sympatyczna7 14.09.06, 16:58 Powiedzcie proszę, które sklepy z koralikami (itp.) wysyłają do zamówienia gratisy tak jak www.artfan.pl ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamoon1 Re: Sklepy internetowe z gratisami ? 14.09.06, 18:47 to nie jest zasada, czasem dostaniesz gratis czasem nie, nie zawsze też gratis jest ciekawy - przecież coś trzeba robić z mniej chodliwym towarem. Odpowiedz Link
sympatyczna7 Re: Sklepy internetowe z gratisami ? 15.09.06, 14:45 Zwykle kupuję z artfan.pl i dają gratisy zawsze... Powiem szczerze, rzeczywiście jest to coś, co jest bymoże mniej chodliwe, ale przez to odkrywam różne ciekwe koraliki których normalnie bym nie kupiła. Kiedyś kupowąłam a dadalerii i qnszt i w jednym były gratisy, a w drugim nie.. tylko nie pamiętam w którym... Pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link
lucy215 Re: Sklepy internetowe z gratisami ? 15.09.06, 20:06 Przy zakupie nie kieruje się tym czy ktoś da mi gratisa czy nie, to nie jest obowiązek tylko dobra wola sprzedawcy... Ostatnio dostałam miły prezent od Diamic, w sumie 4 paczuszki bardzo ładnych koralików, od artfanu też zawsze jest jakiś gratis ale nie są one dla mnie powalające... Odpowiedz Link