pi-ca-bo 22.06.10, 08:51 Nawiąże współpracę z twóracami biżuterii,sprzedającymi swoje prace na festynach itp.Szczegóły współpracy pi-ca-bo@autograf.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moyajd Re: współpraca 22.06.10, 11:08 Witam, odnalazłam Państwa informację w sprawie chęci podjęcia współpracy z twórcą biżuterii. Tworzę oryginalną biżuterię z kamieni naturalnych, ceramiki, drewna ezgotycznego. Chętnie prześlę zdjęcia swoich prac. Jeżeli są Państwo zainteresowani proszę o kontakt. Pozdrawiam Marta Pietrusiak moya JEWELLERY DESIGNS Odpowiedz Link
moyajd Re: współpraca 22.06.10, 11:09 Witam, odnalazłam Państwa informację w sprawie chęci podjęcia współpracy z twórcą biżuterii. Tworzę oryginalną biżuterię z kamieni naturalnych, ceramiki, drewna ezgotycznego. Chętnie prześlę zdjęcia swoich prac. Jeżeli są Państwo zainteresowani proszę o kontakt: martka1@poczta.onet.eu Pozdrawiam Marta Pietrusiak moya JEWELLERY DESIGNS Odpowiedz Link
pi-ca-bo Re: współpraca 22.06.10, 18:47 sprostowanie--proszę o kontakt pi-ca-bo@gazeta.pl Odpowiedz Link
goldnet Re: współpraca 04.07.10, 11:16 Witaj, w mojej sygnaturce masz namiar na takie wyroby i osoby Odpowiedz Link