eight 21.04.05, 09:24 Jak zamieniasz długie linki na krótkie frazy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a Re: Do Kragmel na temat linków 21.04.05, 09:28 eight napisała: > Jak zamieniasz długie linki na krótkie frazy? > ja nie kragmel ale moze pomoge wpisujesz w tresc taki zwrot: <a href="tu wpisujesz adres strony wraz z na poczatku">tu nazwe jaka ma byc widoczna dla innych</a> i to wszystko Odpowiedz Link
eight Re: Do Kragmel na temat linków 21.04.05, 09:37 Dziękuję za szybki odzew malen_o Zwróciłam się do Kragmel, bo jej skróty widzę najczęściej. Odpowiedz Link
kragmel Re: Do Kragmel na temat linków 21.04.05, 10:39 malen_a napisała: > wpisujesz w tresc taki zwrot: > > <a href="tu wpisujesz adres strony wraz z na poczatku">tu nazwe jaka ma byc widoczna dla innych</a> na koniec KONIECZNIE spacja lub enter jeśli link ma się otwierać w nowym oknie to <a href="adres" target="_blank">nazwa dla innych</a> i znów spacja lub enter wstawianie linków ćwiczymy na Forum Testowym i nigdzie więcej Odpowiedz Link
eight Re: Do Kragmel na temat linków 21.04.05, 10:44 Dzięki serdeczne Kragmel Zaraz sobie potestuję Odpowiedz Link
loriaan Re: :))) n/t 21.04.05, 11:27 oh kragmel, madra kobieto.. ile jasie od ciebie ucze) buziole<LOL> Odpowiedz Link
mamand Re: Do Kragmel na temat linków 21.04.05, 09:32 polecam stronkę do skracania linków: www.glinki.pl/ Odpowiedz Link
eight Re: Do Kragmel na temat linków 21.04.05, 10:15 Dziękuję mamand. Znam tego typu stronki, ale chodziło mi o skracanie linka do jednego wyrazu, jak np na głównej stronie naszego forum. Odpowiedz Link