aga_kaz1 17.06.05, 09:44 Już kilka razy złaziłam się po wszystkich mozliwych sklepach i nigdzie nie mogę dostać tej zwykłej gumy arabskiej. Może któraś z was widziała w Lublinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnesja1 Re: guma arabska w Lublinie 17.06.05, 09:48 hej gumy arabskiej nie ma ani w lublinie ani poza lublinem (( pani w sklepie papierniczym stwierdziła, że już tego kleju nie produkują ( nie widziała go od lat(( Odpowiedz Link
mrouh Re: guma arabska w Lublinie 17.06.05, 10:14 A żadnego sklepu dla plastyków w Lublinie nei ma? moze tam? Bo teraz guma arabska nie musi występować pod nazwa kleju, tylko jako medium. Najlepiej, gdyby był jakis sklep z materiałami dla fotografików, mozliwe, że w plastycznym, albo w porządnym sklepie fotograficznym. Odpowiedz Link
katjuszka Re: guma arabska w Lublinie 21.06.05, 07:39 na pewno produkują. Nie jestem wprawdzie z Lublina ale u mnie w sklepie papierniczym (najzwyklejszym papierniczym) guma arabska jest dostępna,nawet w takiej samej buteleczce jak przed laty... pozdrawiam Odpowiedz Link
reni_aferka Re: guma arabska w Lublinie 26.07.05, 20:11 jest w Lublinie. w papierniczyn na Krakowskim (tam gdzie serwetki wisza na wystawie ) Odpowiedz Link