baenshee 10.11.06, 19:08 macie jakieś pomysły na coś ładnego z piętrzące się w domu makulatury?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agol54 papierowa wiklina 10.11.06, 19:12 super rzeczy z papierowej wikliny. Zwiajne patyki papieru i np. robić z tego koszyczki, doniczki itp. Cały kurs jest na forum tylko nie mam linka, poszukaj i powodzenia Odpowiedz Link
kasia.z Re: papierowa wiklina 10.11.06, 19:36 Takie rurki można nie tykl splatać, ale także sklejać ze sobą lub naklejać na przedmioty. Gazety można też przerobic na masę papierową i z niem formowac np. ozdobne miski. Kasia Odpowiedz Link
baszalotta Re: papierowa wiklina 10.11.06, 21:28 kasia.z napisała: >Gazety można też przerobic na masę papierową i z niem formowac np. > ozdobne miski. > Kasia najłatwiej jest je formować na balonie na przykład a swoja drogą, już chciałam napisać, że takie gazety najlepiej wykorzystwać jako podkładki pod farbę, a tu proszę... papierowa wiklina! no nie, ja już nie nadążam nad tymi pomysłami, wszystkiego bym próbowała! ) Odpowiedz Link