abati2 Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 12.12.04, 08:40 Ja tez bardzo prosze o hasło. Bedę wdzięczna. Pozdrawiam Beata abati2@gazeta.pl Odpowiedz Link
rubcia Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 12.12.04, 11:48 Hej Hej! Dzieki za przeslanie mi hasla, ale cos tam chyba nie trybi, bo niestety nie moge sie zalogowac Czy ktos mial takie problemy jak ja? Kaza mi tam wpisac maila itp.... chyba cos z haslem, ale nie wiem... Odpowiedz Link
qlka_79 Szukam takiej piosenki 12.12.04, 14:34 A czy któraś z Was ma piosenkę śpiewaną przez facetów (pewnie jakiś boysband), gdzie w refrenie słuchać "Christmas time coś tam coś tam"?? Odpowiedz Link
justek20 Re: Szukam takiej piosenki 13.12.04, 09:15 to zapewneo mistletoe & wine chodzi. cliff richard to spiewa miedzy innymi. Popaczem popaczem a potem zmienie repertuar. Achoj Piratkom (O: Odpowiedz Link
qlka_79 Re: Szukam takiej piosenki 13.12.04, 10:47 Właściwie to nie piratki. Przecież gdybyśmy na tym zarabiały - to by było piractwo, a każda zgrywa na własny użytek. Chyba że o czymś nie wiem)) Justek, jak znajdziesz ta piosenkę, to się za Ciebie pomodlę! Ryłam w wyszukiwarce, ale nie ma nigdzie tekstu z "Christmas time" w refrenie I takie dzwony świateczne tam słychać... Cudna jest po prostu. Odpowiedz Link
kragmel mówisz - masz ;) 13.12.04, 12:37 "mistletoe and wine" zaraz będzie na yahoo briefcase, na koncie qlkowym. Odpowiedz Link
justek20 Re: mówisz - masz ;) 13.12.04, 13:10 kragmel do malowania!!!! hyyy(O: nie mogezalozyc mojej aktoweczki na yahoooo!kod zasmarkany mi sie nie wyswietla!!! buuuuuuuu zalozcie mi konto pliiis... ja jestem cierpliwa ale ten komp mnie wykonczy! Odpowiedz Link
kragmel Re: mówisz - masz ;) 13.12.04, 13:28 justek20 napisała: > kragmel do malowania!!!! hyyy(O: maluję maluję muszę się posilić duchowo i foruma czytam ;P > nie mogezalozyc mojej aktoweczki na yahoooo!kod zasmarkany mi sie nie > wyswietla!!! buuuuuuuu > > zalozcie mi konto pliiis... ja jestem cierpliwa ale ten komp mnie wykonczy! mówisz - masz <lol> justek20 hasło wiadome żeby udostępnić pliki musisz edit folder jako for friends i wpisać jako friend qlka_79 i kragmel jakieś głupoty ci tam powpisywałam w datę urodzenia itp, najwyżej sobie pozmieniasz Odpowiedz Link
kari_na :)) 12.12.04, 15:40 kari_na@NOSPAM.gazeta.pl bede wdzieczna za udostepnienie hasła pozdrawiam *** kari_na Odpowiedz Link
mroofka_zet Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 13.12.04, 14:46 witam wszystkich prawie świątecznie i też pop[roszę o hasełko Odpowiedz Link
jolach73 Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 13.12.04, 15:59 Ja też proszę obserwuje to forum i wkrótce wystawię trochę mojej nieudolnej twórczości Proszę o hasło chrobok73@interia.pl Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link
kari_na Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 13.12.04, 17:55 Mogła bym prosić o hasło ? kari_n@o2.pl wole na ten adres bo mam do niego jakies większe zaufanie... pozdrawiam *** kari_na Odpowiedz Link
qlka_79 Kragmel, poryczałam się:( 13.12.04, 22:15 Właśnie ściągnęłam. I to jest TA PIOSENKA!!!! Jak mam Ci dziękować? Może mogę coś dla Ciebie zrobić? Może chcesz piekna kartkę specjalnie dla kogoś? Po prostu nie wiem, jak Ci się odwdzięczyć. Bardzo bardzo bardzo Ci dziękuję! Odpowiedz Link
kragmel Re: Kragmel, poryczałam się:( 13.12.04, 23:07 qlka_79 napisała: o Qlkuś, wzruszyłam się bardzo lubię sprawiać ludziom przyjemność. odwdzięczać się nie trzeba. ale kartkę oczywiście chcę! dla siebie, proszę mi wysłać z życzeniami Odpowiedz Link
kragmel a co 14.12.04, 09:10 masz nowego? btw przedpokój pomalowany. teraz muszę sprzątać po remoncie i final touch robić. aleeeeeeee mi się nie chce....... Odpowiedz Link
justek20 Re: a co 14.12.04, 09:22 hyyy Karmelku Tobie sie nie chce???? Okazalo sie ze moja obnrzydliwa zielona farba zostala zle wymieszana wmieszalnii nam dadza nowa taka jak chcemy wiec 3 malowanie tego samego pokoju hyyyalepomysl jak ladnie na swieta bedziesz miec. Oraz co mam nowego??? (O: Odpowiedz Link
kragmel trzeci raz? 14.12.04, 09:25 ooo to by było ponad moją siłę woli ;P teraz kombinuję skąd tu wziąć cyfrówkę i pokazać wam moją interpretację pasków na ścianach hehe. Odpowiedz Link
justek20 Nowy mjusik 14.12.04, 11:21 biegnijcie sciagac (O: 1. Carol of the bells-Destinys child<--ja przy tej mam gesia skorke!!! 2. Do you hear what I hear - tez Destinys Child 3.I saw mummy kissing Santa Claus - Duuuuzy plus juz za sam tytul (O: 4. Santa Claus is coming to town - Lynyrd Skynyrd - wersja rockendrolowa , uwaga prowokuje nieokielzany plasy nog, 5. znow Santa Claus is Coming to town - wersja Jackson Five albo niejaki Bing Crosby 6. I want a hippopotamus for Xmas - Marx Groucho hyyyyy smieszna dziecieca )) haslo jak zawsze,instrukcje wyzej w poscie kragmelosy (O: Odpowiedz Link
kragmel Re: Nowy mjusik 14.12.04, 11:23 justek20 napisała: > 3.I saw mummy kissing Santa Claus - Duuuuzy plus juz za sam tytul (O: joł gerl, ja uwielbiam tekst tej piosenki i katuję nią moich uczniów hehe > 6. I want a hippopotamus for Xmas - Marx Groucho hyyyyy smieszna dziecieca )) > hehe brzmi coś jak "jeśli nie chcesz mojej zguby, krokodyla daj mi luby" Odpowiedz Link
kragmel tak na wszelki wypadek 14.12.04, 11:25 dodam, że Justek mówi o koncie na briefcase.yahoo.com gdzie logujemy się jako justek20 używając naszego tajnego hasła Odpowiedz Link
qlka_79 Ściągam:) 14.12.04, 16:30 Idzie idzie... Zaczęłam od "niespodzianki" hehe. A wiecie, że fajna jest też taka piosenka, gdzie śpiewają "Something about Christmas time"? Odpowiedz Link
qlka_79 B.A. 14.12.04, 16:37 Znalazłam tekst do tej piosenki To Bryan Adams, "Christmas Time"! Teraz Lubego zatrudnię do ściągania jak sie uda, to wgram na yahoo pod "qlka_79". Odpowiedz Link
kragmel Re: B.A. 14.12.04, 17:02 eee Qlka, ja mam tego Adamsa. jak Luby jeszcze nie ściągnął to mu odpuść, dorzucę ci. Odpowiedz Link
qlka_79 Re: B.A. 14.12.04, 21:33 I dopiero teraz mówisz? Ja już Lubemu awanturę przez GG zrobiłam, że mu się nie chce jednej piosenki dla mnie ściągnąć Odpowiedz Link
kragmel Re: B.A. 14.12.04, 22:14 no bo ten tam nie chciałam się przyznawać, że brajana lubię, bo on taki mało wysublimowany... ;P zaraz ci wrzucę na yahoo qlka_79. Odpowiedz Link
jolach73 Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 14.12.04, 21:27 Witam jestem na yahoo widzę piosenki ale jak je sciągnąć co muszę ponaciskać Nikumata Jola Odpowiedz Link
qlka_79 Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 14.12.04, 21:37 Jola, jak raz klikniesz, to się zaraz zapyta, czy otworzyć, czy zapisać, więc kliknij zapisz i czekaj do skutku Odpowiedz Link
justek20 Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 15.12.04, 08:42 a skuuutekmoze przyjsc poooozno pooozno Bry dziewuszki. (O: Odpowiedz Link
kragmel Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 15.12.04, 09:54 mnie się yahooooooooo ściąga bardzo szybko. tylko ładuje nieco dłużej. a czego będziemy słuchać po świętach? trzeba myśleć nad standardami na karnawał hehe Odpowiedz Link
jolach73 Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 15.12.04, 11:54 A macie jakieś polskie fajne kolędy takie nietypowe wykonywane przez naszych rodzimych artystów. Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link
kragmel Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 15.12.04, 12:05 jolach73 napisała: > A macie jakieś polskie fajne kolędy takie nietypowe wykonywane przez naszych > rodzimych artystów. no z tym jest problem. aktualnie jestem w posiadaniu karpiowego marsza z trójki, bo kupiłam "pocztówkę do świętego mikołaja" Odpowiedz Link
zeberka2 Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 15.12.04, 13:10 Witam, Śledzę forum od jakiegoś czasu, ale do tej pory się nie odzywałam. Pomysł z kolędami i świątecznymi klimatami jest super. Mam w domu płytkę z polskimi jazzującymi kolędami zaaranżowanymi przez Nachornego. Jest na prawdę super. Nabyłam ją parę lat temu po takim przedświątecznym koncercie Nachornego - to było przeżycie! Chętnie coś podrzucę tylko nie mam bladego pojęcia jak??? Poradźcie to sie chętnie podzielę. Wkrótce mam nadzieję podzilę się też swoją 'tfurczością' Pozdrawiam wszystkich, Majka Odpowiedz Link
kragmel jak się przysłużyć szczytnym celom: 15.12.04, 13:22 1. wchodzisz na stronę briefcase.yahoo.com 2. logujesz się jako qlka_79 z hasłem, które zaraz ci wyślę 3. wybierasz katalog "piosenki" 4. klikasz na "Add File" 5. wybieranie plików do załadowania działa tak samo jak w poczcie gazety i w naszej galerii 6. WAŻNE! jednorazowo można dodać 5MB. co sprowadza się do tego, że piosenki dodajemy po jednej. jeśli będziesz próbowała dodać więcej to nic się nie załaduje. 7. kiedy skończysz, wylogowujesz się i dajesz nam znać, że pojawiło się coś nowego. 8. gdyby na koncie qlkowym zabrakło miejsca, zaloguj się jako justek20 z tym samym hasłem, powinno być tam trochę wolnego no i chyba tyle. Odpowiedz Link
zeberka2 Re: jak się przysłużyć szczytnym celom: 15.12.04, 13:43 OK, chyba kumam. Jak tylko dotrę do domu to postaram się coś zdziałać - to znaczy wieczorem. M Odpowiedz Link
justek20 Re: jak się przysłużyć szczytnym celom: 15.12.04, 14:40 Ja sie obawiam dziewuszki, ze to sie moze nie powiesc...Bo muzykana plycie CD ma inny format niz mp3 . Jak nagrywamy mp3 na plyte do sluchania niew kompie tylko we wiezy jakiejs zwyklej to komputer konwertuje pliki na ten format z CD , niestety jaksie przerzuca pliki z CD na kompa to trzeba by bylo je zamienic na mp3 jakims programem czy cos... Tak mi sie wydaje na podstawie doswiadczen uprzednich... ale mam duuuuza nadzieje, ze sie myle i ze bedziemy sluchac Nachornegoczy jak on sie tam nazywa (O: Odpowiedz Link
zeberka2 Re: jak się przysłużyć szczytnym celom: 15.12.04, 14:53 Hmmm... właściwie to ja się tego zaraz dowiem. Jeśli jest tak jak mówisz, to mam nadzieję, że mi koledzy dźwiękowcy przekonwertują pliki z CD na MP3-ki i zrzucą na płytę, z której ja wciągnę je na strone - genialne. Ale to znaczy, że muzyka dotrze na stronę z conajmniej jednodniowym opóźnieniem. Lepiej późno niż... Odpowiedz Link
justek20 Re: jak się przysłużyć szczytnym celom: 15.12.04, 15:05 oh pieknie!!!! no i niech nikt mi nie mowi , ze faceci sa nieprzydatni!!!! (O: Niech przekonwertuje i bedziemy mieeeec(O: Odpowiedz Link
agniemat Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 15.12.04, 13:11 Poproszę to hasło na agniemat@poczta.onet.pl DZięki!!! Odpowiedz Link
zeberka2 Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 15.12.04, 13:14 Aaaa! zapomniałam jeśli można to oczywiście poproszę o hasło na zeberka2@onet.pl Dzięki! Majka Odpowiedz Link
kragmel chciałam powiedzieć, że... 15.12.04, 14:07 ten adres mejlowy nie działa więc ci wyślę na gazetowy Odpowiedz Link
zeberka2 Re: chciałam powiedzieć, że... 15.12.04, 14:55 hihi, jasne, że nie - trąba ze mnie - ten (zeberka2) właśnie powinien być gazetowy, na onecie mam skrzynkę na swoje nazwisko. Z przyzwyczajenia wbiłam onet.pl Przepraszam! Odpowiedz Link
qlka_79 Re: chciałam powiedzieć, że... 15.12.04, 19:16 Maja (już druga na forum, ale przyznasz że Kragmel i Justek odwaliły kawał dobrej roboty Odpowiedz Link
zeberka2 Re: chciałam powiedzieć, że... 16.12.04, 11:18 No ba! Jutro jak dobrze pójdzie powinnam mieć płytę z MP3-kami i wtedy zobaczymy, czy jestem choć trochę zdolna ... Odpowiedz Link
zeberka2 Nahorny już na Yahoo! 17.12.04, 12:45 Udało się! Wgrałam 5 utworów bo na więcej nie było miejsca. To są kolędy jazzujące. Jeśli będziecie miały ochotę na więcej to na płycie jest jeszcze kilka fajnych kawałków, mogę dorzucić. Pozdrawiam, majka Odpowiedz Link
zaba255 Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 15.12.04, 14:58 Coś mi nie wychodzi a tak bym chciała ... mogę prosić o hasło Odpowiedz Link
zaba255 Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 15.12.04, 16:54 I ja prosze o hasełko, bo coś nie mogę sie zalogować aby@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
bozana Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 16.12.04, 00:15 I ja równiez bardzo poproszę o hasełko: bozana@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
youaresowonderful Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 16.12.04, 21:34 Jeśli można, to też bardzo proszę o hasło ))) Trollem tudzież trollicą nie jestem świąteczne buziaki ! Odpowiedz Link
guga74 Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 16.12.04, 22:41 Ja też poproszę guga74@gazeta.pl Odpowiedz Link
justek20 Re: Swiateczny podklad muzyczny (O: 17.12.04, 13:45 informuje,zemocno sie pogubilam ztym komu wyslalam haslo akomu nie. Jesli kogos pominelam to przepraszam okrutnie i prosze slac reklamacje na @ gazetowy. (O: Odpowiedz Link
qlka_79 Hasło - nie dla wszystkich 17.12.04, 22:59 Zastanawiam się, czy wzystkie chętne osoby powinny dostać hasło - chodzi mi o to, że chyba zgrywać piosenki powinny móc tylko osoby z forum, które znamy, nie sądzisz? To nie to, że jestem egoistka, tylko nie widzę powodu, dlaczego ktoś spoza, kto trafił do nas przypadkiem, wpisuje się na listę i już ma. Wystarczy, że trafi się jakaś wyjątkowa @ i wgra wirusa. Nie wiem, czy to jest możliwe, ale w sieci chyba wszystko można zrobić. Odpowiedz Link
kragmel Re: Hasło - nie dla wszystkich 17.12.04, 23:06 qlka_79 napisała: > Wystarczy, że trafi się jakaś wyjątkowa @ i wgra wirusa. Nie wiem, czy to jest > możliwe, ale w sieci chyba wszystko można zrobić. można Odpowiedz Link
qlka_79 Re: Hasło - nie dla wszystkich 17.12.04, 23:31 O, to chyba się ze mną zgodzisz, prawda? I fajnie, że jesteś)) I pamiętam o kartce. Odpowiedz Link
kragmel Re: Hasło - nie dla wszystkich 17.12.04, 23:40 qlka_79 napisała: > O, to chyba się ze mną zgodzisz, prawda? zgadzam się. o pewną sprawiedliwość, czy jak to nazwać, też mi chodzi. wyjdzie, że jestem skąpiradło przyznaję się, że na boku udostępniłam hasło jednej dziewczynce, co tutaj jej nie znacie, ale ja ją znam skądinąd. > I fajnie, że jesteś)) a to ja ci zdradzę, że się u mnie świecisz na zielono hihi Odpowiedz Link
qlka_79 Re: Hasło - nie dla wszystkich 17.12.04, 23:48 No jak znasz skądinąd to co innego)) A ja juz nagrałam, wsadziłam siostrze podpisane (X-mas Songs Prezent dla A.) i czekam aż zauważy! Jak na zielono się świecę..? Chodzi Ci o to zaznaczanie w opcji użytkownika? Ojej, czuję się wyróżniona (dopóki się nie dowiem, że pół forum masz na zielono hehe)! Zmykam spać, papa. Odpowiedz Link
kragmel to ci się udało 17.12.04, 23:54 setnego posta napisałaś > No jak znasz skądinąd to co innego)) > Jak na zielono się świecę..? Chodzi Ci o to zaznaczanie w opcji użytkownika? mhm > Ojej, czuję się wyróżniona (dopóki się nie dowiem, że pół forum masz na zielono no jesteś w obszernym gronie trzech sztuk ;P Odpowiedz Link
youaresowonderful Re: Hasło - nie dla wszystkich 19.12.04, 11:20 Kragmelku, czyżbyś mówiła o mnie? Hihi, dziękuję jeszcze raz Pozwoliłam sobie dodać na briefcase na yahoo, do justka20 jedną piosenkę - Christmas Time, w wykonaniu Mike Lucasa i Robbina Thompsona. Mam nadzieję, że z nikim się nie powtorzylam i że piosenka się spodoba Buziaczki!! Odpowiedz Link
kragmel Re: Hasło - nie dla wszystkich 19.12.04, 11:44 youaresowonderful napisała: > Kragmelku, czyżbyś mówiła o mnie? Hihi, dziękuję jeszcze raz pewnie, że o tobie > Pozwoliłam sobie dodać na briefcase na yahoo, do justka20 jedną piosenkę - > Christmas Time, w wykonaniu Mike Lucasa i Robbina Thompsona. thx a lot, zaraz sobie spojrzę o ile neo i tpsa pozwolą. Odpowiedz Link
justek20 Re: Hasło - nie dla wszystkich 20.12.04, 09:30 Brym z poniedzialku)) Jesli o mnie chodzi to robcie jak chcecie. Kragmelku jako , ze zyjesz troche w matrixie czy moge na Ciebie scedowac wysylanie hasla zainteresowanym? Ja nie wiem kto nowy, kto a kto stary i zgrzybialy (O: Odpowiedz Link
kragmel aż ty podstępny 20.12.04, 10:33 justeku ;P Kragmelku jako , ze zyjesz troche w > matrixie czy moge na Ciebie scedowac wysylanie hasla zainteresowanym? no możesz, możesz ale rozumiem, że tylko jakby się ktoś następny odezwał? chyba, że pamiętasz na kim skończyłaś? Ja nie > wiem kto nowy, kto a kto stary i zgrzybialy (O: zgrzybiała to ja jestem odkryłam to w sobotę dzisiejsza młodzież mnie wqrza i mam ochotę zakrzyknąć: bo za moich czasów to...! Odpowiedz Link
justek20 Re: aż ty podstępny 20.12.04, 10:49 Czyli sie zgadzasz?))) Osoby ktore sie pojawily w watku maja wyslane (albo przynajmniej tak mi sie wydaje (O ja bardzo stara nie jestem ( 24 ) ale faktycznie.... Ja az sie boje jaka bede ewentualna matka! Ale jedno jest pewne : farbek dziecku nigdy nie odmowie(O: Odpowiedz Link
kragmel Re: aż ty podstępny 20.12.04, 12:02 justek20 napisała: > Czyli sie zgadzasz?))) Osoby ktore sie pojawily w watku maja wyslane (albo > przynajmniej tak mi sie wydaje (O oki doki to czekam na następne zgłoszenia > ja bardzo stara nie jestem ( 24 ) ale faktycznie.... jesteś tak samo zgrzybiała jak ja w takim razie hehe Odpowiedz Link
karmina1 Re: aż ty podstępny 20.12.04, 17:00 witajcie dziewczyny, a czy mnie staruszce, starowince udostępnicie hasełko ? Bardzo was proszę ... karmina@gazeta.pl Odpowiedz Link
karmina1 Re: aż ty podstępny 20.12.04, 17:02 karmina1 napisała: > witajcie dziewczyny, > a czy mnie staruszce, starowince udostępnicie hasełko ? Bardzo was proszę ... > karmina@gazeta.pl no jasne- nawet swój adres pomyliłam.. nie wiem na co licze.. karmina1@gazeta.pl Odpowiedz Link