galare 28.04.05, 11:15 Koniec z podczytywaniem - pora się przedstawić Jestem z trójmiasta, szydełkuję, szyję (mało, bo jest jedna maszyna na 3 kobiety, robię kartki, kiedyś też ozdabiałam kafelkami doniczki, maluję i w ogóle uwielbiam "dłubać". Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lula25 Re: Witajcie! 28.04.05, 11:21 Witam, i jeszcze raz dziekuje za podanie w innym watku, linku do forum z torebkami, wlasnie prezkopuje sie przez nie, i juz wiem ze moja stara, potezna maszyna znow do mnie zawita z piwnicy!!! pozdrawiam Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: Witajcie! 28.04.05, 11:44 Witaj, ja jestem z Gdyni Robię... różne rzeczy. Właśnie temat na dziś- ubranka dla lalek. Odpowiedz Link
toxicloki Re: Witajcie! 28.04.05, 12:13 witamy, witamy sie nam trojmiejska familija powieksza choc niestety czesc dziewczyn zaginela bez wiesci(( Odpowiedz Link
toxicloki Re: Witajcie! 28.04.05, 12:17 eeee! dopiero teraz doczytaalm, zes jest siostra Agi wszystko zostaje w rodzinie)moze nastepne spotkanko juz w rozszerzonym gronie? Odpowiedz Link
galare Re: Witajcie! 28.04.05, 12:23 >moze nastepne spotkanko juz w rozszerzonym gronie? ba, oczywiście Ostatnim razem miałam jechać z siostrą, ale nie wyszło... Dziękuję za powitanie! Odpowiedz Link
kasiaba1 Hmm, to może by się znowu spotkać 28.04.05, 12:25 Oczywiście z okazji "nowej" na forum Trzeba to oblać Odpowiedz Link
toxicloki Re: Hmm, to może by się znowu spotkać 28.04.05, 12:31 jestem za!!! co do oblania, trzeba by brata bamboo zaprosic, moze cos pysznego przyniesie ahahah))byle po majowce, bo wyjezdzam na mazury... Odpowiedz Link
ashaa Re: Hmm, to może by się znowu spotkać 28.04.05, 12:44 witamy, witam A co do brata bamboo - koniecznie! tym razem skorzystam z komunikacji miejskiej albo wlasnych nozek )) Odpowiedz Link
toxicloki Re: Hmm, to może by się znowu spotkać 28.04.05, 12:50 ihih, tylko koniecznie trzebaby to w czasie zgrac z przyjazdem konwaliowej Odpowiedz Link
konwaliowa Re: Hmm, to może by się znowu spotkać 30.04.05, 15:52 a wybieram sie, wybieram ) tylko jeszcze nie wiem kiedy... jak cos ustalicie to prosze o znak-sygnal i postaram sie dotrzec na zlot czarownic heheh )) Odpowiedz Link
aniabe13 Re: Witajcie! 28.04.05, 21:55 Witamy wśród dłubiących. Frakcja trójmiejska rośnie w siłę! Odpowiedz Link
surtout Re: Witajcie! 29.04.05, 22:15 Witaj, witaj Trójmiasto się melduje (wcale nie zaginęło bez wieści, tylko pracuje) i przy okazji pozdrowienia dla agus. Odpowiedz Link
agus1976 Re: Witajcie! 29.04.05, 22:55 Witaj siostro ma. Właśnie zadzwoniła do mnie siostra, że się ujawniła a ja tego nie zauwarzyłam, tłumaczę się: że ostatnio rzadko wchodziłam na forumka - obiecuję poprawę. pozdrawiam Aga Odpowiedz Link
ewana3 Re: Witajcie! 30.04.05, 00:20 Ja nie z trójmiasta tylko z drugiego końca Polski, ale też witam serdecznie pozdrowionka Odpowiedz Link
toxicloki Agus... 30.04.05, 10:34 Aga - no mam nadzieje ty sie koniecznie popraw... i na czata wlaz czasem Odpowiedz Link
agus1976 Re: Witajcie! 30.04.05, 12:35 Toxi poprawię się ale dopiero po weekendzie - bo wybieramy się z siostrą i naszymi połówkami do rodzinki na kilka dni. Ale po powrocie ... A jeśli chodzi o czata to muszę zainstalować jakiś program bo nie mogę wejść - ale wszystko jest do zrobienia. pozdrawiam i życzę miłego weekendu Aga Odpowiedz Link
carolinuss Re: Witajcie! 30.04.05, 17:43 naj witaj!!!!!!! Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link