reni_aferka 22.03.05, 22:27 Kupilam skarbonke drewniana sprowadzaona z Chin ... moze trzeba sie zebrac i tam zamawiac? Transport trwa dluzej, ale mzoe taniej- wyslalam zapytanai do dwoch firm w Chinach- zobaczymy co nam powiedza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrouh Re: pudelka z Chin? 23.03.05, 06:30 No, pięknie, podbój całego świata planujesz, Reniu_aferko Na to bym nie wadła, ale gdyby rzeczywiście było taniej to czemu nie... obawiam się jednak, że żeby ten transport naprawdę się opłacał, to musiałoby byc to naprawdę wielkie ilości. Ale może się mylę. Odpowiedz Link
toxicloki Re: pudelka z Chin? 23.03.05, 08:32 zeby transport ci sie zwrocil musialabys zamawiac na kontenery, nie sztuki wowczas faktycznie -transport sie zwraca i mozna tanio sie pozbyc towaru, jednak przy zwyklym zamowieniu, nawet kilkuset sztuk raczej nie bedzie ci sie oplacalo... Odpowiedz Link
anek.anek Re: pudelka z Chin? 23.03.05, 09:16 Toxicloki ma rację chyba, że ściągasz jednocześnie do Polski jakieś inne rzeczy, to te skarbonki możesz dorzucić przy okazji do kontenera. POza tym statkiem to ponad miesiąc idzie, a samolotem się nie opłaca. Odpowiedz Link
reni_aferka Re: pudelka z Chin? 23.03.05, 12:28 dobrze wiem ile ksoztuje transport z Chin i z kazdego innego zakatka swiata JEst mozliwosc wrzucenia skrzyneczek do kontenera z pierdolkami ktore raz w miesiacu sprowadzamy .. musze tylko ceny ich poznac a jeszcze nie przyslali cennika Odpowiedz Link
zzzytkaaa cło? 23.03.05, 15:27 jest jeszcze problem z cłem. ja się na tym za bardzo nie znam, ale kolega jak sprowadzał sobie komiksy, to sporo go to kosztowałao Odpowiedz Link
rosa_canina Re: cło? 23.03.05, 18:50 czekam z niecierpliwoscia na dalsze wiadomosci pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link
kamilla82 Re: pudelka z Chin? 26.03.05, 17:42 witaj.. a moze sie podzielisz adres skad kupujesz te cudowne pierdolki zeby inni tez mogli sobie zamawiac.. z gory wielkie dzieki..i czekam na odp.. kamilla Odpowiedz Link