luca28 08.06.06, 11:58 możesz mi pozyczyć w niedziele ta ksiażkę Pascala "weekend z dzieckiem w Polsce" nie wiem czy dobrze zapamietałam tytuł. Planujemy długi weekend i nie mam inspiracji ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_idalki Re: justyna prośba 08.06.06, 12:05 O Lucyna właśnie Cię szukam :) Masz jeszcze ten wózek na sprzedaż? Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: justyna prośba 08.06.06, 12:12 tak niestety miałam kupca ale mój madry maz rzucił mu taką cene że zrezygnował Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: justyna prośba 08.06.06, 12:17 Dobra, to odwołuję ofertę, bo wolę nawet nie pytać ile zaśpiewał :) Nic.. Jadę do Smyka. Bosz jak ja nienawidzę kupować wózków.. Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: justyna prośba 08.06.06, 12:19 kasia ja chciałam 400 zł a on wymyslił sobie 700 ale już mu przetłumaczyłam chcesz to ci puszcze zdjęcia wózka na priv Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: justyna prośba 08.06.06, 12:22 Tak jak myślałam.. Nie wysłaj. Póki co potrzebujję spacerówki za połowę mniej niestety :/ Mam zresztą upatrzoną na Allegro, ale z czystej ciekawości chciałam zapytać ile kosztuje coś lepszej jakości. :) Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: justyna prośba 08.06.06, 12:27 za póxno już poszło ;))) pospieszyłam sie troche Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: justyna prośba 08.06.06, 12:33 Fajny nten wózek, ale i tak bym się nie zdecydowała, bo widzę, że on się nie składa jak parasolka, a potrzebuję właśnie taki, który wezmę pod pachę, w drugą rękę dziecko i zmieszczę się do 10-osobowego busa, którym jedzie 25 osób.. Inaczej będę uziemiona na mojej wsi.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: justyna prośba 08.06.06, 12:45 wiesz ja go nosiłam na ramieniu na trzecie pietro a pod druga pachą dziecko ;)) Kiedyś sąsiad spojrzała na mnie z uznaniem widzac jak tarabanie sie z tym całym majdanem i powiedział "widze że silna jest Pani sąsiadko" ;)) Ale do busu to rzeczywiście mniejszy wózek ci sie przyda. Widziałam fajne w Akpolu firmy "baby dream" cena ok. 200zł. Nie kupuj zwykłej parasolki, ja tak zrobiłam i mam ochote wywalić to badziewie do pierwszego lepszego smietnika Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: justyna prośba 08.06.06, 12:56 A wiesz, że właśnie o tym myślałam? :) Znalazłam na allegro dwa takie jak mi się podobają i w fajnej cenie: ten www.allegro.pl/item108710878_wozek_baby_dreams_mini_gratisy_.html i ten: www.allegro.pl/item108201167_spacerowka_orinoko_eurobaby_nowa_4xgratisy.html . Teraz muszę ruszyć tyłek z domu i objechać Bydgoszcz, żeby znaleźć gdzieś w sklepie, bo w sobotę wyjeżdżam i nie uśmiecha mi się targać pociągami z moją karetą, a bez wózka- dziękuję- już byłam w Grotnikach.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: justyna prośba 08.06.06, 13:04 Jeszcze nie wiem. W sumie wracam w sobotę wieczorem, ale muszę si pakować, a tak mi się nieeee chce.. Odpowiedz Link Zgłoś
kaya77 Re: justyna prośba 08.06.06, 12:33 a jaki wózek kupujesz? stoje wławsnie przed takim samym dylematem: dobra, lekka spacerówka do autobusu, która mozna łatwo złożyć do bagaznika od samochodu i na dodatek dziecko może w niej spać. masz jakiś upaytrzony konkretnie? ja planują iśc w sobotę do miasta i poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
natalya20 Re: justyna prośba 08.06.06, 17:37 ja mam wlasnie ta spacerowke kupilam na dworcowej chyba za 230zl maja cala kolorystyje, serwis jest w jeden dzien a jak cos powazniejszego to niby 3, ale podobno sa switnej jakosci i nie ma z nimi problemow, zajmuje malo miejca, rozklada sie do pozycji lezacej, tych co sie nie rozkladaja do elzenia nie polecam ci bo ida jest jeszce chyba za mala i jak zasnie to bedzie jej nie wygodnie, mimo ze sa duzo lzejsze Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: justyna prośba 08.06.06, 17:49 Wiem, dlatego właśnie te mi się podobają- ają rozkładane siedzenia, podnóżki i inne bajery.. Fajnie że piszesz po ile tam jest- wiem że jest jeszcze w na Miłej, ale tam nie chcieli przez telefon powiedzieć po ile.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka196 Re: justyna prośba 09.06.06, 00:39 Kasia, jeśli nadal poszukujesz wózka parasolki. Chętnie sprzedam moją, ponieważ już od dawna nie jest używana i raczej nie będzie. Dziecko nie jest zainteresowane byciem wożonym, wózek stoi nieżywany. Jest to parasolka firmy Kadex, składa się idealnie, jak parasolka, jest w stanie moim zdaniem nienagannym, istotną zaletą jest nietypowe dla parasolek szerokie (głebokie) siedzenie (tylko dlatego zdecydowaliśmy się na ten model) bo dziecko może spać w tym wózku wygodnie i dobrze się sprawdza jako wózek również zimą. Ma budę. Jest ładny (ale to wrażenie subiektywne) Daj znać jeśli jesteś zainteresowana. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaya77 Re: natalia 09.06.06, 10:11 natalia, a możesz mi powiedzieć jak nazywa się ten wózek co kupilas na dworcowej? Z opisu bardzo mi pasuje, ale chciałabym wiedzieć dokładnie i go obejrzeć . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: justyna prośba 09.06.06, 23:11 Agnieszka- Właśnie przeczytałam tego posta, a od 10 rano ganiałam po Bydgoszczy, obleciałam WSZYSTKIE sklepy z wózkami i w końcu w ostatnim- na Jagiellońskiej kupiłam. Luca- Sorry za zaśmiecenie wątku :) Aha, i nie migam się wcale i chyba w niedzielę przyjadę :) Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: justyna prośba 09.06.06, 10:11 No to ja tylko w kwestii formalnej: tak Lucyna, pozyczę Ci tą książkę (ale nie na długo). Odpowiedz Link Zgłoś
kaya77 Re: agnieszka 09.06.06, 10:13 powiedz mi za ile chcesz ją sprzedac i dzieci do jakiej wagi mogą byc przewożone? Moj syn waży juz 15 kg. no i najwazniejsze, gdzie i kiedy mogłabym ją obejrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś