Dodaj do ulubionych

WRONA-Wysypisko-AqAPARK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 22:56
mamy zgodę na nowe wysypisko śmieci zamiast aqaparku koło bałtyku - BOMBA-
polaczek na terenie cegieli anna robi cichaczem wysypisko śmieci - ma już
zgody - obok park krajobrazowy -niecały kilometr Jasna Góra - ludzie to
środek miasta - ile kasy dał polaczek za ten interes życia. jak ochrona
środowiska wyraziła zgodę na taki syf w środku miasta ,obok zbiorników wody.
Częstochowa z takim budżetem nie ma kasy dla ludzi na aqapark - ale na
kolejny cichy interes się zgadza . Co na to paulini do których ten smród
będzie dolatywał - co na to lisiniec ? co tu się kó--a dzieje ?!
Obserwuj wątek
    • Gość: kami za kłamstwa w internecie jest paragraf towarzyszu. IP: *.pl 28.05.07, 23:11
      ... a własciwie śmieciu
      • Gość: NORMAN Re: za kłamstwa w internecie jest paragraf towarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:48
        TAAAAK ... ? odpadzie - To dlaczego mieszkańcy złożyli protest do miasta ? I
        nie towarzyszu - bo mam serdecznie w dupie towarzyszy i drugą strone też .
        Pozdrawiam niedoinformowanych !
        • Gość: .... Re: za kłamstwa w internecie jest paragraf towarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 13:00
          Widzę w wielu wątkch używanie słowa "towarzysz" jako wulgarnego .

A to słowo "towarzysz" wsród rycerzy(rycerstwa) panowało.Tylko wsród rycerzy
          chamstwa-chamów nie było jak tu na wielu forach.
          • Gość: . Re: za kłamstwa w internecie jest paragraf towarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:05
            .
          • Gość: wku..ony na to Re: za kłamstwa w internecie jest paragraf towarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 16:36
            To są ..e sku..syny pie..ne wszyscy z rządzie ch..e a ulica warszawska
            to jaka roz.. to kupuje auta sobie nowe ku.. mam dosyc za 2 / 3 lata
            wszyscy wyjadą i sami bedą tu zapie..ć
    • Gość: Wkurzony Re: Wrona-Wysypisko-AqAPARK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 09:47
      Zapytaj sie na Jasnej Górze mnichów ..ych oni wiedzą ile wzięli bo oni tu rządzą a nie jakis z..y Wrona marionetka który robi wszystko co mu każą!!!
    • Gość: zaloguj sie jaki środek masta? IP: 212.244.68.* 30.05.07, 15:18
      Przeciez Czestochowa to nie miasto,
      tu każdy bogatszy kmiotek mysli ze to jego folwark w ktorym wszystko mozna i
      nikt mu nie podskoczy
    • Gość: częstochowianin a glinianka na Bugaju? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 00:30
      Niezapomnijcie też o zgodzie na wysypywanie odpadów przemysłowych w dawnej
      gliniance na Bugaju. W następnych wyborach znowu poprzyjcie prez. Wronę.
      Bedzie "lepiej". Sprowadzi Wam (za Wasze ) ciężkie pieniądze jakąś kapelę na
      Dni Częstochowy i znów się razem zabawicie. W końću do "Tanga trzeba dwojga"...
    • Gość: lol cos tam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 00:47
      rozne cuda i cudenka
      w koncu to swiete miasto
    • Gość: iol Re: cos tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 22:47
      no,no
    • Gość: re Re: WRONA-Wysypisko-AqAPARk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 11:17
      rere - kumkum
      • retro_80 Wysypisko-AqAPARk- JuZ DziAŁa ! ! ! ! ! 05.07.07, 11:14
        Pierwsze śmieciarki już zrzucają śmieci do dołu !!!
        Skandal , skandal , skandal .
        Nie dość , że śmierdzi z Winenbhergera z Gnaszyna (nawet w weekendy ) to teraz
        jeszcze smród rozkładających się śmieci z dołu . Tylko patrzeć jak się wrony nad
        śmieci zlecą .

Gdzie przepadły podpisy mieszkańców pod protestem ??
        To sie nazywa "demokracja" w Częstochowie ??

BRAWO !!! Panie Prezydencie "miasta" Częstochowa .
        Powiedzcie mi ,gdzie on mieszka ?? Zacznę wozić śmieci pod jego okna .

Czy nie była by to bardziej mocna forma protesu ??
        • Gość: IQ Re: Wysypisko-AqAPARk- JuZ DziAŁa ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 11:18
          A wiesz, że to dobry pomysł.Może, ta aromaterapia odświeżyła by mu umysł?
        • mateusz_gorka Re: Wysypisko-AqAPARk- JuZ DziAŁa ! ! ! ! ! 06.07.07, 12:55
          Pismo w tej sprawie było wysłane do UM, przedstawiciele zainteresowanych
          mieszkańców rozmawiali też z Prezydentem Miasta. Dostaliśmy zapewnienie (także
          na piśmie), że w tym miejscu nie będzie żadnego wysypiska. Problem w tym, że
          wczoraj widziałem tam śmieciarkę... Mam też informacje od innych osób, które
          widziały, że do dołu są wysypywane śmieci (właśnie ze śmieciarek). Sam nie wiem
          co o tym wszystkim myśleć - Miasto pisze swoje ale nikomu nie przyjdzie do głowy
          sprawdzić co inwestor tak naprawdę robi. Osobiście uważam, iż obecny właściciel
          pozwala sobie na "samowolkę", ale być może nie mam racji.
          Oczywiście, jeśli informacje o działaniach negatywnie wpływających na środowisko
          się potwierdzą to mieszkańcy przystąpią do protestu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka