pasjonatka1 19.01.05, 10:37 Witam serdecznie. Proszę sprawdź gazetową skrzynkę, wysłałam Ci pytanie i namiary. Przepraszam że tu umieszczam post ale mam nadzieję że tu zaglądasz. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogi1 Re: Do Ogi - przepraszam że tu go umieszczam 19.01.05, 12:08 Czesciej zagladam na adres kinga@switchon.pl. A w gazetowej skrzynce Twojego maila nie mam. Buuu Przy okazji prosze o cierpliwosc, bo w domu ostatnio malo bywam, komputer omijam szerokim lukiem (bo wiem, ze jak zasiade to nie wstane od niego tak szybko). Bardzo trudno polaczyc prace, szkolenia z wychowywaniem bajbuska. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jolasek77 ogi ogi!!! 19.01.05, 12:17 rozumiem, i ja chcialam ostatnio odpoczac od komp, ale sie nie dalo ((( ale tez czekam na adres do ciebie, by choc nutkami sie zrewanzowac za ladne serwetki. bo sumienie mnie meczy, zem dluzniczka Odpowiedz Link
pasjonatka1 Re: Do Ogi - przepraszam że tu go umieszczam 19.01.05, 12:35 mam pytanie: jaką przesyłką przysłać Ci serwetki ( priorytet, polecony, wartościowy...... ) Miałam wysłać w poniedziałek i bardzo przepraszam że jeszcze ich nie wysłałam ale jak tylko napiszesz co i jak z wysyłką to lecę na pocztę........ Pozdrawiam. Odpowiedz Link