wiki112 Re: do mam z piaseczna 01.03.06, 16:23 Troszkę się rozpędziłam. Mam do sprzedania buciki wiosenne Bartek rozm.22, kurtkę 98-110cm i dresiki dla dziecka na 98cm (wszystkie rzeczy w bdb stanie). Niestety w chwili obecnej nie dysponuję zdjęciami, ale zainteresowane osoby mogą obejrzeć rzeczy u mnie- mieszkam na Albatrosów. Prosze o info na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
effect2 Re: do mam z piaseczna 01.03.06, 22:44 mam przyjść z zimnym winkiem?:) hihihi żartuje oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: do mam z piaseczna 02.03.06, 21:56 Na razie nikt nie zaproponował dania, a nie zawsze wino konsumuje sie zimne. Temperatura win powinna być ściśle przestrzegana. Odpowiednia temperatura wina podkreśli jego walory zapachowe i smakowe. Pamietaj ze temperatura pokojowa oznacza temperaturę ok. 17-18oC a nie 22. Zbyt wysoka temperatura serwowania win czerwonych, a białych w zbyt niskiej temperaturze powoduje zniszczenie smaku, zatracenie złożoności i aromatu. Nie traktujcie tego złośliwie, to taki żart hehehehe. Spróbuj na Allegro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wiki112 Re: do mam z piaseczna 09.03.06, 16:52 Ponawiam, mam już zdjęcia. Pozdrawiam, magda Odpowiedz Link Zgłoś