anete 19.03.06, 11:43 Kochane Kobietki, Czy któraś z was robi ikony na desce metodą decoupage? Jeśli tak bardzo proszę o odzew... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plaski6 Re: ikony w decoupage 19.03.06, 16:43 ja robię ten nick jest męża mam na imię Renata zrobiłam już 3 ,jedną sprzedałam na allegro Odpowiedz Link
anete Re: ikony w decoupage 19.03.06, 22:15 Ja bym chciała zakupić ikonę (właściwie dwie) zrobioną na desce właśnie metodą decoupage, czy gdzieś można obejrzeć Twoje prace (istnieje możliwość przesłania zdjęć na pocztę mailową)? Odpowiedz Link
plaski6 Re: ikony w decoupage 20.03.06, 07:12 Tak zaraz mogę ci wyłać jeli masz maila wpisanego spróbuję to zrobić ,moje prace sa na allegro jedna mniejsza ,druga podłużna większa muszę zaznaczyć ,że zdięcia robione są telefonem i nie odzwierciedlają uroku i starości ikony bo światło robi świecenia.Teraz zabieram się za następną ,która jak mi wyjdzie to będzie poprostu pierwsza klasa ,jutro biorę się za nią bo narazie jestem na etapie przygotowywania deski,poprostu muszę ją odpowiednio postarzyć a to wymaga czasu.zaraz wyslę ci maila. Odpowiedz Link