ewana3 04.04.05, 11:16 dziewczyny? chodzi mi o drukowanie na papierze śniadaniowym? na jakich drukarkach drukujecie? czy to ma jakieś znaczenie? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiorkaa Re: drukowanie:) 04.04.05, 11:50 Było o tym sporo już wcześniej. Ja drukuję na atramentowej hp, tusze nieoryginalne i wolę na serwetkach niż papierze śniadaniowym. Odpowiedz Link
ewana3 Re: drukowanie:) 04.04.05, 11:54 Kasiorka, sorry ale chyba przegapiłam ten wątek czy próbowałaś drukować na laserowej? bo jestem w pracy i taką tu mam i aż mnie korci żeby spróbować druknąć na niej, tylko mam ździebko pietra, bo jak mi się zatnie to oberwę od szefa Odpowiedz Link
miecia7 Re: drukowanie:) 04.04.05, 13:11 zatnie się na 99%. Mnie sie nie udało i oberwałam od konserwatora.Miałam szczęście że szefa nie było. Odpowiedz Link
k_izydorczyk Re: drukowanie:) 04.04.05, 15:26 też mam atramentówkę, tusze uzupełniam (bo hp drooogi), na serwetkach drukuje mi się dość dobrze, czasem góra strony brudzi się na czarno (czyszczenie nic nie daje - zwykłe wydruki są zawsze ok), ale nie zawsze, może od naciągnięcia serwetki to zależy (?), na papierze śniadaniowym jest super, ale on jest grubszy, więc nie do wszystkiego się dla mnie nadaje, bibuła niekarbowana też ok. Laserowej nie mam więc nie próbowałam Odpowiedz Link
niuciorek Re: drukowanie:) 04.04.05, 16:33 Jednej rzeczy nie rozumiem... Jak drukujecie na serwetce to ja na czyms rozciagacie? Bo ja jak wlozylam do drukowania tak katastrofa do dzis nie dziala, choc serwetki z wnetrza sie pozbylam. Przyklejacie rogi na czyms? Odpowiedz Link
gdziala Re: drukowanie:) 04.04.05, 16:36 hej! A ja drukuje na papierze, który w sklepie obok nazywają "papierem do przebitek" cieniutki rzeczywiście, mam wrażenie, ze cieńszy od zwykłego śniadaniowego.Drukuje się na mojej atramentowej drukarce hp - po prostu świetnie. Jeśli potrzebujecie albo chcecie spróbować tego papieru-piszcie na gazetowego Odpowiedz Link
calvados_s Re: drukowanie:) 04.04.05, 17:50 u mnie próby wydruku wygladały tak: 1. serwetka - nestey drukarka wciągała, blokowała się a ponieważ jest prcowa szybko zrezygnowałam 2. ręczniki papierowe - było lepiej ale trudniej rozwarstwic i efekt też mnie nie zadowalał 3 potem przyszedł czas na papier śniadaniowy, ale pracochłonne jest docinanie go do kartki papieru choc efekt chyba najlepszy 4. teraz testuję papier do drukarek igłowych, jak dla mnie dużo wygodniejszy (nic nie przyklejam, nie docinam), ale ostateczna ocena bedzie po wykoniu pierwszej z niego pracy acha drukarka, która przechodzi moje próby to atramentowa hp Odpowiedz Link
daro893 Re: drukowanie:) 06.10.14, 08:39 Opisywałem kiedyś takie drukowanie na swoim blogu. Jak was to jeszcze interesuje to zajrzyjcie wwwdobrydruk.eu/ Odpowiedz Link
kasiorkaa Re: drukowanie:) 04.04.05, 18:39 jak jest z laserową drukarką to nie wiem. Ja drukuję na serwetkach, które przyklejam po brzegach do kartki ksero...i w drukarkę! Jeszcze mnie moja drukarka nigdy nie zawiodła, tylko tusz szybko się kończy. Odpowiedz Link