waga30 04.04.06, 22:24 dla Moniczki i zapominalskich -spotykamy sie w piątek o 17 na Piłsudskiego 143-tereny bylej Wifamy-ściskam i do zobaczyska!!!ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esmolny Re: spotkanie Cafeart w Łodzi-dla Bobini:) 05.04.06, 07:58 Prosba goraca o aparat,bo trzeba utrwalic dla potomnosci nasze spotkanie.Kto ma,niech zabiera.Ela Odpowiedz Link
inga34 Re: spotkanie Cafeart w Łodzi-dla Bobini:) 05.04.06, 08:24 Będę w końcu Aparta zabirę, jak zawsze Serdeczności i do zobaczenia dziewczynki Odpowiedz Link
bobinia Re: spotkanie Cafeart w Łodzi-dla Bobini:) 05.04.06, 19:41 wielkie dzięki za informację; Ewciu weź ze sobą komórę jakbym nie mogła was znaleźć to będę do Ciebie dzwonić. I jeszcze jedno: mam zabrać ze sobą krzesełko? czy już jest na czym siedzieć? pozdrawiam Monia Odpowiedz Link
pistacja_zielona Re: spotkanie Cafeart w Łodzi-dla Bobini:) 06.04.06, 20:42 A mnie nie bedzie, buuu... Mam duzo pracy w pracy i deprechę z tego powodu po pachy( bo i atosfera podła Odpowiedz Link
ania_z_poddasza pamiętajcie o... 06.04.06, 21:12 pamiętajcie o pudełkach. jutro nie dam rady ze swoim bo będę jechać prosto z uczelni ps. Ewuś mam medium dla Ciebie Odpowiedz Link
waga30 Re: pamiętajcie o... 06.04.06, 22:30 Aniu-a co to za pudełka?? czy ja o czymś zapomniałam?? Kasiu-w sobotę może n jakiejs kawusi sie spotkamy??-całuski ewa Odpowiedz Link
ania_z_poddasza Re: pamiętajcie o... 06.04.06, 22:49 każda dziewczyna ma przynieść pudełko na swoje szpargały nad któymi pracuje i je zostawia w sidzibie tak żeby nic się nie walało luzem po szafkach. buziaczki Odpowiedz Link
pistacja_zielona Re: spotkanie Cafeart w Łodzi-dla Bobini:) 07.04.06, 06:50 Ewa, w sobotę też pracujęMam dosyć. Jak się spotkamy to pogadamy... Odpowiedz Link
waga30 Re: spotkanie Cafeart w Łodzi-dla Bobini:) 07.04.06, 09:30 -to zajrzyj jak będziesz miala chwilke wolnego-albo daj mi znać to ja zajrzę z Marysia do Ciebie jeśli tak będzie Tobie wygodniej...Jurek u babci w Łęczycy- pojechał porządki wiosenne robić ...-ech ta robota-do zobaczenia!!! Odpowiedz Link