Dodaj do ulubionych

Farba i...?

25.04.05, 18:51
kiedyś przeczytałam że jeśli dodamy do farby jakiś środek to można malować po tkaninach. Szukałam w tej wyszukiwarce ale ona mnie chyba nie lubi ;] Może mi ktoś podać tego nazwę i jeśli jest jakiś internetowy sklep z tym to linka?

I jeszcze jedno. Mam ochotę pomalować trampki. Myślicie że jeśli pomaluję je farbą z tym środkiem to to nie zejdzie? Czy to się potem zabezpiecza lakierem?
Obserwuj wątek
    • glassidea Re: Farba i...? 25.04.05, 19:15
      Mogłabyś zadać sobie trochę trudu, żeby znaleźć wątek w którym już raz pytałaś
      o to samo.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23390&w=22457412&v=2&s=0
      Jola
    • mallootka Re: Farba i...? 25.04.05, 19:57
      przepraszam crying głupia jestem że nie wpisałam swojego nicka w polu szukania...obiecuję poprawę...

a gdzie ja mogę coś takiego nabyć? Chodzi mi o to Textil malmedium. Najlepiej żeby był jakiś sklep internetowy, bowątpię bym coś u siebie zalazła... I czy myslicie że to się nada na trampki? I czy to się potem czymś zabezpiecza, czy już żadnych lakierów nie trzeba? Nie chcę robić na butach decoupage, tylko je pomalować...
      • troggir Re: Farba i...? 25.04.05, 19:58
        Można kupić w Creative Hobby
        • mallootka Re: Farba i...? 25.04.05, 20:05
          Tam znalazłam tylko Textilmedium, które służy do "Specjalny podkład do nakładania wzorów z serwetek na tkaniny".
          • kirah2 Re: Farba i...? 25.04.05, 20:58
            wyszukiwarka nie lubi? smile a co do niej wpisujesz? bo ja na próbę wpisałam samo
            tylko "tkaninach" i wyszło wszystko co jest na forum na ten temat...
      • glassidea Re: Farba i...? 25.04.05, 22:24
        A czy przejrzałaś dokładnie tamten wątek?
        • mallootka Re: Farba i...? 26.04.05, 10:20
          Przejrzałam...ka_thy miała coś takiego z Rayhera...ale czy jest jakiś sklep internetowy, który to rozprowadza?

A szukałam w wyszukiwarce na tej stronie głównej forów (tak to się odmienia? wink. Teraz zauważyłam to "szukaj tylko na tym forum"...
          • glassidea Re: Farba i...? 26.04.05, 10:28
            hergon.pl/index.php?a=showProduct&p=617
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka