mamand 04.05.05, 18:47 widzieliście nowe papiery w decu?? ja padłam z wrażenia :o) www.decu.pl/sklep/products_new.php?page=1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaba1 Re: nowe papiery w decu 04.05.05, 19:00 Ja tez padłam, w końcu wybór jest... Tylko teraz "osiołkowi w żłoby dano..." Jestem pełna podziwu dla sklepiku, chociaż mojego wymarzonego motywu jeszcze nie spotkałam (w stare automobile). Odpowiedz Link
kasiaba1 Marzenia się spełniają... 09.05.05, 09:43 kasiaba1 napisała: > Ja tez padłam, w końcu wybór jest... > Tylko teraz "osiołkowi w żłoby dano..." > Jestem pełna podziwu dla sklepiku, chociaż mojego wymarzonego motywu jeszcze ni > e > spotkałam (w stare automobile). Nowy wzór dzisiaj zobaczyłam- stare automobile A ja właśnie niecierpliwie czekam na paczkę z decu... echhhhhhhhhhhh Następnym razem napewno zamówię (albo jak mi mąż znowu zacznie jęczeć to mu powiem "o proszę kochanie, tu są") Odpowiedz Link
niccole Re: nowe papiery w decu 04.05.05, 20:57 poezja!!!, aż strach patrzeć, taki wybór, że mozna by wypłatę zostawić Odpowiedz Link
troggir Re: nowe papiery w decu 05.05.05, 00:46 Nie! Jak oni mogli mi coś takiego zrobić! To powinno być zakazane.... Piekne wzory, zaraz zacznę przepuszczać wypłatę... Odpowiedz Link