Dodaj do ulubionych

trimeko stacja dom

29.06.18, 10:55
Szukając informacji w sieci trafiłam na dość ciekawe artykuły na temat developera
piasecznonews.pl/wojt-pogrozila-palcem-deweloperowi/
piasecznonews.pl/nie-chca-blokow-obok-spokojnego-osiedla/
dodatkowo radni zmieniają plan zagospodarowania terenu na którym trwa inwestycja
www.facebook.com/radna.nowaiwiczna/posts/1912570415453902
czy ktoś wie coś więcej?
Obserwuj wątek
    • wolnawiola Re: trimeko stacja dom 29.06.18, 18:19
      Tak, trzeba uważać, mieszkania mogą nigdy nie powstać, potem będzie płacz i walka o odzyskanie pieniędzy...
    • barbara_ch Re: trimeko stacja dom 29.06.18, 19:24
      Też mam takie wiadomości. Inwestor zachowuje się pewnie i arogancko. Prawda jest jednak aka, że mała zansa jest na powstanie tych mieszkanek
    • szarypolak44 Re: trimeko stacja dom 29.06.18, 20:56
      Pozwolenie na budowę jest zaskarżone w wielu urzędach i budowa może być przerwana w każdej chwili. Apartamentowce to budynki o nieokreślonej funkcji - ani mieszkania ani lokalu usługowe. Polski Rząd (Ministerstwo Infrastruktury) w ubiegłym roku zakazano Urzędom wydawania pozwoleń na budowę na takie inwestycje - ale Piaseczno chyba żyje swoim życiem. Ponadto w postępowaniu o pozwolenie na budowę wykazano wiele naruszeń prawa w tym niezgodności z planem miejscowym - teren UZ - usługi zdrowia. Pozwolenie na budowę może być unieważnione w każdej chwili.
    • danuta_danusia Re: trimeko stacja dom 30.06.18, 13:26
      O rety! To ważne informacje! Naprawdę pozwolenie ma być zaskarżone??? Przecież sprzedaż już ruszyła... to świństwo sprzedawać mimo tego, że nie są pewno czy to powstanie... miałam kupić córce mieszkanie, ale już wiem czemu taka niska cena - za dziurę w ziemi :/
      • monik_a83 Re: trimeko stacja dom 26.12.18, 21:46
        Tak, tylko jeden z bloków już stoi cały skończony stan zamknięty, drugi etap już w połowie, więc nie sądzę żeby to nakazali im rozebrać...
    • marcin3003 Re: trimeko stacja dom 05.11.19, 11:19
      Znajoma kupiła tam mieszkanie. Wszystko już wyjaśnione...Mieszkania powstaną i to szybko. Zmienił się zarząd.

www.przegladpiaseczynski.pl/spoleczenstwo/trimeko-moze-budowac/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka