Dodaj do ulubionych

Kto jeszcze ma problemy z pocztą polską?

• toxicloki testujemy;-) 15.02.05, 23:04
      no, dzis wyslalalam przesylke priorytetem do bagatricks do USA - zobaczymy czy i
      kiedy dotrze... za ta cene to powinni ja na piechote w zebach zamiesc pod same
      drzwiwink))
      • loriaan Re: testujemy;-) 15.02.05, 23:08
        to swietnie bo ja własnie dzisiaj wysłałam zwykłymsmile zobaczymy czyja szybciej
        dojdziesmile
        • toxicloki Re: testujemy;-) 15.02.05, 23:11
          zobaczymy czyja w ogole dojdziewink))
          • bagatricks Re: testujemy;-) 16.02.05, 03:42
            buehehehehehehe oj dziewczyny ale sie usmialamsmile)) potraficie poprawic mi
            humor.....toxi a z tym noszeniem w zebach to nie strasz bo bede rok na te
            przesylke czekalasmile))))
            mam 3 nowe rodzaje serwetek..lipne ale moze sie spodobajasmile)) zaraz wam kobitki
            maile wyslesmile))
      • kasiaba1 przesyłka do USA... 16.02.05, 09:12
        Mam pewne doświadczenie w przesyłkach do USA (wiecie zdjęcia dzieci dla babci).
        I panienka z okienka wytłumaczyła mężowi że różnica między priorytetem do USA a
        zwykłym jest taka jak kiedyś między lotniczym a "nielotniczym".
        Czyli priorytet leci samolotem a zwykły płynie sobie stateczkiem smile
        Nie wiem czy panienka dobrze poinformowana (wiadomo- "nie ma takiego
        miasta-Londyn") ale zobaczymy jak wyniki "testu" smile
        Do mojej teściowej priorytet idzie zwykle około tygodnia.
      • jagoda_k Re: testujemy;-) 16.02.05, 16:01
        Pisalam juz wyzej w tym watku, ze od czterech miesiecy czekam na list ze
        zdjeciami od swojej siostry, wyslany wlasnie priorytetem. A tez mieszkam w USA.
        Wciaz nie trace nadziei, ale prawde mowiac jestem bardzo rozgoryczona, bo to
        byly zdjecia z roznych okresow. Siostra sie w koncu przybrala i zrobila odbitki
        chyba z dzieciesiu roznych klisz. Jak sobie pomysle, ile wlozyla w to czasu i
        pieniedzy w sumie tez, to mnie szlag trafia sad
        • bagatricks Re: testujemy;-) 16.02.05, 18:31
          jagoda mozesz napisac jakis farb uzywasz do swojej tworczosci????? bo ja mam
          kilka pytac o te hamerykanskie wynalazki...
          • jagoda_k Re: testujemy;-) 16.02.05, 21:16
            bagtricks, bardzo mi przykro, ale Ci nie pomoge, bo nie decupaguje i na farbach
            sie nie znam indifferent
    • toxicloki wczorajsza przesylka... 15.02.05, 23:28
      priorytetowa, ktora wyslalam kolo 19 wieczorem dzis juz dotarla do jastarniwink
      niby niedaleko od gdanska, ale mimo wszytsko... dlatego jakos mam (poki cowink
      zaufanie do priorytetuwink
      • kiciun Przesyłka do USA 16.02.05, 09:54
        Potwierdzam. List do mojej mamy ze zdjęciami (zwykły) płynął chyba statkiem, bo
        dotarł tam po pół roku. Dobrze, że w ogóle, a nie po jej powrocie. Priorytetem w
        tydzień - półtora.
        • toxicloki Re: Przesyłka do USA 16.02.05, 10:15
          jak po pol roku to on chyba wpław plynal, i to kraulem na plecachwink))))))))))
          • loriaan Re: Przesyłka do USA 16.02.05, 16:04
            jeju nie straszcie nawet ,mamnadzieje ze ten szybciej dojdzie i nie zginie w
            symie a4 koperta bo mniejszej nie mieli hehe
          • bagatricks Re: Przesyłka do USA 16.02.05, 18:19
            bueheheheh toxi no przestan bo sie przec Ciebie kawa
            obryzgalam...herhrhrhrhrhhrh.a tak na marginesie jak bede wysylala serwetki do
            Ciebie i Loriaan to pani chyba mnie smiechem zabije jak wykupie wysztkie opcje
            listu ...lacznie z ubezpieczeniem....nasciemniam jej ze to serwetki antyczne na
            oryginalnym papirusie...hehehe
            • toxicloki bagatricks -odstaw kawe;-))) 17.02.05, 09:24
              moze od razu powiedz jej ze to mumie kotow z Persji -takie prasowane, zebys nie
              musiala jako paczki slac;PPP ze sie je przykleja do roznych powierzni, potem
              dmucha i jest decoupage 3Dtongue_outP
      • toxicloki Re: wczorajsza przesylka... 08.03.05, 14:51
        melduje poslusznie, ze przesylka doszla kilka dni temuwink
    • qlka_79 Re: Kto jeszcze ma problemy z pocztą polską? 16.02.05, 18:22
      Jej, mnie jeszcze nigdy nic nie wcięło, a kiedys nawet przez kilka lat
      wysyłałam listy za darmo, bo wpisywałam taki kod zamiast znaczka i też
      dochodziły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka