promasiapromasia 15.08.06, 11:52 mam kraka todo i pęka mi bardzo drobno mam pytanie jak nałozyc mam warstwy aby spękania były duże.Pozdrawiam ciepło Małgorzata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeberka2 Re: do pani Kasi izydorczyk 16.08.06, 10:04 W prawdzie nie Kasia ale postaram się pomóc. Można nałożyć 2-3 warstwy pierwszego składnika (ja maksymalnie nakładałam 5) i jedną trochę grubszą drugiego (ale bez przesady) wychodzą ładne duże spękania. Pozdrawiam, Majka Odpowiedz Link
k_izydorczyk Re: do pani Kasi izydorczyk 16.08.06, 12:40 Dopowiem za Majką tylko tyle by nie dosuszać suszarką Pozdrawiam) Odpowiedz Link
promasiapromasia Re: do pani Kasi izydorczyk 20.08.06, 15:00 Bardzo dzięki!!!! Jesteście jak zwykle kochane ,tylko czy po każdej warstwie pierwszego czekać aż wyschnie? Odpowiedz Link
zeberka2 Re: do pani Kasi izydorczyk 22.08.06, 17:20 sorki, że dopiero dzisiaj, ale dawno nie zaglądałam. Tak, po każdej poczekać aż wyschnie! Na szczęście to nie trwa tak długo Pozdrawiam, Majka Odpowiedz Link