gardenia7 19.05.05, 09:42 szukam tłumacza z jęz. węgierskiego, z Wrocławia. Proszę pisać na gazetowy e- mail. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toxicloki Re: tłumacz z węgierskiego 19.05.05, 09:50 tlumaczem nie jestem, ale jesli chcesz przetlumaczyc np. stronke najlepiej skorzstaj z translatora onlkine jesli jakies pojedyncze wyrazy to zajrzyj gdzies tu: katalog.onet.pl/6097,kategoria.html niestety polsko -wegierskiego nie ma, ale jesli znasz jakis inny jezyk dasz rade.. lub [przetlumacz np. na angielski a z angielskiego na polski (uprzedzam, ze wowczas wdadza sie rozne smieszne bledy, ale jesli wiesz o co ma biegac w tekscie to dasz rade skorygowac pozdrawiam toxi Odpowiedz Link
toxicloki Re: slepa jestem:) 19.05.05, 09:52 hehe, enter za szybko polsko - wegierski tez jest)) hydra.icgeb.trieste.it/~kajla/perla/ Odpowiedz Link
gdziala Re: tłumacz z węgierskiego 19.05.05, 10:13 Witaj Może trochę Ci podpowiem Zależy co chcesz przetłumaczyć Jeśli potrzebujesz tłumaczenie węgierskie przysięgłe - zadzwoń po prostu do Sądu Rejonowego we Wrocławiu i spytaj o liste tłumaczy przysięgłych języka węgierskiego w Twoim mieście. Jeśli nie jest Ci potrzebne tłumaczenie przysięgłe, to i tłumacz nie musi być z Twojego miasta. W tym przypadku chętnie Ci pomogę. Gdybyś potrzebowała jeszcze pomocy - pisz śmiało na gazetowego Pozdrawiam, Odpowiedz Link
gardenia7 Re: tłumacz z węgierskiego 19.05.05, 22:08 Dzieki serdeczne za wskazowki, potrzebny mi tlumacz niekoniecznie przysiegly, ale ktos kto sie wegierskim dobrze posluguje po prostu. samotłumaczenie odpada ale sprobuje jeszcze poszukac. Odpowiedz Link
gardenia7 Re: tłumacz z węgierskiego 19.05.05, 22:10 no i w sumie jednak ten wroclaw, ten wroclaw... raczej koniecznie. Odpowiedz Link