07.06.10, 17:23
może ktoś z Was poleciłaby mi dobrego fryzjera,który ma swoją wizję
do którego można pójść i on poleci ci jakieś super cięcie.
Bo mam już dość fryzjerów którym tłumaczyć muszę co bym chciała a
efekt końcowy jest średni.
Chodzi mi o Warszawę,Piaseczno bądz okolice.
Obserwuj wątek
    • gucia31 Re: Fryzjer 14.06.10, 21:31
      spróbuj w Capilli - za Auchan, bardzo miła fryzjerka MARIOLA.
      • inkahm Re: Fryzjer 04.04.11, 16:49
        A ja bardzo polecam panią Anetę z Piaseczna ul. Pomorska 12. Dziś się u niej strzygłam i jestem bardzo zadowolona. Sam salon wygląda okropnie z zewnątrz (barak), ale to co w środku, rekompensuje ten widok. Widać że ta Pani kocha swój zawód, wspaniale mnie ostrzygła i uczesała, jest miła i nie "zdziera". Bardzo polecam. Inka
        • onazpiaseczna Re: Fryzjer 04.04.11, 22:21
          A ja fryzjerki z Pomorskiej nie polecam, a wrecz wszystkim odradzam.....ta fryzjerka jak obciela mojego ziecia, to biedny wstydzil sie na ulicy pokazac, a mojej sasiadce takie cos zrobila na glowie ze inna fryzjerka musiala ja krociutko obciac, zeby jakis wyglad miala.
          • izak31 Re: Fryzjer 05.04.11, 04:07
            Pani Dorota Smoleń z Nowej Iwicznej, Graniczna 37.
            • tomig1976 Re: Fryzjer 05.04.11, 09:19
              Ja p. Anety z Pomorskiej również nie polecam, według mnie kompletny brak wyobraźni i chyba umiejętności. Owszem, ceny ma konkurencyjne, ale nie dziwię się, bo będąc taką miernotą trzeba jakoś klientów przyciągnąć:(
        • kroliczek800 Re: Fryzjer 13.03.15, 15:57
          a ja polecam fryzjerke z Elite Beauty, bardzo dobre profesjonalne strzyzenie z kolorem, konsultacja przez usługa, ja jestem zachwycona i do tego manicure klasyczny za 30zł, super, ja polecam bardzo
    • kulka85 Re: Fryzjer 13.03.15, 19:05
      Na Topolowej w Mysiadle w takim dużym bloku gdzie jest biblioteka i dom kultury jest salon Turkusowe Cążki- Pani Kasia- naprawdę wie co zrobić z włosami.
    • qmak11 Re: Fryzjer 10.04.15, 19:39
      Ciężko polecić kogoś dobrego, bo w tym zawodzie panuje spora rotacja pracowników, chyba że chodzimy od lat do tego samego kierownika samego siebie. Miałem takiego na Ursynowie w Warszawie przez jakieś 15 lat, ten sam gość mnie strzygł i zawsze wchodziłem mówiłem "jak zwykle" i wychodziłem dokładnie tak samo obcięty jak poprzednio :). A w Piasecznie np. fryzjerki w Kauflandzie, co pół roku jak chodzę, to jest inna ekipa, wczoraj znów byłem i nowe twarze. Rozumiem, że kiepsko płacą, bo za 15 zł od klienta fryzjer i firma raczej dużo nie zarobi, ale... Do tego opinie, jeden napisze, że super, a zaraz kto inny że lipa. Dlatego trzeba samemu/samej próbować i może brać numer do tej osoby jak się jest zadowolonym, bo nie wiadomo jak długo w danym punkcie popracuje :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka