magda.gryniewicz 11.05.06, 16:59 chciałam zrobic szkatułke - wybrałam kolor magenta - przykleiłam motyw kwiatowy i....no własnie wiecie o co chodzi - wszystko przeswituje - czyli serwetki sie nie nadają na ciemne tło????pomocy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agma85 Re: na ciemnym tle - Pomocy!!! 11.05.06, 17:09 dokładnie, serwetki nie nadają sie na ciemne tło Odpowiedz Link
olencja86 Re: na ciemnym tle - Pomocy!!! 11.05.06, 18:13 deco robi się na jasnych powierzchnich. innaczej serwetek po prosu nie widac Odpowiedz Link
paula63-63 Re: na ciemnym tle - Pomocy!!! 11.05.06, 19:30 jeśli chcesz zrobić decu na ciemnym tle używając serwetek albo papieru ryżowego (albo nawet bardzo cienkiego papieru do decu), to musisz przykleić na jasnym tle, a potem wokół motywu domalować ciemne, docelowe tło. Odpowiedz Link
karolaus Re: na ciemnym tle - Pomocy!!! 11.05.06, 20:03 To jest właśnie minus serwetek. Musisz nakleić ją na jasne tło i później domalować ciemne. A na ciemne tło najlepiej użyć papieru. Papier do decu jest na prawde fajny Odpowiedz Link