marasio 01.09.05, 14:41 Mam pytanie do szczęsliwców, którzy wir proceduralnych przedsiewzięć mają za sobą.Na jaką kwotę się przygotować składając wizytę w sądzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafryb1 Re: opłaty sądowe 02.09.05, 11:35 A jakie mieszkanie szczesliwcze nabywasz?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mnichu80 Re: opłaty sądowe 02.09.05, 16:06 Ja też jestem ciekawa ile wyniosą mnie takie wizyty w sumie. Kupiłam mieszkanie 53mk. Mam termin założenia KW do końca pażdziernika i mnie to przeraża. Mam jeszcze jedno pytanie długo trwa biurokracja w Wołominie? Pozdrawiam Marta z 3 budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
rafryb1 Re: opłaty sądowe 02.09.05, 16:16 Witam, No nas oplaty wyniosly ok 5500 PLN za mieszkanie 80m2 plus poddasze. Nie wiem ile czasu bedziemy czekac na zalozenie ksiegi wieczystej i wpis do niej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marasio Re: opłaty sądowe 02.09.05, 20:47 Tu szczęśliwy posiadacz 52m mieszkania.Za notariusza zapłaciłem niecałe 4400 zł natomiast obawiałem się dodatkowych kosztów związanych z sądem.Okazało się, że niepotrzebnie.Dzisiaj w sądzie w Wołominie złożyłem wniosek o wpis do księgi wieczystej(wcześniej o założenie KW).Nie poniosłem żadnych kosztów zwiazanych z tymi operacjami.Dzięki za głosy i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś