Dodaj do ulubionych

Lego technik dla 6 latka hit czy kit

30.05.26, 21:45
Cześć

Mam takie pyt na ur chrześniak chciał klocki lego technik z samochodem zdalnym i gdy mama miała te klocki to chrześniak powiedział ,ze taka zabawa to nie dla niego ,ze układanie klocków go nudzi i ,ze takie klocki sa dla 3 latków dobre ja będac w wieku chrześniaka mogłem układać lego przez 3,4 tyg .
Obserwuj wątek
    • stasi1 Re: Lego technik dla 6 latka hit czy kit 07.06.26, 17:21
      Bo nie miałeś wyboru. Ostatnio byłem na obiedzie po komunijnym to komunikant dostał LEGO. Dla 6 latka!
      • pepe30 Re: Lego technik dla 6 latka hit czy kit 08.06.26, 15:08
        Stasi1

Miałem farta bo miałem ok 400-500m do sklepu gdzie mogłem kupić lego i np dobry kolega znajomy co mieszka 4 klatki dalej ode mnie dostał na ur lego z rakietą którą pomagałem koledze układać i git było .A ja miałem maga który ciągnął wózek z kuferkiem z czarami.
        • stasi1 Re: Lego technik dla 6 latka hit czy kit 10.06.26, 07:27
          W moich czasach nie było takich sklepów
          • pepe30 Re: Lego technik dla 6 latka hit czy kit 12.06.26, 16:45
            Stasi1

A co ciekawe ,że chrześniak ma kolegę z przedszkola o rok młodszy co układa klocki lego i mówi ,ze klocki są dobre dla 5 latków.
            • stasi1 Re: Lego technik dla 6 latka hit czy kit 13.06.26, 07:34
              Widocznie go to przestało interesować. Ten mój komunikant złożył wcześniej auto z naczepą do przewożenia aut. Patrzę a tu źle włożone kilka klocków, że naczepa nie do końca zamyka się. Niby to nie zreobiło na nim wrażenia.
              Ogólnie jestem za tym aby klocki były do wieku. Jeśli dziecko ma 6 lat powinno dostawać te klocki 8 letnie
    • justinbrown Re: Lego technik dla 6 latka hit czy kit 10.07.26, 15:41
      Lego Technik dla 6-latka to strzał w dziesiątkę, jeśli dziecko lubi majsterkować i ma cierpliwość. Jeśli chrześniak mówi, że to nudne i "dla 3-latków", to możliwe, że woli zabawę od razu, a nie długie składanie. Samochód zdalny z zestawu to fajny pomysł, ale jeśli go nie przekonuje, może warto kupić gotowy model i potem wciągnąć go w Lego jako dodatek? Każde dziecko jest inne – nie zrażaj się! Więcej: hotslots.info.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka