Dodaj do ulubionych

justyna prośba

08.06.06, 11:58
możesz mi pozyczyć w niedziele ta ksiażkę Pascala "weekend z dzieckiem w
Polsce" nie wiem czy dobrze zapamietałam tytuł. Planujemy długi weekend i nie
mam inspiracji ;))
Obserwuj wątek
    • mama_idalki Re: justyna prośba 08.06.06, 12:05
      O Lucyna właśnie Cię szukam :) Masz jeszcze ten wózek na sprzedaż?
      • luca28 Re: justyna prośba 08.06.06, 12:12
        tak niestety miałam kupca ale mój madry maz rzucił mu taką cene że zrezygnował
        • mama_idalki Re: justyna prośba 08.06.06, 12:17
          Dobra, to odwołuję ofertę, bo wolę nawet nie pytać ile zaśpiewał :) Nic.. Jadę
          do Smyka. Bosz jak ja nienawidzę kupować wózków..
          • luca28 Re: justyna prośba 08.06.06, 12:19
            kasia ja chciałam 400 zł a on wymyslił sobie 700 ale już mu przetłumaczyłam
            chcesz to ci puszcze zdjęcia wózka na priv
            • mama_idalki Re: justyna prośba 08.06.06, 12:22
              Tak jak myślałam.. Nie wysłaj. Póki co potrzebujję spacerówki za połowę mniej
              niestety :/ Mam zresztą upatrzoną na Allegro, ale z czystej ciekawości chciałam
              zapytać ile kosztuje coś lepszej jakości. :)
            • luca28 Re: justyna prośba 08.06.06, 12:27
              za póxno już poszło ;))) pospieszyłam sie troche
              • mama_idalki Re: justyna prośba 08.06.06, 12:33
                Fajny nten wózek, ale i tak bym się nie zdecydowała, bo widzę, że on się nie
                składa jak parasolka, a potrzebuję właśnie taki, który wezmę pod pachę, w drugą
                rękę dziecko i zmieszczę się do 10-osobowego busa, którym jedzie 25 osób..
                Inaczej będę uziemiona na mojej wsi.. :/
                • luca28 Re: justyna prośba 08.06.06, 12:45
                  wiesz ja go nosiłam na ramieniu na trzecie pietro a pod druga pachą dziecko ;))
                  Kiedyś sąsiad spojrzała na mnie z uznaniem widzac jak tarabanie sie z tym całym
                  majdanem i powiedział "widze że silna jest Pani sąsiadko" ;))

Ale do busu to rzeczywiście mniejszy wózek ci sie przyda. Widziałam fajne w
                  Akpolu firmy "baby dream" cena ok. 200zł.
                  Nie kupuj zwykłej parasolki, ja tak zrobiłam i mam ochote wywalić to badziewie
                  do pierwszego lepszego smietnika
                  • mama_idalki Re: justyna prośba 08.06.06, 12:56
                    A wiesz, że właśnie o tym myślałam? :)
                    Znalazłam na allegro dwa takie jak mi się podobają i w fajnej cenie: ten
                    www.allegro.pl/item108710878_wozek_baby_dreams_mini_gratisy_.html
                    i ten:
                    www.allegro.pl/item108201167_spacerowka_orinoko_eurobaby_nowa_4xgratisy.html
                    . Teraz muszę ruszyć tyłek z domu i objechać Bydgoszcz, żeby znaleźć gdzieś w
                    sklepie, bo w sobotę wyjeżdżam i nie uśmiecha mi się targać pociągami z moją
                    karetą, a bez wózka- dziękuję- już byłam w Grotnikach.. :/
                    • luca28 Re: justyna prośba 08.06.06, 12:57
                      to nie bedzie cie w niedziele?
                      • mama_idalki Re: justyna prośba 08.06.06, 13:04
                        Jeszcze nie wiem. W sumie wracam w sobotę wieczorem, ale muszę si pakować, a tak
                        mi się nieeee chce..
              • kaya77 Re: justyna prośba 08.06.06, 12:33
                a jaki wózek kupujesz? stoje wławsnie przed takim samym dylematem: dobra, lekka
                spacerówka do autobusu, która mozna łatwo złożyć do bagaznika od samochodu i na
                dodatek dziecko może w niej spać. masz jakiś upaytrzony konkretnie? ja planują
                iśc w sobotę do miasta i poszukać.
                • natalya20 Re: justyna prośba 08.06.06, 17:37
                  ja mam wlasnie ta spacerowke kupilam na dworcowej chyba za 230zl maja cala
                  kolorystyje, serwis jest w jeden dzien a jak cos powazniejszego to niby 3, ale
                  podobno sa switnej jakosci i nie ma z nimi problemow, zajmuje malo miejca,
                  rozklada sie do pozycji lezacej, tych co sie nie rozkladaja do elzenia nie
                  polecam ci bo ida jest jeszce chyba za mala i jak zasnie to bedzie jej nie
                  wygodnie, mimo ze sa duzo lzejsze
                  • mama_idalki Re: justyna prośba 08.06.06, 17:49
                    Wiem, dlatego właśnie te mi się podobają- ają rozkładane siedzenia, podnóżki i
                    inne bajery.. Fajnie że piszesz po ile tam jest- wiem że jest jeszcze w na
                    Miłej, ale tam nie chcieli przez telefon powiedzieć po ile.. :/
                    • agnieszka196 Re: justyna prośba 09.06.06, 00:39
                      Kasia, jeśli nadal poszukujesz wózka parasolki. Chętnie sprzedam moją, ponieważ
                      już od dawna nie jest używana i raczej nie będzie. Dziecko nie jest
                      zainteresowane byciem wożonym, wózek stoi nieżywany. Jest to parasolka firmy
                      Kadex, składa się idealnie, jak parasolka, jest w stanie moim zdaniem
                      nienagannym, istotną zaletą jest nietypowe dla parasolek szerokie (głebokie)
                      siedzenie (tylko dlatego zdecydowaliśmy się na ten model) bo dziecko może spać
                      w tym wózku wygodnie i dobrze się sprawdza jako wózek również zimą. Ma budę.
                      Jest ładny (ale to wrażenie subiektywne)
                      Daj znać jeśli jesteś zainteresowana. Pozdrawiam.
                      • kaya77 Re: natalia 09.06.06, 10:11
                        natalia, a możesz mi powiedzieć jak nazywa się ten wózek co kupilas na
                        dworcowej? Z opisu bardzo mi pasuje, ale chciałabym wiedzieć dokładnie i go
                        obejrzeć . Pozdrawiam
                      • mama_idalki Re: justyna prośba 09.06.06, 23:11
                        Agnieszka- Właśnie przeczytałam tego posta, a od 10 rano ganiałam po Bydgoszczy,
                        obleciałam WSZYSTKIE sklepy z wózkami i w końcu w ostatnim- na Jagiellońskiej
                        kupiłam.
                        Luca- Sorry za zaśmiecenie wątku :) Aha, i nie migam się wcale i chyba w
                        niedzielę przyjadę :)
    • jusiadyk Re: justyna prośba 09.06.06, 10:11
      No to ja tylko w kwestii formalnej: tak Lucyna, pozyczę Ci tą książkę (ale nie
      na długo).
      • kaya77 Re: agnieszka 09.06.06, 10:13
        powiedz mi za ile chcesz ją sprzedac i dzieci do jakiej wagi mogą byc
        przewożone? Moj syn waży juz 15 kg. no i najwazniejsze, gdzie i kiedy mogłabym
        ją obejrzeć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka