kika02 16.12.04, 00:33 Pomóżcie! Mam wielkie pudło do oklejenia serwetkami i chce to nakleić na białko.Znalazłam w którymś wątku,że się je ubija.Czy mam dodac wody,czy sewetkę kleić na suchy karton czy tak jak haftgruntem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kragmel Re: klej z białek 16.12.04, 00:38 nie rób sztywnej piany białko lekko rozbełtaj widelcem. i już. gotowe. można kleić. ja daję serwetkę na suche podłoże i po tym jeżdżę pędzlem zamoczonym w białku. Odpowiedz Link
kika02 Re: klej z białek 16.12.04, 01:01 Dziękuje Kragmel, jutro działam, farba juz wyschła to bedę kleić. Widze,że z Ciebie też jest nocny marek, ja się taka zrobiłam przez to farum, normalnie to o 23.00 przeważnie byłam w łóżku) Pozdrawiam serdecznie, Monika Odpowiedz Link
kragmel Re: klej z białek 16.12.04, 10:58 kika02 napisała: > Widze,że z Ciebie też jest nocny marek, ja się taka zrobiłam przez to farum, > normalnie to o 23.00 przeważnie byłam w łóżku) ja zwykle zasypiam około 1, a że rano mogę spać jak długo chcę, to na razie z tym nie walczę. Odpowiedz Link