Dodaj do ulubionych

Dostałam najbrzydszą serwetkę świata...

16.02.05, 09:23
Cóż niby "darowanemu koniowi", ale to jest naprawdę chyba najbrzydsza serwetka
jaką widziałam...
Bo szukamy "ładnych" wzorków, a ja jestem posiadaczką serwetki której pewnie
nikt by nie zechciał smile
Jest taka brzydka że aż piękna, po prostu napatrzeć się (i nadziwić) nie mogę.
Najlepsze że darowana naprawdę ze szczerego serca i to się liczy najbardziej smile
Obserwuj wątek
    • lamarta Re: Dostałam najbrzydszą serwetkę świata... 16.02.05, 09:27
      Chyba będziesz musiała ją pokazać w galerii zdjęć tongue_out wink
      Ale ja też mam mnóstwo brzydkich serwetekwink
    • toxicloki Re: Dostałam najbrzydszą serwetkę świata... 16.02.05, 09:43
      wrzuc na gieldewink jesli faktycznie taka brzydka to pewnie bedzie miala
      wzieciewink poza tym to co jest tak brzydkie ze az ladne zazwyczaj najlepiej sie
      sprzedajewink)))
      • kasiaba1 Aga... 16.02.05, 11:02
        To dostaniesz ją ode mnie w prezencie w sobotę, też się będziesz mogła nacieszyć tongue_out
        a swoją drogą co to by było za wyzwanie zrobić z takim czymś ładny decoupage.
        • toxicloki Re: Aga... 16.02.05, 11:09
          okiejwink ladny dekupaz sie da - jesli jest taka koszmarna to wystarczy ja cama
          tlem albo cieniowaniem pokrycwink)))))
          • kasiaba1 Re: Aga... 16.02.05, 11:10
            toxicloki napisała:

> okiejwink ladny dekupaz sie da - jesli jest taka koszmarna to wystarczy ja cama
            > tlem albo cieniowaniem pokrycwink)))))

EEEEEEEEEEE, na pewno nie dasz radyyyyyyyyyyyyyy wink
            • toxicloki Re: Aga... 16.02.05, 11:16
              ja nie dam? JA?tongue_outP
              • kasiaba1 Re: Aga... 16.02.05, 11:21
                E, no jasne że nie dasz rady, po co ja pytałam...
                • toxicloki osz Tyyyyyy:> 16.02.05, 11:24
                  hehehewink) poczekaj no tylkosuspicious juz ja ci pokazewink))
                  a tak w ogole to chcialam w koncu zrobic dzis ten panel do komorki, ale nie moge
                  go znalezcwink))
                  • kasiaba1 A propos panelu... 16.02.05, 11:57
                    mąż się tak nasłuchał od Ciebie o tym panelu że przyniósł mi ostatni starą komórkę
                    a właściwie jakieś resztki połamane nieco, bo komórkę przerobił na coś innego, i
                    mówi "kochanie zrób tak żeby to teraz ładnie wyglądało" smile
                    Ja lubię wyzwania, ale bez przesady... a nawiasem, żeby on tak pamiętał co żona
                    mówi smile
                    • toxicloki Re: A propos panelu... 16.02.05, 12:02
                      hahahahahwink no to teraz do dzielawink a ja juz caly dom przetrzepalam i znalezc
                      nie mogeuncertain
                      • bronek77 Re: A propos panelu... 17.02.05, 12:29
                        Panel jest w szafie wink
                        • toxicloki Re: A propos panelu... 17.02.05, 12:44
                          fak jutongue_outP w szafie jest tylko tylny a przedniego niet;PP
                          do roboty łosiu! nie internecic!
                          arbajt !!!
                          • kasicaaa Re: A propos panelu... 17.02.05, 13:39
                            a ja chciałam bym się bardzo dowiedzieć JAK wyglada najbrzydsza serwetka i jaki
                            ma wzór - bom ciekawa bardzo
                            • toxicloki Re: A propos panelu... 17.02.05, 13:49
                              no ja tezwink bo sie tak wyrywam, ze tej Kasce pokaze ale jest szansa ze jak ona
                              mi serwetke pokaze to mi rece i szczeka z glosnym hukiem opadnawink)))
                            • kasiaba1 Na razie nie mogę "pokazać"... 17.02.05, 13:52
                              ... nie mam jak wrzucić zdjęcia, poza tym boję się że zdjęcie mogłoby ją tylko
                              "wyładnić", bo już nic jej napewno nie zaszkodzi na "urodę".
                              Opisowo- serwetka jest z motywem kwiatowym, autor miał na mysli chyba słonecznik
                              (ale który słonecznik ma tak ułożone płatki?? zamiast środka brązowo-bura plama,
                              a wtle cos jakby bazie w kolorze buro- pomarańczowym, ogólna tonacja
                              kolorysyczna szaro-bura)
                              Ech, jak ja ją zareklamuję, to wszyscy będą chcieli...
                              • toxicloki Re: Na razie nie mogę "pokazać"... 17.02.05, 13:54
                                o w morde... to ja juz teraz lepiej zaczne kombinowac co z nia zrobic....wink))
                                • lamarta Re: Na razie nie mogę "pokazać"... 17.02.05, 13:58
                                  A u mnie w sklepie obok jest taka ohydna serwetka z butamismile Ale jaka okropna!
                                  Z tego co pamiętam, są na niej różne buty - szpilki, tenisówki itd., itp. No
                                  okropna jestwink nie wiem, która by wygrała w konkursie na najbrzydszą - ta z
                                  mojego sklepu czy Twojawink
                              • kasiaba1 Już mogę :) 18.02.05, 09:28
                                Wysyłam na priva do toxi zdjątko "przepięknej" serwetki, ktos jeszcze chce??
                                Tylko ostrożnie otwierać, może najpierw tak spod oka rzucic spojrzenie
                                króciutkie...
                                • mrouh Re: Już mogę :) 18.02.05, 10:41
                                  Ja tez chcę, mogę się zrewanżować skanem swojej najbrzydszejsmile
                                  • kasiaba1 Re: Już mogę :) 18.02.05, 11:32
                                    Proszę smile
                                • kocio-kocio Ja też chcę! 18.02.05, 14:40

• toxicloki Re: Ja też chcę! 18.02.05, 14:47
                                    razdze ci ... dobrze sie zastanowwink ten widok moze powodowac traumatyczne
                                    wspomnienia... jesczze ci sie przysni!!tongue_out
                                    • kocio-kocio Re: Ja też chcę! 18.02.05, 15:22
                                      Dawaj!
                                      Ja lubię horrory!
                                      • toxicloki kocio-kocio.... 18.02.05, 15:40
                                        ... zatem zegnaj... fajna byla z ciebie dziewczyna....
                                        <teraz mozesz sprawdzic poczte>
                                        wink))))))))))))))
    • pistacja_zielona Ja tak z innej beczki 17.02.05, 15:05
      Wiesz, co olśnilo mnie dzisiaj. Ja też jestem kasia i jestem mamą Zuzi i ...
      chłopczyk w drodze (może właśnie Tymek? ha, ha). Zostało mi 9 tyg. i odliczam
      niemalże każdą godzinę.
      • kasiaba1 Re: Ja tak z innej beczki 17.02.05, 21:31
        Oj, oj, bo sobie kopirajta na sygnaturkę nałożę tongue_out
    • kasiaba1 Toxi!!! żyjesz?? 18.02.05, 10:28
      czy padłaś przed kompem po odebraniu poczty??
      • lamarta Re: Toxi!!! żyjesz?? 18.02.05, 11:56
        Tak mnie ciekawość zżera, ze też chcęwink))tongue_out
        • lula25 Ja tez poprosze 18.02.05, 13:42
          o skan tej ,slawnej juz, serwetki
      • toxicloki Re: Toxi!!! żyjesz?? 18.02.05, 14:31
        czesciowo udalo mi sie podniesc z podlogiwink jak do rana sie wezme w garsc to
        moze nawet na spotkanko dotre... ale sie bojewink)) jak mi napisalas ze foto ja
        upiesza to... łojezuuuuwink
        ale i tak, mi sie kojarzy ta feeria barw i motyw z woodstockwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka