li-di 27.11.04, 13:46 ...czyli technika serwetkowa po czesku-może przyda wam się w wyszukiwaniu pomysłów na czeskich stronkach)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galeriafilizanka to jakaś ściema 27.11.04, 14:06 Czy to poprawna nazwa? Google nie zwrócił mi ani jednego wyszukania Odpowiedz Link
galeriafilizanka zła litera 27.11.04, 14:09 Tak myślałem, że podałaś złą nazwę. Oczywiście ma być: Ubrouskova, ale przez "V", bo tak jest w czeskim, a nie przez "W" jak w polskim Odpowiedz Link
galeriafilizanka i jeszcze dokładniej 27.11.04, 14:15 a najbardziej prawidłowo to tak: Ubrousková technika , ale wiadomo, że w Google'u wyszuka też bez "ą" i "ę" a poza tym dzięki za nazwę, sam bym nie umiał przetłumaczyć Odpowiedz Link
li-di Re: Ubrouskowa technika 27.11.04, 15:55 oj...przepraszam za to zamieszanie-faktycznie w pośpiechu przeoczyłam to "v". Polecam książki z serii:Kreativni Kniha-"Ubrouskova technika.Napady na textil" i "Ubrouskova technika.Napady pro cely rok". W Niemczech znalazłam świetne książeczki z serii Christophorus-cała masa inspiracji. Odpowiedz Link
galeriafilizanka spoko 27.11.04, 16:07 spoko , pomimo, że JESZCZE nie znam czeskiego to udało mi się poprawić, nazwę z drobnym błędem Odpowiedz Link