makoz14 Re: Promocja w EMPIKu 03.05.05, 18:39 Dzisaj w Empiku przy zakupie 3 rzeczy w dziale kreatywnym, płaci się tylko za dwie, a najtańsza jest ...za DARMO Odpowiedz Link
annaem1 Re: Promocja w EMPIKu 03.05.05, 21:22 tylko dziś, czy tak będzie przez cały maj??? wcześniej też mieli taką promocję (za trzecią rzecz płaciło się 1 grosika) Odpowiedz Link
makoz14 Re: Promocja w EMPIKu 03.05.05, 21:33 Ekspedientka powiedziała, że to jest chyba weekendowa promocja i nie wie, czy tak też będzie dalej w maju. Trzeba by tam jutro zajrzeć Odpowiedz Link
kasiawin Re: Promocja w EMPIKu 04.05.05, 09:15 Trzecia rzecz (najtańsza) jest za 1 grosz a promocja ma potrwać do końca maja. Odpowiedz Link
loriaan Re: Promocja w EMPIKu 04.05.05, 09:19 promocja trwa przez miesiąc ostatnio jak byłam ( jeszcze na tej 25%) to pracujące tam dziewczyny własnie mówiły ze od 1 ma wejsc ta poprzednia promocja bo sie lepiej wszystko sprzedawało Odpowiedz Link
makoz14 Re: Promocja w EMPIKu 04.05.05, 09:24 Jak ktoś robi np. świeczki to może dużo zaoszczędzić, bo te formy są strasznie drogie. Wszystkie ceny zresztą są na zachodnią kieszeń....ale coś fajnego można zawsze wyszperać. Faktycznie mam 1 gr za trzecią rzecz. Ta kobieta. co mi udzielała informacji była chyba niedospana Odpowiedz Link