toxicloki testujemy;-) 15.02.05, 23:04 no, dzis wyslalalam przesylke priorytetem do bagatricks do USA - zobaczymy czy i kiedy dotrze... za ta cene to powinni ja na piechote w zebach zamiesc pod same drzwi)) Odpowiedz Link
loriaan Re: testujemy;-) 15.02.05, 23:08 to swietnie bo ja własnie dzisiaj wysłałam zwykłym zobaczymy czyja szybciej dojdzie Odpowiedz Link
bagatricks Re: testujemy;-) 16.02.05, 03:42 buehehehehehehe oj dziewczyny ale sie usmialam)) potraficie poprawic mi humor.....toxi a z tym noszeniem w zebach to nie strasz bo bede rok na te przesylke czekala)))) mam 3 nowe rodzaje serwetek..lipne ale moze sie spodobaja)) zaraz wam kobitki maile wysle)) Odpowiedz Link
kasiaba1 przesyłka do USA... 16.02.05, 09:12 Mam pewne doświadczenie w przesyłkach do USA (wiecie zdjęcia dzieci dla babci). I panienka z okienka wytłumaczyła mężowi że różnica między priorytetem do USA a zwykłym jest taka jak kiedyś między lotniczym a "nielotniczym". Czyli priorytet leci samolotem a zwykły płynie sobie stateczkiem Nie wiem czy panienka dobrze poinformowana (wiadomo- "nie ma takiego miasta-Londyn") ale zobaczymy jak wyniki "testu" Do mojej teściowej priorytet idzie zwykle około tygodnia. Odpowiedz Link
jagoda_k Re: testujemy;-) 16.02.05, 16:01 Pisalam juz wyzej w tym watku, ze od czterech miesiecy czekam na list ze zdjeciami od swojej siostry, wyslany wlasnie priorytetem. A tez mieszkam w USA. Wciaz nie trace nadziei, ale prawde mowiac jestem bardzo rozgoryczona, bo to byly zdjecia z roznych okresow. Siostra sie w koncu przybrala i zrobila odbitki chyba z dzieciesiu roznych klisz. Jak sobie pomysle, ile wlozyla w to czasu i pieniedzy w sumie tez, to mnie szlag trafia Odpowiedz Link
bagatricks Re: testujemy;-) 16.02.05, 18:31 jagoda mozesz napisac jakis farb uzywasz do swojej tworczosci????? bo ja mam kilka pytac o te hamerykanskie wynalazki... Odpowiedz Link
jagoda_k Re: testujemy;-) 16.02.05, 21:16 bagtricks, bardzo mi przykro, ale Ci nie pomoge, bo nie decupaguje i na farbach sie nie znam Odpowiedz Link
toxicloki wczorajsza przesylka... 15.02.05, 23:28 priorytetowa, ktora wyslalam kolo 19 wieczorem dzis juz dotarla do jastarni niby niedaleko od gdanska, ale mimo wszytsko... dlatego jakos mam (poki co zaufanie do priorytetu Odpowiedz Link
kiciun Przesyłka do USA 16.02.05, 09:54 Potwierdzam. List do mojej mamy ze zdjęciami (zwykły) płynął chyba statkiem, bo dotarł tam po pół roku. Dobrze, że w ogóle, a nie po jej powrocie. Priorytetem w tydzień - półtora. Odpowiedz Link
toxicloki Re: Przesyłka do USA 16.02.05, 10:15 jak po pol roku to on chyba wpław plynal, i to kraulem na plecach)))))))))) Odpowiedz Link
loriaan Re: Przesyłka do USA 16.02.05, 16:04 jeju nie straszcie nawet ,mamnadzieje ze ten szybciej dojdzie i nie zginie w symie a4 koperta bo mniejszej nie mieli hehe Odpowiedz Link
bagatricks Re: Przesyłka do USA 16.02.05, 18:19 bueheheheh toxi no przestan bo sie przec Ciebie kawa obryzgalam...herhrhrhrhrhhrh.a tak na marginesie jak bede wysylala serwetki do Ciebie i Loriaan to pani chyba mnie smiechem zabije jak wykupie wysztkie opcje listu ...lacznie z ubezpieczeniem....nasciemniam jej ze to serwetki antyczne na oryginalnym papirusie...hehehe Odpowiedz Link
toxicloki bagatricks -odstaw kawe;-))) 17.02.05, 09:24 moze od razu powiedz jej ze to mumie kotow z Persji -takie prasowane, zebys nie musiala jako paczki slac;PPP ze sie je przykleja do roznych powierzni, potem dmucha i jest decoupage 3DP Odpowiedz Link
toxicloki Re: wczorajsza przesylka... 08.03.05, 14:51 melduje poslusznie, ze przesylka doszla kilka dni temu Odpowiedz Link
qlka_79 Re: Kto jeszcze ma problemy z pocztą polską? 16.02.05, 18:22 Jej, mnie jeszcze nigdy nic nie wcięło, a kiedys nawet przez kilka lat wysyłałam listy za darmo, bo wpisywałam taki kod zamiast znaczka i też dochodziły. Odpowiedz Link