kiciun 11.12.04, 16:01 Kasiu, a jak malujesz tło w swoich zegarach, bo chyba nie na cyfrach?) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greglis Re: Do Greglis 11.12.04, 19:19 Cyferki zostawiam ,ale maluję najpierw farbą podkładową dokładnie,dookaoła cyferek,a potem tło i również starannie dookoła cyferek.No chyba że maluję inny wzór cyfr,wtedy jadę po całości ))) Odpowiedz Link
kiciun Re: Do Greglis 12.12.04, 09:03 Jak Ci ręka nie zadrży???Podziwiam Cię za cierpliwość, mi ręka "goni" cały czas . Może dlatego, że część rzeczy robię lewą. Odpowiedz Link
justek20 Re: Do Greglis 13.12.04, 13:13 hyyy Kiciun szczesciaro!!!! Ja tez chce na dwie rece! A tu niestety tylko praworeczna jestem! (O: Odpowiedz Link
kiciun Re: Do Justek 13.12.04, 14:50 Nie chcij i wypluj to szybko, bo nie wiesz od czego. Też byłam praworęczna. Ale jak mi się prawa trzęsie to zawsze mogę sobie pomóc lewą , np. prasowanie - przekładam z jednej do drugiej żelazko, albo malowanie rzęs - prawe oko prawą rączką a lewe - lewą. Zależy co robię Odpowiedz Link