Dodaj do ulubionych

OFERTY / REKLAMA

25.10.09, 07:36
Wszelkie oferty proszę zamieszczać w tym wątku.
Obserwuj wątek
    • galaktyka09 Re: OFERTY / REKLAMA 07.11.09, 23:10
      Mam do sprzedania pełen zestaw "Sekretów Dobrego Szycia".
      Komplet jest do nabycia w cenie 200zł na Aukcji lub poprzez bezpośredni kontakt ze mną mailowo: latifah.nour@gmail.com

link do aukcji: allegro.pl/item810197352_sekrety_dobrego_szycia_komplet_calosc_wykroje.html

Kilka informacji o komplecie:
      Super poradnik dla wszystkich pań szyjących - tych, które dopiero stawiają pierwsze kroki w krawiectwie, jak i tych, które potrafią kawałek materiału zamienić w gotowy ciuch.

Poradnik składa sie z ośmiu działów:

1. TAJNIKI KRAWIECTWA ( 290 str. )

tajemnice fachowego współczesnego krawiectwa, krok po kroku pokazane jak połączyć poszczególne części wykroju , jaki model będzie odpowiedni dla twojej figury i sylwetki.

2. PRZEWODNIK PO TKANINACH ( 184 str )

najprzyjemniejszą stroną szycia jest możliwość łączenia przeróżnych tkanin i materiałów, ten dział przedstawia sposoby ich efektywnego wykorzystania.

3.TECHNIKI SZYCIA ( 246 str )

prosty kurs dający podstawy szycia oraz umiejętności potrzebne do stworzenia własnych projektów ubrań na wszystkie okazje.

4. CIEKAWE POMYSŁY ( 294 str. )

czyli co jeszcze należy wziąć pod uwagę, zanim zaczniesz szyć. W dziale tym znajdziesz praktyczne wskazówki, jak dobrać tkaninę do fasonu, poznasz różnorodność wzorów oraz sztukę dobierania ozdobnych dodatków krawieckich.

5. COŚ DLA DOMU ( 394 str. )

jednym z najprostszych sposobów ożywienia wnętrza pokoju lub nadania mu całkiem nowego wyglądu jest wykonanie odpowiedniego detalu dekoracyjnego. W zadziwiająco prosty sposób można uzyskać naprawdę wspaniałe rezultaty. Poradnik pokaże ci jak szybko i łatwo wykonać efektowne detale.

6. ROBÓTKI RĘCZNE I HAFTY ( 368 str. )

to klucz do świata klasycznych prac ręcznych - od ściegu krzyżykowego poprzez patchwork do aplikacji.

7. KOLEKCJA WYKROJÓW I WZORÓW ( 510 str. )

gotowe wykroje, włączając w to zarówno szablony krawieckie dla ciebie i twoich dzieci, jak i wzory wykonania detali upiększających twój dom. Modne zestawy utrzymane w stylu klasycznym - wygodne w noszeniu i proste w uszyciu.

8. WYKOŃCZENIA ( 296 str. )

co zrobić, aby twoje stroje lub mieszkanie nabrały wyjątkowego, niepowtarzalnego smaku, czyli jak się gustownie ubrać i ciekawie urządzić mieszkanie.

~~~~~~~~~~~

Całość aukcji obejmuje 120 egzemplarzy wydawanych w latach 1999-2001,
      czyli 2582 strony i około 14 kg samych porad , instrukcji , pomysłów , zebranych w pięć segregatorów oraz wszystkie wzory i wykroje ( w stanie nienaruszonym , nieużywanym , wyciętym itp ). Wykroje w zależności od modelu w 6 lub 7 rozmiarach ( 34-48 ), dziecinne rówież w zależności od miesiąca ( niemowlaki ) lub wzrostu ( dzieci starsze ), więc poradnik to pełna GAMA ROZMIARÓW!!!
      Całość wydania określam na stan minus bardzo dobry, minus tylko i wyłącznie za lata czasopisma , jeśli chodzi o wygląd i zawartość wszystko całe nie powycinane , nie potargane.

Wydanie jest przepiękne , zdjęcia ładne kolorowe, łatwość w odczytaniu i zrozumieniu technik wykonania , super pomysły sprawdzające się , a najważniejsze oryginalność tematu. Jeżeli chociaż raz trzymałaś jedno wydanie w ręce , to wiesz co to jest za cudo!!
      Wydanie - TO PEREŁKA DLA KAŻDEJ PANI LUBIĄCEJ TRZYMAĆ IGŁĘ W PALCACH.
      • galaktyka09 Re: OFERTY / REKLAMA 30.11.09, 11:14
        OFERTA W DALSZYM CIĄGU AKTUALNA, ZAPRASZAM DO ZAKUPU!
        • bluebell13 Re: OFERTY / REKLAMA 09.02.13, 10:51
          galaktyka09 napisała:

> OFERTA W DALSZYM CIĄGU AKTUALNA, ZAPRASZAM DO ZAKUPU!

Jestem bardzo zainteresowana, kupię.
    • ilo3 Re: OFERTY / REKLAMA 09.11.09, 20:23
      witam wszystkich zainteresowanych dodatkami krawieckimi, po likwidacji sklepu z pasmanteria i tkaninami pozostało wiele artykułów, które ku uciesze kupujacych chcemy sprzedac ponizej cen hurtowych. poniewaz rzecz dotyczy glownie pasmanterii watek zalozylam juz na forum www.nasze-hafty.pl (tam tez jako ilo3)
      z czescia ofert mozna rowniez zapoznac sie na bit.ly/2W4V3v
      w ciagu dwoch najblizszych tygodni bedzie ona uzupelniana.

w razie konkretnych pytan piszcie na ik.ilona@wp.pl
      pozdrawiam
      ilo3 :-)

• wladca_dusz Re: OFERTY / REKLAMA 08.12.09, 00:07
      Przedsiębiorco,pozyskaj nowych klientów, umieść reklame na www.favore.pl!
    • moniqa7 Zapraszam na aukcje 20.01.10, 18:22
      allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1198938
      • ewcia2121 Sprzedam tanio nici maszynowe 08.02.10, 13:13

www.allegro.pl/item914070150_zestaw_20_szpulek_nici_maszynowych_bcm_torun.html
    • lambrekin Firany Zasłony Lambrekiny 16.04.10, 10:31
      Firany zasłony lambrekiny wszystko dla domu z pomysłem
      sprzedaż wysyłkowa - Zapraszamy www.adzam.com.pl
    • skladblawatny.pl www.skladblawatny.pl 17.05.10, 11:38
      Witam serdecznie,

pewnie część z Was zna naszą ofertę z Allegro: (Sklad_Blawatny: www.allegro.pl/my_page.php?uid=13295103 )...

Od wczoraj pod adresem www.skladblawatny.pl działa sklep internetowy z tkaninami (i dzianinami ;))

Dla pierwszych 10 klientów Sklepu przesyłka tkanin GRATIS!

W ofercie znajduje spora ilość materiałów do patchworku marek Free Spirit i Rowan, które z powodzeniem można wykorzystać również jako tkaniny dekoracyjne, a nawet na proste sukienki czy spódnice.

Zapraszamy!
      Zespół Składu Bławatnego
      • skladblawatny.pl Re: www.skladblawatny.pl 12.07.10, 15:05
        W Składzie Bławatnym czas zacząć letnią wyprzedaż. Dziesiątki tkanin i dzianin w gorących cenach! Zapraszamy!
    • ulinkap Re: OFERTY / REKLAMA 17.05.10, 13:07
      Witam!

Bardzo serdecznie zapraszam do mojego sklepu z tkaninami do patchworku i nie tylko! W przyszłym tygodniu w ofercie pojawią się tkaniny w matrioszki!! A wkrótce materiały Tildowe!
      Sklep działa pod adresem www.PatchworkShop.pl

Zapraszam także do konkursu- szczegóły w sklepie!
      Obecnie obowiązuje promocyjna wysyłka- przez miesiąc koszt wysyłki tylko 3,99zł!

Pozdrawiam!
      Urszula Płatek
      PatchworkShop.pl
      • ulinkap Matrioszki w PatchworkShop.pl 26.05.10, 22:44
        Zgodnie z obietnica matrioszki już są i bedzie ich więcej bo sa cudne :) Pozdrawiam i zapraszam www.PatchworkShop.pl
        • hamaliel poszukiwana krawcowa 12.07.10, 15:03
          Witam, szukam krawcowej, najlepiej z Krakowa, która chciałaby podjąć się szycia
          kolekcji projektowanej przez zaprzyjaźnioną ze mną artystką. Kolekcja (nie jedna
          mam nadzieję) będzie wystawiana w sklepie internetowym, który niebawem
          powstanie. Więcej informacji jestem w stanie podać drogą meilową. Kontakt do
          mnie: kinga.ciezak@gmail.com

Pozdrawiam serdecznie
          Kinga
    • svea1 Re: OFERTY / REKLAMA 16.08.10, 15:14
      Zapraszam do Szmatki Łatki, w niej nowa dostawa tkanin, a wśród nich poszukiwany materiał we wzór gazety z modą:
      www.szmatkalatka.pl/Gazeta_tkanina_bawelniana-238.html
    • moniqa7 Sprzedam zamki błyskawiczne kryte 40cm 24.08.10, 07:59
      allegro.pl/item1201515913_zamek_blyskawiczny_kryty_40cm.html
    • ulinkap Re: OFERTY / REKLAMA 12.10.10, 19:52
      Sklep PatchworkShop.pl zostaje zawieszony więc w związku z tym trwa wielka wyprzedaż- zapraszamy! www.PatchworkShop.pl
    • michpod Kawiarenka Krawiecka-Warszawa, Krucza 47a 17.10.10, 08:12
      Zpraszamy do nowo powstałej KAWIARENKI KRAWIECKIEJ- jedyna taka w Warszawie !!!
      Co oferujemy :
      Lokalizacja - Warszawaul. Krucza 47a róg Al. Jerozolimskich.
      Położenie - parter z dostępem dla osób niepełnosprawnych.
      Do dyspozycji nowoczesne maszyny do szycia domowego :
      Owerlock Brotcher - obrzucanie ściegiem owerlockowym dzianin i tkanin
      Maszyno - Hafciarka Brother nv-900- szycie ściegami ozdobnymi, wykonywanie haftów maszynowych, robienie dziurek na wymiar i inne,
      Coverlock Janome 100 - ściegi wykończeniowe najczęściej stosowane przy obróbce dziianiny : ścieg dzrbinkowy dwunitkowy, scieg drabinkowy 3 nitkowy, ścieg łańcuszkowy.
      Maszyna do szycia  Łucznk - ściegi proste , zygzak, obrenianie i wykńczanie tkanin.
      Do dyspozycji żelazko z wytwornicą pary.

Mozliwość nauki szycia dla początkujących, nauka obsługi maszyn do szycia, pomoc w tworzeniu wykrojów krawieckiech, pomoc w poprawkach krawieckich typu: skrócenie spodni/spódnicy, taliowanie itd..

Na miejscu wszystkie akcesoria do szycia, typu :nici, taśmy klejące i inne akcesoria pasmanteryjne.
      Prosimy o rezerwację terminu po uprzednim kontakcie telefonicznym, tel : 0692 117 841
      Zapraszamy !!!!
      • joannamk1 Re: Kawiarenka Krawiecka-Warszawa, Krucza 47a 04.04.11, 00:29
        Nie polecam. Bardzo błyskotliwa reklama. Ale pani, która to prowadzi, znudzona tym co robi.
        Nie jest zainteresowana nauczaniem innych osób. Miałam wrażenie, że chce mnie ziechęcić do nauki. Niesympatyczna.... Nie potrafiłą mi podać daty, kiedy ewentualnie mogłaby się ze mną spotkać, bo kalendarz zostawiła w domu... Telefonicznie trudno się z nią skontaktować, bo nie ma zasięgu... Nieprofesjonalna... i pieniądze u niej wydane, bez sensu...
    • martula205 Re: OFERTY / REKLAMA 11.11.10, 23:54
      Witajcie :)

Chcielibyśmy Was zaprosić do naszego nowego sklepu - znajdziecie w nim tkaniny do patchworku, akcesoria (maty, linijki, noże krążkowe). Dopiero zaczynamy naszą przygodę ze sklepem internetowym, więc proszę o wyrozumiałość.

Serdecznie zapraszam na zakupy i czekam na Wasze opinie :)

Sklep Internetowy CraftFabric
    • martula205 Sklep Internetowy CraftFabric 11.11.10, 23:54
      Witajcie :)

Chcielibyśmy Was zaprosić do naszego nowego sklepu - znajdziecie w nim tkaniny do patchworku, akcesoria (maty, linijki, noże krążkowe). Dopiero zaczynamy naszą przygodę ze sklepem internetowym, więc proszę o wyrozumiałość.

Serdecznie zapraszam na zakupy i czekam na Wasze opinie :)

Sklep Internetowy CraftFabric
    • svea1 Re: OFERTY / REKLAMA 13.11.10, 20:12
      Zapraszamy do Szmatki Łatki, tylko do końca listopada promocja i wiele tkanin w wyjątkowo niskich cenach - 22-24 zł/metr. Niektóre guziczki też przecenione:)

szmatkalatka.pl/promocje-0-0-.html
      szmatkalatka.pl/Guziki_ozdobne-k175-0-3-default.html
    • svea1 Re: OFERTY / REKLAMA 27.11.10, 20:43
      UWAGA: Likwidacja sklepu, ceny tkanin i akcesoriów do patchworku tak niskie jak nigdy dotąd. Zapraszamy:
      szmatkalatka.pl/
    • skladblawatny.pl DZIEŃ DARMOWEJ DOSTAWY - 1 GRUDNIA 30.11.10, 11:47
      Skład Bławatny dołączył do ogólnopolskiej akcji DZIEŃ DARMOWEJ DOSTAWY. Za przesyłkę zamówień złożonych 1 grudnia nie zapłacicie ani grosza. Zapraszamy!
      • magdalenabojan sprzedam stronę www i domenę 06.03.11, 18:19
        chodzi o www.serwis-szycia.pl

Sprzedam razem domenę i zawartośc strony www lub osobno .
        Na stronie bardzo ławto zmienic teksty.
        Zdjęcia robilam osobiście - także mam do nich prawa autorksie i mogę je przekazać.

Strona dobrze wypozycjonowana, domena opłacona na rok (120 zł)
        Zainterseowanych proszę o kontakt na emaho@emaho.pl

bardzo łąwto zmienić teksty .
    • nola-rice Uszycie sukienki na pokaz mody! Potrzebny krawiec. 27.05.11, 14:15
      Szukam krawca, pracowni krawieckiej, która uszyje wg moje projektu sukienkę na pokaz mody 11 czerwca w Poznaniu. Jest to pokaz kilku znanych projektantów i firm, których nazw nie mogę wymieniać, natomiast dla krawca będzie stanowić to dodatkowy prestiż i reklamę.

Sukienka jest inspirowana lwem, bogato zdobiona. Oczekuję zakupu materiałów przez krawca.
      Proszę o kontakt wszystkich zainteresowanych, termin jest krótki! Wyślę Państwu projekt razem ze wszystkimi informacjami, oraz link do strony pokazu. Oferuję satysfakcjonujące warunki! Jestem z Poznania.
      tel 517 814 994
      Ania
    • nola-rice Uszycie sukienki na pokaz mody! Potrzebny krawiec. 27.05.11, 14:16
      Szukam krawca, pracowni krawieckiej, która uszyje wg moje projektu sukienkę na pokaz mody 11 czerwca w Poznaniu. Jest to pokaz kilku znanych projektantów i firm, których nazw nie mogę wymieniać, natomiast dla krawca będzie stanowić to dodatkowy prestiż i reklamę.

Sukienka jest inspirowana lwem, bogato zdobiona. Oczekuję zakupu materiałów przez krawca.
      Proszę o kontakt wszystkich zainteresowanych, termin jest krótki! Wyślę Państwu projekt razem ze wszystkimi informacjami, oraz link do strony pokazu. Oferuję satysfakcjonujące warunki! Jestem z Poznania.
      tel 517 814 994
      Ania
    • tkaninyfigaro Tkaniny obiciowe, dekoracyjne, sklep z tkaninami 07.07.11, 11:12
      Zapraszam do Sklepu internetowego z tkaninami na www.MateriałyTkaniny.pl
      Hurtownia Tkanin Figaro w swojej ofercie posiada duży wybór tkanin obiciowych, dekoracyjnych i ubraniowych. Prowadzimy sprzedaż hurtowa i detaliczną. Poprzez sklep internetowy z tkaninami oferujemy Państwu materiały po cenach hurtowych. Zawsze atrakcyjne promocje i rabaty dla stałych klientów.

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą Hurtowni Figaro.
      • orientalna898 Re: Tkaniny obiciowe, dekoracyjne, sklep z tkanin 30.03.14, 11:17
        witam jeżeli szukacie tkanin i wyrobów pasmanteryjnych to zapraszam na stronę www.pieknetkaniny.pl/ jest tam bardzo duży wybór i przystępne ceny każdy znajdzie coś dla siebie i dla swoich pociech
    • petelkowa Re: OFERTY / REKLAMA 09.07.11, 10:33
      Nie wiem czy to jest oferta, czy nie :) Mam w domu masę pięknych materiałów. Np. około 15 m czarnego, surowego o grubym, jodełkowym splocie jedwabiu (na płaszcz, garsonkę) Mam też chomikowane kawałki cennych tkanin (najwięcej jedwabiu) Ale nie mam czasu ani teraz maszyny. To znaczy mam, ale kiepską. Nie wiem co z tym fantem zrobić. Może któraś z Was z Warszawy byłaby zainteresowana barterem ? :) To znaczy podzielimy się materiałami w zamian za szycie (czego - nie wiem, trzeba by przy kawie pogadać co i jak, obejrzeć wieloletnie zbiory ? :) W razie zainteresowania proszę o gazetowego maila !
      • tarka01 Tkaniny świateczne 30.08.11, 04:21
        Zapraszam na moje aukcje, od dziś w ofercie przepiekne tkaniny z USA o tematyce świątecznej.
        Link do aukcji w sygnaturce.
    • betty_boop Grubymi Nićmi szyte 02.05.12, 23:22
      Zapraszam wszystkich do zapoznania się z ofertą toreb (po poznańsku tytek) szytych przez moją koleżankę:

grubenici.blogspot.com/
      znajoma Grubej Igły
    • bernina Wystawa patchworków- Kraków 28.06.12, 15:50
      Zapraszamy na Festiwal
      www.patchwork.bernina.pl/wystawa-patchwork.htm
    • imbirka Ładne tkaniny - nowy sklep w necie i w realu! 20.02.13, 13:03
      Serdecznie zapraszam do nowego sklepu internetowego z tkaninami i akcesoriami do patchworku: www.ladnetkaniny.pl/ , a także do sklepu w Warszawie na ul. Sękocińskiej 11a - godziny otwarcia w zakładce kontakt.
    • jolanta.wojcik Re: OFERTY / REKLAMA 19.03.13, 14:42
      Zapraszamy na WARSZTATY
      maszyny-do-szycia.com/artykuly/aktualnosci/warsztaty-krawieckie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka