilku watkow na forum mam zamiar przylaczyc sie
      do wielkiej rodziny pasjonatow masy solnej Mam nadzieje ze cos mi z tego
      wyjdzie, bo temat jak najbardziej na czasiesmile
      Jezeli macie ochote, piszcie na adres aniaiewa@gazeta.pl albo gg 1103291

Aniu, jeszcze raz dzieki za forum... Jest tak super, ze zamiast spac, siedze i
      siedze...i nabijam glowe pomyslami A rano nie wstanesmile Zreszta z glowa pelna
      pomyslow, kto by mogl spacsmile

Pozdrawiam
      Ania
      -----------------------
      ...kokaś badzio?...
      -----------------------
    • rumiankowa Re: Poznajmy się;) 12.11.04, 13:20
      Z przyjemnoscia przeczytalam pare pikantnych szczegolow na temat forumowiczekwink
      Wiec i ja sie podziele: mam na imie Joanna, 30 lat, z pol roku obchodze
      10.rocznice slubu (jakies pomysly??) z facetem, ktorego pokochalam wielką,
      mlodziencza miloscią. Przez te 10 lat nie dorobilismy sie dzieci, wlasnego
      kąta, smachodu ani oszczednosciwink Za to mamy siebie i wielkie planywink Pracuje z
      osobami uposledzonymi i w ich warsztatach odrodzila sie moja zylka
      kombinatorska. Zajmuje sie (b.amatorsko) fotografią, zawsze lubilam cos tam
      kleic,malowac, zszywac itd. Moim problemem byl chyba perfekcjonizm, ktory
      powodwal, ze malo co konczylam, poniewaz wciaz wydawalo mi sie, ze cos jest do
      poprawienia, i na tym wiecznym poprawianiu czesto konczyl sie moj zapal. Teraz
      mam zamiar dac sobie troche luzu i swobody w tworzeniu. Jestem w trakcie
      robienia pierwszej doniczki metodą decoupage i b. mi sie to podoba!

nr gg nizej
    • weronika13 Re: Poznajmy się;) 12.11.04, 22:18
      Pora na mnie.Mam na imię Olga mam męża i dwóch synów więc to ja jestem rodzynkiem w tym stadzie , synowie nastoletni ja prawie 40 letnia.Robótki i jazda na rowerze to moje pasje no i ogród i książki i to forum robótkowe.Robię kartki ozdoby świąteczne a dzięki Wam "wyklejanki"Bardzo się cieszę że mogę zawsze liczyć na waszą pomoc.Zapomniałam dodać że mieszkam w niewielkim miasteczku koło Wrocławia.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka